Забава архива вести 10.10.2017

Фахрета, Радојка, а сад и Емина Јаховић годинама крила своје право име!

Пресс 10.10.2017
Сви су шокирани! Фото: Србија Данас Када се пре деценију и по појавила на естрадној сцени, тада двадесетогодишња девојка из Новог Пазара хтела је да њено представљање публици буде што ефектније. Доста је уложила у свој… »

Најбољи бајкери из региона данас у Буковцу

Радио 021 10.10.2017
"Буковац Бике Парк Црев" одржаће се данас, 14. октобра, на терену који се сматра за најбољи слопе цоурсе у региону. Догађај ће обухватати такмичење у БМКС и Моунтаинбике фреестиле-у под именом "Qуартермиле Слопестиле" и… »

Коначно трејлер - завирите у осму епизоду "Ратова звезда"

Н1 Инфо 10.10.2017
Дизнијева компанија Лукасфилм објавила је нови трејлер за "Ратове звезда: Последњи џедај", нови наставак серијала који ће у биоскопе стићи у децембру. : ИоуТубе/Стар Варс Део трејлер наставља причу из "Буђења силе" из… »

Погледајте како Милица Тодоровић пева у холивудском филму! (ВИДЕО)

Ало 10.10.2017
Млада звезда Милица Тодоровић појављује се у новом филму холивудског режисера Бреда Спилберга ‘Ан ординари ман’. Главна звезда овог филма је Бен Кингсли и ово је једна од њихових сцена у којој Милица пева стару народну… »

Само за авантуристкиње! (фото, видео)

Мондо 10.10.2017
Две хиљаде километара, са врло мало асфалта, али у потпуности без ГПС-а и телефона. И то све само за лепши пол! За три дана почиње други "Рели побуњеница" (Ребелле Ралли). Да, лепо сте прочитали. У питању је такмичење у… »

Јединствен: Најбољи гурмански сув! (фото, видео)

Мондо 10.10.2017
Нећете веровати шта све ова супер-луксузна кухиња на точковима поседује. Један од најомиљенијих кувара, како на свету, тако и на овим просторима, Џејми Оливер, одувек је имао веома занимљиве идеје. Сада је одлучио да… »

Деменција не може да се излечи, али може да се успори

Б92 10.10.2017
Иако би многи бар потајно желели да живе знатно дуже него што траје просечан животни век (а у Србији је то 75 година), деценија или две "приде" добро би нам дошле, под условом да је ментално и физичко здравље релативно… »

Шта значи функционални алкохоличар? Можда сте један од њих

Б92 10.10.2017
Вековима се у свету гради позитиван однос према конзумирању алкохолних пића и увек постоји добар разлог да се нечему или некоме "наздрави", а алкохоличарима се сматрају особе које чим устану из кревета "нагну вотку из боце"… »

НС: Бесплатно психолошко саветовалиште за родитеље и децу

Б92 10.10.2017
Ова иницијатива је резултат вишегодишњег спровођења пројеката: Психолошког саветовалишта за децу разведених родитеља “А где сам ту ја?“ и Саветовалишта за самохране родитеље. Градска управа за социјалну и… »

Како се осећате кад вас неко прати? /ВИДЕО

Б92 10.10.2017
Шетате опуштено по граду, уживате у лепом времену. Крајичком ока видите аутомобил који се креће улицом тик иза вас – некако иде превише споро. Нешто је сумњиво. "Да ли то мене неко прати", помислите. Кажете себи да… »