Извор: Ало архива вести 23.09.2016

Претучен познати архитекта у Београду

Ало 23.09.2016
Познати београдски архитекта Бојан Шупељак претучен је данас испред своје куће на Кошутњаку у Београду. Познати београдски архитекта Бојан Шупељак, претучен је јутрос око 10:30 часова у приватном насељу у Петра… »

Београду фајнал фор Евролиге 2018.

Ало 23.09.2016
Наредни фајнало фор би требало да буде игран у истанбулу, а за две године у Београдској арени. Београд ће бити домаћин фајнал фора Евролиге 2018. године, тврди специјализовани кошаркашки портал Еурохупс. Портал пише да ће… »

Возио ауто-путем у погрешном смеру, завршило се језиво (ВИДЕО)

Ало 23.09.2016
Невероватно је да нико није погинуо у овој стравичној саобраћајки. Има свакаквих возача, али, срећом, не баш много оних који ауто-путем возе у супротном смеру. Један 60-годишњи мушкарац из Порторика урадио је управо то… »

Британски министар финансија поднео оставку

Ало 23.09.2016
Високи британски финансијски функционер Џим О'Нил, познат и као бивши главни економиста инвестиционе банке "Голдман Сакс", поднео је оставку на своју функцију у Министарству финансија, саопштила је данас влада у Лондону. О`Нил… »

Повређен док је држао бандеру да не падне на дете!

Ало 23.09.2016
Испред ОШ "Јелена Ћетковић" на Звездари срушила се бандера под напоном! Испред улаза у ОШ "Јелена Ћетковић" на Звездари данас је пала бандера под напоном и повредила мушкарца М.Г. који је задржао скаламерију да не падне… »

Ватрогасци упали на терасу да спасу баку (ФОТО)

Ало 23.09.2016
У новосадском насељу Лиман одиграла се права филмска акција спасавања. Баки која живи на другом спрату у Фрушкогорској улици је позлило, а стан је био закључан, па су јој ватрогасци упали кроз терасу. Бака је била сама у… »

Свака гимназија мора да има пушке и бомбе!

Ало 23.09.2016
На све гимназије у Србији требало би ставити катанац јер не поштују закон! Наиме, ниједна од њих нема елементарне услове за рад, предвиђене важећим Правилником о ближим условима у погледу простора опреме и наставних… »

Џони Деп више не жели да живи у овом луксузу! (ФОТО ГАЛЕРИЈА)

Ало 23.09.2016
Џони Деп продаје пентхаус у Лос Анђелесу, у којем је живео са бившом супругом Амбер Херд. Почетна цена луксузног имања које се састоји од пет огромних станова износи невероватних 12 милиона долара! Деп је три стана, од… »

Гога Секулић у другом стању?

Ало 23.09.2016
Певачица Гога Секулић сумња да је у благословеном стању, а јуче је виђена и у једној апотеци како купује тест за утврђивање трудноће. Секулићева се наводно апотекарки пожалила да јој касни циклус, те да последњих дана… »

Богољуб Карић, ипак, није слободан човек!

Ало 23.09.2016
Против бившег власника Мобтела застарела оптужница за злоупотребу службеног положаја, али не и она пред Специјалним судом! Виши суд у Београду обуставио је још у фебруару ове године кривични поступак против Богољуба… »