Забава архива вести 26.11.2016

Разводи се Ана Михајловски: Чула сам њихов разговор, који нимало није био пријатан... (ФОТО)

Стори 26.11.2016
Популарна водитељка Ана Михајловски наводно је већ поднела папире за развод од супруга Мирка Грубина, након седам година брака. Извор близак Ани Михајловски открива да је вест о разводу од Мирка Грубина затекла читаву породицу… »

Фотографија из Србије проглашена за најлепшу на свету

РТВ 26.11.2016
БЕОГРАД - Фотографија Стопића пећине, Београђанина Чедомира Жарковића, изабрана је за најлепши приказ заштићеног природног добра на свету у 2016. години, уз оцену да поред атрактивности има и изузетну енциклопедијску… »

Овације у Бечу: Филм Јесен самураја одушевио публику

Свет 26.11.2016
“Јесен самураја”, најгледанији домаћи филм ове године који је до сада у Србији погледао више од 170.000 људи, премијерно је приказан у бечком биоскопу „УЦИ Милениумсити”, у чак три сале. Око 1.300 љубитеља српске… »

Путин уручио руски пасош Стивену Сигалу

РТВ 26.11.2016
МОСКВА - Председник Русије Владимир Путин јуче је уручио руски пасош америчком глумцу Стивену Сигалу и казао да се нада да ће то бити симбол како завађени односи Москве и Вашингтона почињу да се побољшавају. На… »

Јелена поново задивила стајлингом: Ђоковићи стигли у Београд на свадбу Виктора Троицког! (ВИДЕО)

Стори 26.11.2016
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић стигао је у поподневним часовима у Београд са супругом Јеленом Ђоковић, а пар није скидао осмех с лица. Ђоковић је у главни град Србије стигао како би у недељу присуствовао свадби… »

Сви коментаришу њено лице: Цеца имала пех са шминком, а ево како је одреаговала на незгодну ситуацију (ФОТО)

Стори 26.11.2016
Док је фолк дива позирала фотографима, није ни слутила да њен мејкап није савршен. Цеца је у четвртак вече била специјална гошћа на једној ВИП журки и за ту прилику обукла је провидну црну блузу и уску црну сукњу с… »

Јелка која ће одушевити сваког Харри Поттер фана

МТВ Србија 26.11.2016
Не само фана, већ и саму Ј.К. Ровлинг! Поттерманија је поново освојила свет захваљујући новом филму "Фантастичне звери и где их наћи". Поред тога, Нова година је све ближе и сви смо већ помало у празничном духу. Али - како… »

Оперисан Драган Мићановић!

Блиц 26.11.2016
Глумац Дргана Мићановић је пре неколико дана оперисан, због чега је јуче у Југословенско драмском позоришту у Београду отказан "Уображени болесник", у ком он игра главну улогу. Познати глумац је тренутно у болници, а његове… »

(Видео) Није плакала само Карлеуша: Нинова ћерка очевом песмом растужила цео жири! Сви шмрцали!

Курир 26.11.2016
Сандра Решић (29) из Београда представила се у првом кругу "Звезда Гранда" песмама "Све моје зоре" Тропико бенда и "Удахни дубоко" Нина Решића, песмом њеног покојног оца. Марија је на крају Сандриног наступа пришла… »

Након претњи смрћу: Исидора Бјелица се враћа у Србију: Хвала полицији што су открили манијакињу

Блиц 26.11.2016
Исидора Бјелица недавно се повукла у другу државу након претњи смрћу путем телефонске секретарице од стране жене Б. М. која је позната полицији, а сада се Бјелица враћа у Србију! - После два месеца - Србија. Хвала МУП Србија… »