Извор: Пресс архива вести 26.01.2017

Историја је коначно неуништива: ​Произведен папир отпоран на ватру и течност

Пресс 26.01.2017
Кинески научници кажу да ће овај изум окончати еру у којој су поплаве и пожари бесповратно прогутали важну историјску грађу и непроцењиво културно наслеђе. Кинески научници открили су нову формулу за производњу папира… »

Совјетска фабрика отрова: Ово је Камера, место на којем су померене границе атентата

Пресс 26.01.2017
У овој лабораторији, совјетска тајна полиција КГБ открила је егзотичне отрове којима је убијала политичке неистомишљенике, често на веома необичан начин. Није тајна да је Комитет државне безбедности СССР (КГБ) вршио… »

Борба за ослобођење: Прича јеменског трговца који је постао врхунски снајпериста - са Калашњиковим

Пресс 26.01.2017
Пре него што је Јемен прогутао рат, "Ахмед" је био обичан власник продавнице. Сада је снајпериста, увек носи и "Калашњиков", а зарађује "чак" 8 долара дневно... Алијас "Ахмед", као и многи Јеменци, уживао је у дугим… »

Паника: Комшије виделе убицу Јелене Марјановић како...

Пресс 26.01.2017
Како београдски медији преносе... Како се незванично сазнаје, комшије у близини породице покојне Јелене Марјановић су видели како убица Јелене Марјановић полако губи сваки стваран облик због медија. "Искрено, нема више поенте… »

Ово је прави разлог зашто жене теже долазе до оргазма

Пресс 26.01.2017
Истина је да жене теже доживљавају оргазам, а неке уопште. Док многи сматрају да је то проблем у глави, резултати новог истраживања показују да је кривица на оба пола. Фото:Б92.нет Ранија истраживања показују да је велики… »

Женскарош: Како га препознати?

Пресс 26.01.2017
Постоје мушкарци који су као створени за везу, али постоје и женскароши. Понекад их је тешко разликовати, па откривамо пар тајни које ће вам помоћи да препознате женскароша и боље га упознате. Фото:24сата.рс 1. Постоји… »

Ревију Армани Привеа обележио гест Ницоле Кидман: Славна аустралијска глумица се поклонила француској колегиници

Пресс 26.01.2017
Да ли можете да погодите којој? фото: елле.рс За главне званице Арманијеве хауте цоутуре колекције, Ницоле Кидман (49) и Исабелле Хупперт (63) јучерашњи дан је био итекако значајан. Наиме, само три сата пре ревије италијанске… »

Иза вечитог осмеха крије се тужна породична прича: Славна певачица не жели да се ово сазна

Пресс 26.01.2017
Доли даје све до себе како би њене породичне тајне остале сакривене. Не жели да окаљају њен углед који је годинама стицала, говори извор близак певачици. фото: стил.курир.рс Доли Партон, једна од најславнијих кантри… »

Терминатор емотивно прати папин говор

Пресс 26.01.2017
Звезда Терминатора Арнолд Шварценегер присуствовао је недељном обраћању Папе Фрање у Ватикану. фото: б92.нет Био је у пратњу своје девојке Хедер Милиган и седели су у првом реду. Глумац је емотивно пратио говор аргентинског… »

Језиви робот Софија: "Ја ћу постајати све више као ви, а ви као ја"

Пресс 26.01.2017
Технологија толико напредује да ускоро нећемо моћи да разликујемо роботе од људи. фото: блиц.рс На недавно завршеном Светском економском форуму у Давосу одржава је и изложба технологије, а посетиоци су могли да виде и робота… »