Извор: Данас архива вести 20.12.2016

Цревна фауна

Данас 20.12.2016
* Ствар функционише овако: народ издашно храни примерке цревне фауне, а српска цревна фауна се народу “одужује” тако што му целомудрено тумачи да слабости, несреће и беда у којима вековима тавори нису последица… »

Подршка добрим идејама

Данас 20.12.2016
Мицрософт Србија и Фондација за нове комуникације Докукино, уз подршку ТецхСоуп Балканс и Куће људских права, организовали су дружење са представницима цивилног сектора - "Тецх 4 Гоод". Дружење је организовано са циљем… »

Светски тренд од сада и у Србији

Данас 20.12.2016
У данашње време поприлично је тешко ускладити велики број обавеза са редовним тренирањем или бар повременом рекреацијом. По први пут Србија је добила компанију која је нашла адекватан начин да помири ужурбан начин живота… »

Срђан Гојковић Гиле: "Дисторзија" је углавном љубавна

Данас 20.12.2016
"Зваће се 'Дисторзија', имаће 11 песама. Звук ће бити страшно добар и различитији од свих плоча које смо до сада издали... Све је сад некако чвршће. Хоћемо да звучимо некако разбијачки. Од 11 песама, десет ће бити… »

Јеси ли ти музичар?

Данас 20.12.2016
* Али гос'н шефе, нисмо стигли. Није било трика да Кулу А сазидамо до краја 2016, као што сте Ви обећавали још 2014." "Онда терајте до 2018. Ја сам се ионако успентрао овде како бих причао о Јанковићу и Јеремићу." На… »

Могуће да Руси изађу из хуманитарног центра

Данас 20.12.2016
Премијер Србије Александар Вучић и премијер Руске Федерације Дмитри Медведев разговараће највероватније сутра, 21. децембра, о Српско-руском хуманитарном центру у Нишу (СРХЦ), најавио је недавно министар иностраних послова… »

Музеј преписке

Данас 20.12.2016
* Кад узмете ову књигу, одмах је заволите, док је читате имате осећај да путујете кроз времена, унутрашње светове оних који су сва та писма писали. Одличан је то предах од бурне свакодневице. Приближава се време… »

Српски произвођачи немају заштиту државе

Данас 20.12.2016
* Ивана Веселиновић: Из европских фабричких отпада у наше трговине стижу јефтине неатестиране плочице, док домаћи произвођачи не могу да пласирају производ без потврде квалитета. Фабрици Керамика из Кањиже крајем… »

Тендере намештали и Смедерево, Нови Сад и Ваљево

Данас 20.12.2016
* У Новом Саду, на тендеру тражен украс наведен по прецизном броју из каталога француског произвођача. Јавне набавке новогодишњег осветљења у појединим градовима Србије спроведене су тако да недвосмислено фаворизују… »

Суд исељава Месића

Данас 20.12.2016
Уставни суд Хрватске одузео је Стјепану Месићу сва права која је имао као бивши председник државе, а Месић је оценио да је на делу ревитализација фашизма. Уставни суд Хрватске није прихватио предлог Стјепана Месића за… »