Забава архива вести 14.01.2018

(ФОТО) ПРВИ ПУТ У ЈАВНОСТИ ПОСЛЕ СКАНДАЛА: Ево како се Дарко Лазић проводи после развода од Ане Севић!

Свет 14.01.2018
Певач Дарко Лазић, после снимка на којем се види како смрче бели прах, и информације да се разводи од супруге Ане Севић, није се појављивао ни оглашавао у јавности. Певач је прво отишао код родитеља у Брестач, потом је… »

Мистероизна река која убија све што се нађе у њој /ВИДЕО

Б92 14.01.2018
Ни сами научници не знају да објасне зашто ова река "кључа". Када је Андрес Рузо одрастао у Лими, у Перуу, његов деда му је испричао причу о древном изгубљеном граду од злата у Амазонији, као и о мистичној реци чија вода… »

(ВИДЕО) ЖЕСТОКА ЛЕЗБО ДРАМА у Задрузи! Сања УДАРИЛА Матору како би је отерала од себе!

Свет 14.01.2018
У Задрузи је око два ујутру дошло до физичког контакта између Јоване Томић Маторе и Сање Станковић. Њихова жучна расправа кулминирала је тучом, а сада су дефинитивно ставиле крај на емотивну везу. Током вечери, имали су… »

Беба која је тежила 400 грама изборила се за живот

Б92 14.01.2018
Беба Мануши, која је при рођењу тежила само 400 грама и била дуга 21 центиметар, након више од шест месеци отпуштена је из дечије болинице у Индији кући пошто је "структура њеног мозга нормална и очи јој се развијају… »

Великим афричким сисарима прети изумирање због ратова

Вечерње новости 13.01.2018
Великим афричким сисарима прети изумирање у зонама погођеним ратом, наводи се у студији у часопису "Нејчер" Великим афричким сисарима прети изумирање у зонама погођеним ратом, наводи се у студији у часопису "Нејчер"… »

Беба панда највећа атракција зоолошког врта у Француској

Радио 021 14.01.2018
Прво младунче панде које је рођено у Француској по први пут је приказано у јавности. Јуан Менг, чије име на кинеском језику значи "испуњење снова", рођен је пре пет месеци у Француској и тренутно је главна је атракција у… »

Зашто је у Сахари пао снег? Научници имају два одговора (ФОТО)

Вести онлине 14.01.2018
Пре само неколико дана, несвакидашње временске прилике донеле су снег у најтоплијој пустињи на свету, Сахари. Трећи пут да на тој локацији пада снег у протеклих 37 година, први пут је забележен 1979, године, а други 2016. То… »

Ана Севић и Дарко Лазић споразумно деле имовину

Трачара 14.01.2018
Растанак певачког пара Ане Севић и Дарка Лазића само је још један у низу естрадних развода који још увек није формално решен. Адвокати певача утврдили су датум за следећу седмицу, када ће се договорити о споразумном… »

Свађа због Теодорине мајке

Вечерње новости 14.01.2018
Колико му је непријатно што је ту њена мајка, Анђело Ранковић је својој девојци Теодори признао у гардероби. РИЈАЛИТИ "Задруга" богатији је за два нова такмичара - Гордану Џехверовић, мајку Теодоре Џехверовић и "пинкову… »

ШОК! Ана и Раста ПОНОВО ЗАЈЕДНО!

Свет 14.01.2018
Бивши супружници Ана Николић и Стефан Ђурић Раста поново ће заједно наступити и делити сцену на великом концерту у Македонији, открива „Ало!”. Наиме, Ана се након вишемесечног породиљског одсуства ужелела контакта са… »