Забава архива вести 07.11.2016

Дуња Јеличић пред Дечју Евровизију: Немам трему! (видео)

Свет 07.11.2016
Публика је Дуњу Јеличић упознала у првој сезони музичког шоу програма “Пинкове звездице” где је сваким својим наступом остављала без даха како публику, тако и чланове стручног жирија. Оно што је обрадовало све јесте… »

Јарац у лошем односу с партнером, Шкорпија добија нову пословну прилику!

Лепота и здравље 07.11.2016
Ова киша нам не може ништа! Хороскоп вам открива на које све ствари би требало данас да обратите пажњу! Гуливер/Гетти Имагес ОВАН Све можете да постигнете када се налазите у центру главних дешавања. Успех вам се налази на… »

Тропицо бенд спрема спектакл на отварању нове сезоне Касине

Блиц 07.11.2016
Након недавно одржаног спектакуларног концерта, чланови Тропицо бенда решили су да још једном изненаде своје фанове и да приреде наступ за памћење. Они ће у среду, 9. новембра у Београду наступити на отварању пете сезоне… »

Босанска свадба хит у региону Погледајте њихов први плес, а у 28 секунди и вас ће подићи на ноге

Курир 07.11.2016
Иако су се Тео и Емир из Лукавца у Босни и Херцеговини венчали пре неколико година, видео са њиховог венчања поново је постао виралан и хит у региону. Наиме, њих двоје су показали да свадба на овим просторима може потпуно… »

Талија - 8 минута о љубави: Да ли патимо од хроничног недостатка комплимената?

Курир 07.11.2016
Да ли се свака лепа реч схвата као флерт и зашто се осећамо битнијима када делимо комплименте? Недеља моде је ушла у другу недељу, а ревија Бошка Јаковљевица окупила је праве љубитеље мушке моде. Ево зашто се збунимо… »

Стварно ради: Ових 6 моћних техника привлаче праву љубав!

Курир 07.11.2016
Ако желите да пронађете љубав помоћу Закона привлачности, вероватно сте већ испробали све основне технике визуализације. Међутим, ако желите да повећате ваше шансе за успех, постоји још неколико ефикасних, једноставних… »

(Фото) спекулисало да је Емина у свађи Са Сашом Ковачевићем? Певачица једним потезом објаснила све

Курир 07.11.2016
Певачица Емина Јаховић је 2009. године снимила дуетску песму "Још ти се надам" са колегом Сашом Ковачевићем. Спекулисало се да певачи нису у добрим односима, као и да више не разговарају. Емина је решила да стане на крај… »

И Шабан удрарио на александру Радовић: Нервира ме јер прича да не воли народнајке а пре их је певала

Курир 07.11.2016
Краљ народне музике Шабан Шауић у задње је у жижи јер је постао деда, али и због тога што од недавно жири Пинкових звезда. Певач је прокоментарисао дешавања са снимања музичког шуо програма, конкретно свађу између… »

Бојана Стаменов ослабила 28 килограма: Смршала сам да бих постала мајка!

Курир 07.11.2016
За седам месеци Бојана Стаменов (30) смршала је 28 килограма и има јаку мотивацију да настави даље. "Откад је моја старија сестра родила сина и подарила ми сестрића, уживам у најдивнијем статусу тетке. Тодор има три године, а… »

Ово нисте знали Шабану Шаулићу: Певач открио чега се највише плаши

Свет 07.11.2016
Шабан Шаулић изненадио је све када је открио који је његов највећи страх. Наиме, певач је признао да његови страхови нису везани за наступе, јер је деценијама на сцени, али оно што не може никако да превазиђе јесте страх… »