Извор: Вести онлине архива вести 23.09.2016

ФОТО: Ево шта се деси кад имате велику гузу

Вести онлине 23.09.2016
Јелена Карлеуша позната је по облинама, па често носи веома изазовне одевне комбинације којима жели додатно да их истакне. А пхото постед би ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША (@карлеусастар) он Сеп 22, 2016 ат 8:56ам ПДТ Ту су често уске… »

Ајвар, зимница и суво месо - Србијо најлепша бајко!

Вести онлине 23.09.2016
Премијер скита по свету, Додик организује референдум, Бакир кука на сав глас, Хрвати састављају владу, гејеви организују параду, а иза свега тога, када се угаси тв и врати свакодневном животу стиже јесен, иду славе, пече се… »

Мали Дарио мора у Италију

Вести онлине 23.09.2016
Све док племенити читаоци "Вести" са свих меридијана нису ушли у живот породице Душка Костадиновића из насеља Српски Милановац у Бањалуци, 38-годишњег незапосленог електротехничара и грађевинца, нису ни знали за срећне… »

Зао усуд Европске уније

Вести онлине 23.09.2016
Као што је тешко установити тачан тренутак настајања Европске уније, исто тако је тешко установити тачан хороскоп настајања евра као валуте. И овде постоји неколико важних датума, почев од 1. маја 1998. године када је… »

Уз стипендију све је лакше

Вести онлине 23.09.2016
Обећање које је дала анонимна породица О. В. из Сиднеја, чији су корени са наших простора, да ће сваког месеца слати стипендију за четворо ученика гимназије у Ораховцу, није прекршено. Само неколико недеља од последње… »

И Руси тврде: ИД користи хемијско оружје!

Вести онлине 23.09.2016
Министарство иностраних послова Русије не искључује могуц́ност да је Исламска држава заиста применила хемијско оружје у Ираку против америчких и ирачких војника. - Мислим да је то блиско истини. Исламска држава је више… »

Да баки Живки ништа не зафали

Вести онлине 23.09.2016
Да бака Живка Поповић из села Тмава код Куршумлије живи и да ће увек живети у срцима племенитих читалаца "Вести", потврђују то по ко зна који пут и њихови прилози из далеке Аустралије. Овог пута, реч је о 300 долара… »

Рус позвао Анђелину да се пресели код њега!

Вести онлине 23.09.2016
Руски писац Валериј Зеленогорск позвао је америчку глумицу Анђелину Џоли да напусти холивудског лепотана Бреда Пита, те да дође код њега у Русију и "живи као краљица". - Деца ће ићи у вртић, а ви ћете, напокон, почети… »

Од сутра, сваке суботе две варијанте издања "Вести" на киосцима Европе

Вести онлине 23.09.2016
Медијска компанија "Вести", издавач најтиражнијег дневника дијаспоре, од сутрашњег издања за суботу 24. септембар, дистрибуираће поред досадашњег издања "Вести-викенд" на латиници и – "Вести-викенд" на ћириличном… »

Вујовић на клупи Словеније до 2020. године

Вести онлине 23.09.2016
Некадашњи селектор рукометне репрезентације Југославије Веселин Вујовић наредних дана потписаће нови уговор са националном федерацијом Словеније. Један од најбољих играча у историји недавно је одбацио интересовање Хрватске… »