Забава архива вести 16.03.2018

Весна Дедић не може да сакрије... Проговорила о самовању - Много ми недостаје ћерка...

Србија данас 16.03.2018
Ово јој најтеже пада... Водитељка и списатељица Весна Дедић већ неко време живи сама, будући да је њена ћерка Ленка због школовања напустила Србију. Весна за открива да јој најтеже пада што нема редован контакт са… »

Славонац лопова позвао у кућу на каву (видео)

Дневник 16.03.2018
Након што су му неколико пута покрали воћњак, Твртко Гачић Винков снимио је видео клип и тиме послао поруку, очигледно упорном лопову. Он је "мајстору лаке руке" појаснио које је врсте јабука, крушака и шљива однео… »

Цвеће у сенци

Вечерње новости 16.03.2018
Шта посадити. на северној страни окућнице: Добар избор су мушкатле, лепи Јова, бегонија, али и рододендрони. ВРТ или балкон окренут ка северу најчешће нема довољно светла, па многи одустају од гајења цветних биљака. То је… »

Мића раскринкао кију: Филип те развалио, кажеш да волиш Слобу а све најгоре о њему причаш, јел се дрогираш??? (видео)

Вечерње новости 16.03.2018
Кија и Лепи Мића посвађали су се претходне ноћи, након расправе коју су имали Кија и Слоба. Кија и Лепи Мића посвађали су се претходне ноћи, након расправе коју су имали Кија и Слоба у којој је она рекла како је дан након… »

Има милионе, а живи као подстанар!

Вести онлине 16.03.2018
Певач се преселио у Западни Холивуд и изнајмио је вилу која је минималистички уређена, али има све што му је потребно! Звезда Џастин Бибер се поново преселио, а америчке медије чуди то што се определио за мању кућу у… »

Коначно: Научници нашли одговор на питање свих питања - шта је старије кокошка или јаје

БК ТВ 16.03.2018
Одговор на питање које је одувек мучило све научнике - шта је старије, кокошка или јаје, коначно су нашли научници Универзитета Шефилд и Варвик, пише британски Дејли Мејл. На најчешће постављено питање од постанка… »

Враћа се на сцену: Неле Карајлић објавио спот и одушевио обожаватеље (фото, видео)

БК ТВ 16.03.2018
Легендарни рок музичар др Неле Карајлић након вишегодишњег одсуства са музичке сцене иде на турнеју по Канади и САД. Такође, објавио је и спот, којим је спонтано забележена енергична изведба старог хита Забрањеног… »

Опрез: Грожђе опасно за децу!

Мондо 16.03.2018
Једна мајка упозорила је остале на друштвеним мрежама, након што се њено дете давило зрном грожђа, које му је на крају хируршки извађено из грла. Срећом, све се добро завршило! Фото: МОНДО/Бојана Зимоњић Јелисавац Иако… »

Перица је био луд за њом у "Варљивом лету", а данас је сигурно не бисте препознали! (фото)

БК ТВ 16.03.2018
Последњих година била је... Глумица Сања Вејновић (56) домаћој глумици остала је у сећању по улози Чехиње Руженке из филма "Варљиво лето '68". Када је имала 20 година постала је звезда бивше Југославије одигравши улогу… »

Нада Мацура у "Немањићима"! (анкета, видео)

Мондо 16.03.2018
Екипи популарне серије придружује се и портпаролка Нада Мацура. Будућа звезда серије " Немањићи - рађање краљевине" биће Нада Мацура! Портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура, недавно се опробала пред камерама Јутарњег… »