Извор: Ало архива вести 12.07.2017

Наташа открила зашто је оставила Љубу

Ало 12.07.2017
"То се у јавности гледало као да се десило одједном", започела је своју исповест певачица. Певачица Наташа Беквалац недавно се развела од другог супруга Љубе Јовановића, а убрзо након тога упловила је у везу са Луком… »

Анабела оставила све у чуду стајлингом на плажи (ФОТО)

Ало 12.07.2017
Анабела Атијас није као остале колегинице. Као и већина познатих, и она тренутно ужива у плажи и мору. Иако свакодневно певачице објављују фотографије у изазовним издањима и секси купаћим костимима, Анабела није подлегла… »

Поршеом налетео на мотокултиватор

Ало 12.07.2017
Једна особа је теже повређена у саобраћајној незгоди која се догодила синоћ на путу Дреновац – Бресничић у општини Прокупље. Према подацима из полиције, до саобраћајне незгоде је дошло када је „порше“, којим је… »

Пијавица носила кровове у Бачкој

Ало 12.07.2017
Олуја са градом величине ораха прошле ноћи у два наврата носила је кровове са кућа и викендица, чупала из корена стабле, превртала приколице. Синоћ око 21 сат олујни ветар протутњао је кроз излетиште Штранд код Богојева… »

Неће пленити имовину КБЦ Драгиша Мишовић

Ало 12.07.2017
Укинута пресуда КБЦ Драгиша Мишовић, следи ново суђење. Предвиђена заплена и распродаја имовине КБЦ Драгиша Мишовић биће стопирана, пошто је Виши суд у Београду укинуо правоснажну и извршну пресуду у корист Симониде… »

Преминуо младић који је пао са жичаре на Ади!

Ало 12.07.2017
У Ургентном центру, ноћас је преминуо младић који је пао са жичаре на Ади. Иван Јоксимовић (22), преминуо је након пада са зип-лајна од 20 метара на Ади циганлији. Лекари у Ургентном центру су се данима борили за његов… »

Милан Дабовић осуђен на шест година затвора

Ало 12.07.2017
Милан Дабовић, брат познатих кошаркашица Ане и Милице Дабовић осуђен је на шест година затвора због диловања дроге. Дабовић је осуђен због диловања дроге. Код њега је прошле године пронађено око 2,4 грама кокаина… »

Николија спопала голог Рељу (ФОТО)

Ало 12.07.2017
Николија Јовановић и Реља Поповић се тренутно налазе на летовању у Грчкој. Они не могу да обуздају своје страсти, па не бирају ни време ни место за размењивање нежности. ДОБРО СУ ПРОШЛИ Далила и Дејан пошли на летовање… »

Вучићева посета Турској замајац за привреду

Ало 12.07.2017
Министар Расим Љајић каже да је током посете председника Вучића Турској око 150 привредника најавило свој долазак у Србију. Министар трговине, туризма и телекомуникације Расим Љајић каже да у Србији има више од 400 фирми… »

Кубуровић: Пружићемо помоћ ухапшенима на Закинтосу

Ало 12.07.2017
Министар правде Нела Кубуровић је поручила да Срби који су ухапшени на Закинтосу због сумње да су починили убиство, могу да рачунају на правну помоћ Србије. Србија је спремна да пружи сву правну помоћ ако то буде потребно… »