Извор: Блиц архива вести 26.11.2017

Стева тријумфовао као Оливер Драгојевић

Блиц 26.11.2017
У вечерашњој епизоди шоуа Твоје лице звучи познато победио је Стеван Анђелковић. Стева је одлучио да своју награду да Јани Ђурковић за протезу шаке, а у следећој епизоди такмичаре ћемо гледати у следећим… »

Гост "блица": Бранкица Станковић: Преживели смо 10 година линча, али све што смо урадили је вредело

Блиц 26.11.2017
Бранкица Станковић је одабрала да се бави новинарством на онај начин који се никоме неће допасти. Ни онима о којима прави емисије, ни многим колегама јер их подсећа на мањак сопствене храбрости, па чак ни гледалишту које је… »

Хладно је, пада киша, али Београд и вечерас блиста (фото)

Блиц 26.11.2017
Иако киша у престоници скоро непрекидно пада већ 12 сати, температура је све ближа нули, а улице мокре и прилично пусте, Београд и ове вечери - сија. Теразије, Београд.... #белграде #сербиа пиц.твиттер.цом/БТТтР79О5в—… »

Ма, какве видео игрице поред: - аутића Неки имају колекције од 2.000 аутомобила, а други су за само један плаћали 500 евра

Блиц 26.11.2017
"Када погледам моделе аутомобила у витринама то ме опушта, побегнем од лудила и посла. Увек се нешто ново види и то је посебан, неописив осећај", овако прича Стеван Винцет који скоро пола века сакупља аутиће, а данас је… »

Трудница је добила болест која погађаја једну од 20.000 мајки и сада верује да је тинејџерка

Блиц 26.11.2017
Када је у октобру добила трудове, Шенон Еверет је примљена у Краљевску болницу Гвент у велшком граду Њупорту. Тамо су јој лекари дијагностиковали емболију плодовом водом, болест која погађаја једну од 20.000 мајки. Срећом… »

Њихову везу су сматрали највећом фарсом у Србији: Након неколико година су раскинули, а данас су добри пријатељи (видео)

Блиц 26.11.2017
Познати парови са нашег поднебља, али из иностранства, су имали различите бракове. Ипак, они су после неколико година љубави пукли. Бивши супружници су ипак остали у добрим односима, на изненађење многих. Наташа Беквалац… »

Како је тајкун близак Кремљу ковао заверу да окрене Лондон против Брисела

Блиц 26.11.2017
Водећи члан труста мозгова Институт Легатум, чији је оснивач руски тајкун који се обогатио после распада Совјетског Савеза, посредовао је у завери министра спољних послова Бориса Џонсона и министра образовања Мајкла Гоува… »

Ни гејтс, ни рокфелер: За овог човека никада нисте чули, а био је најбогатији у историји човечанства

Блиц 26.11.2017
Власник компаније "Амазон" недавно је постао први човек у модерној историји чије је богатство прешло 100 милијарди долара, али он није и најбогатији човек у историји. Афрички краљ Манса Муса држи ту титулу. Манса Муса… »

Будимпешта под водом: Дубок испод површине престоница Мађарске крије један прелепи свет (видео)

Блиц 26.11.2017
Мађарску престоницу сваке године посећује велики број туриста. Будимпешта је град познат по својој историји, архитектури, гарстрономији... који у последње време привлачи све већи број љубитеља воде. Та чињеница нема… »

Три особе повређене у саобраћајној незгоди код Трнова

Блиц 26.11.2017
Три особе повређене су у саобраћајној незгоди која се догодила вечерас у близини бране Богатићи на подручју општине Трново, јавили су федерални медији. У саобраћајној незгоди, која се догодила у 17.40, учествовала су два… »