Извор: Телеграф архива вести 02.10.2017

Најлепша Босанка креће у поход на свет: Ова лепотица је постала Мисс БиХ, а фотке на Инстаграму су најавиле њену победу…

Телеграф 02.10.2017
Она ће своју земљу да представља на избору "Мисс света 2017" који ће се одржати 18. новембра у Кини. Аида Карамехмедовић је синоћ изабрана за најлепшу девојку у Босни и Херцеговини и понела је ласкаву титулу Мисс БиХ… »

За Поморавље 6.070 вакцина против грипа

Телеграф 02.10.2017
Завод за јавно здравље "Поморавље" из Ћуприје добио је 6.070 доза вакцине против сезонског грипа за Поморавски округ и јутрос је обавио расподелу по домовима здравља, изјавио је Тањугу епидемиолог ове установе Ивица Јоцић… »

Оптужене за убиство Кимовог брата негирају кривицу: У судници су климале главом, кажу да су мислиле да се ради о скривеној…

Телеграф 02.10.2017
Уколико буду осуђене, могле би да добију смртну казну, а како се наводи, њих две су за време читања оптужнице климале главом. Две жене оптужене за убиство Ким Џонг-нама, полубрата севернокорејског лидера Ким Џонг уна… »

Насловне стране данашњих новина: Прелиставање штампе за уторак, 3. октобар 2017. године

Телеграф 02.10.2017
Погледајте шта ћете читати у дневној штампи. Дневне новине у Србији за уторак, 3. октобар 2017. године, на насловним странама пишу о бројним актуелним друштвено-политичким темама и доносе бројне ексклузивне приче. Ало Блиц… »

Прогласите независност: Сепаратисти у Каталонији траже од владе да објави отцепљење од Шпаније!

Телеграф 02.10.2017
Жорди Санчес, лидер сецесионистичке Националне каталонске скупштине (АНЦ), обраћајући се већој групи људи окупљеној на главном тргу у Барселони, рекао је да се нада "веома скором рађању нове каталонске државе" Водећа… »

Прве теове чаролије, НБА лига већ полудела за њим: Одушевио је све лудом асистенцијом без гледања! (видео)

Телеграф 02.10.2017
- Обожаваћете да га гледате како игра - речи су коментатора ФОКС Спорта. НБА лига је у првом предсезонском мечу Лос Анђелес Клиперса упознала Милоша Теодосића! - Обожаваћете да га гледате како игра - био је први коментар… »

Она је била и прошла! Ево шта отац Марка Јарића каже о Адријани Лими и томе у каквим су заиста односима!

Телеграф 02.10.2017
Срећко је прокоментарисао однос са Адријаном, изнео је став о томе чиме би волео да се баве његове унуке, те какав је сада емотивни статус његовог сина. Иако већ две године нису заједно, а званично су разведени од 14. марта… »

Ако у Крагујевцу не пријавите некретнину, платићете 150.000 динара!

Телеграф 02.10.2017
У Крагујевцу је почео попис непокретности грађана ради увођења у пореску евиденцију и утврђивања пореза на имовину, речено у Градској пореској управи. Попис ће вршити овлашћени пописивачи сваког радног дана од 9.00 до… »

Посебне и практичне: Шишке које ће ове јесени бити потпуни хит

Телеграф 02.10.2017
Прославила их је Брижит Бардо давних шездесетих, а ове јесени су посебно тражене у фризерским салонима. Јесен је време када се већина жена одлучује за неку врсту трансформације. Најчешће је реч о промени фризуре, а ове… »

Хитне Консултације: Вучић са Брнабић и представницима безбедносних служби

Телеграф 02.10.2017
Председник Србије позвао је председницу владе , све чланове владе, као и представнике обавештајних и безбедносних агенција на консултације после саопштења Европске комисије. Председник Србије Александар Вучић позвао је… »