Војводина архива вести 19.02.2016

Радионице џез музике на Академији уметности

РТВ 19.02.2016
НОВИ САД - Познати амерички џез извођач, композитор и музички продуцент Антонио Тони Ундервоод ће наредних месеци гостовати на Академији уметности Универзитета у Новом Саду где ће одржати неколико бесплатних радионица на… »

Промоција књиге о положају Ромкиња у образовном систему

Данас 19.02.2016
Поводом Дана матерњег језика, Завод за равноправност полова и Универзитет у Новом Саду - АЦИМСИ Центар за родне студије промовисаће у суботу, 20. фебруара књигу "Родни идентитети и интеркултуралност: Критичка анализа… »

Мирослав Васин објавио имовинску карту

Данас 19.02.2016
Потпредседник Покрајинске владе и председник војвођанских демократа Мирослав Васин објавио је комплетну своју имовинску карту и основе стицања имовине. Васин је ово учинио након саопштења Српске напредне странке у којем је… »

Граду потребне милијарде да реши проблем паркирања у центру

Мој Нови Сад 19.02.2016
Новом Саду је потребно да у наредних четри-пет година обезбеди око 1,4 милијарди динара како би решио проблем паркирања у центру града. Овај новац је неопходан за градњу једне подземне гараже у улици Модене, вишеспратне… »

Дино парк почетком априла

Данас 19.02.2016
Туристичка понуда Новог Сада овог пролећа постаће богатија за још једну атрактивну дестинацију. Туристичка понуда Новог Сада овог пролећа постаће богатија за још једну атрактивну дестинацију - Дино парк, наводе из ЈКП… »

Буковац и Чортановци сутра пре подне без струје

Мој Нови Сад 19.02.2016
Због планираних радова на електричној мрежи, "Електровојводина" ће сутра искључивати потрошаче у Буковцу, Чортановцима и Сремским Карловцима. Буковац: - од 8.30 до 12 сати: Цело насеље с викенд насељима Карагача… »

Лалатовић: Наступ у Европи главни циљ

РТВ 19.02.2016
Нови Сад - Фудбалери Војводине су након доласка Ненада Лалатовића на место шефа стручног штаба успели да изађу из серије лоших резултата, а надају се да до лета изборе европску сцену. Тренер Новосађана каже за портал 021… »

КИ: Тужбе због неплаћених рачуна

РТВ 19.02.2016
КИКИНДА - Јавном предузећу Топлана у Кикинди, грађани дугују 43 милиона динара за утрошену топлотну енергију. Због све лошије наплате услуга, надлежни у овом предузећу током фебруара послали су више од 30 опомена, а ових… »

Концерт "Душан и пријатељи" у вршачкој "Конкордији"

РТВ 19.02.2016
ВРШАЦ - У згради Конкордије Градског музеја у Вршцу данас у 18 часова биће одржан још један концерт у оквиру циклуса "Музиком до Вашег срца", на коме ће наступити Душан Дакић - клавир, Дуња Каламир - виолина и Петар… »

Радионица прављења раженог хлеба сутра у ВЦВ-у

РТВ 19.02.2016
НОВИ САД - У Волонтерском центру Војводине у Новом Саду, у суботу 20. јануара, са почетком у 15 часова, биће одржана радионица прављења раженог хлеба. Сви заинтересовани имаће прилику да науче разлику између раженог и… »