Извор: Ало архива вести 12.03.2016

Чеда Чворак: Открио сам све тајне (ВИДЕО)

Ало 12.03.2016
Музичар Чеда Чворак написао је књигу. Он каже да се његово дело зове "Преко трња до звезда" и да је ту открио оно што никада није хтео да каже новинарима. Погледајте о чему је још причао:… »

СРС: За поплаве су криви напредњаци!

Ало 12.03.2016
Српска радикална странка оценила је данас да актуелни режим предвођен Српском напредном странком сноси највећи део кривице за ванредно стање које је проглашено у Србији због обилних киша и изливања река… »

Чепурин воли српски пребранац с кобајом!

Ало 12.03.2016
Ништа без пасуља! Супруга руског амбасадора у Србији Александра Чепурина, Наталија Чепурина, открила је за “Ало!” да њен супруг Александар обожава српску кухињу, али да му је пребранац омиљено јело! - Александар и ја… »

Вода ушла у школу у Липљану (ФОТО)

Ало 12.03.2016
Косово је такође погођено поплавама, а судећи по фотографијама вода је ушла у школу у Липљану. Игуман Високих Дечана,отац Сава Јањић на Твитеру је објавио фотографије последице поплава на Косову. Како је навео… »

„Нико ми не верује да нисам убила сина“

Ало 12.03.2016
Марина Андрејић из Мајиловца провела је 703 дана у притвору због сумње да је умешана у убиство сина Ђорђа (13) пре шест година. Иако је на суду ослобођена, данас живи „животом жене која би се најрадије повукла у мишју… »

Аустрија спремна за нову мигрантску руту

Ало 12.03.2016
Аустрија се, након затварања балканске руте, припрема за преусмеравање таласа избеглица, а на граничном прелазу Никелсдорф, из правца Мађарске, аустријска полиција контролише возила која улазе у ту земљу. Како јавља… »

Влада сад брине о четири КБЦ

Ало 12.03.2016
Влада Србије донела је одлуку да од града Београда преузме оснивачка права над четири клиничко-болницка центра, објављено је у Службеном гласнику. Влада је одлучила да преузме оснивачка права над КБЦ "Др Драгиша Мишовић… »

Дагласу остало неколико месеци живота?!

Ало 12.03.2016
Мајкл Даглас (71) је пре неколико дана отпутовао на Бермуде, наводно на одмор, али је откривено да му се вратио рак грла, који је оперисао 2010. године и да жели тамо да проведе вероватно последње месеце живота. Извор близак… »

Гаги посвећен графит (ФОТО)

Ало 12.03.2016
Људи широм Балкана не престају да одају почаст легендарном глумцу Драгану Николићу који је јуче преминуо. У Београду је освануо графит посвећен Гаги на којем је он осликан као Флојд којег је глумио у филму "Национална… »

Отворите вино уз помоћ кључа

Ало 12.03.2016
Сви смо се бар једном нашли у ситуацији да нам се баш пије вино, али да немамо у кући вадичеп. Уместо да трчите по комшилуку и вадите алат из кутије, вино отворите уз помоћу најобичнијег кључа. Уколико сте остали без… »