Војводина архива вести 16.03.2018

За подстицање предузетништва пола милијарде динара

РТВ 16.03.2018
НОВИ САД - Министарство привреде расписало је јавни позив за доделу бесповратних средстава у оквиру подстицања предузетништва кроз развојне пројекте, а појединости тог конкурса представља Милана Поповић из Регионалне развојне… »

Подршка најстаријем српском професионалном театру

РТВ 16.03.2018
НОВИ САД - Српско народно позориште (СНП) увек је било једна од наших најважнијих културних институција, а не треба заборавити ни да је тај театар иницирао оснивање других, изузетно важних институција и установа као што су… »

Осим електронских дневника, ускоро и електронски уџбеници

Суботица.цом 16.03.2018
Поред ОШ "Мирослав Антић" на Палићу, Политехничка школа била је једина средња стручна школа у Војводини која је, у оквиру пилот пројекта, 1. септембра започела примену електронског дневника. Наташа Јаковљев, помоћница… »

Хуманитарна акција "Спортом против болести"

РТВ 16.03.2018
БАЧКА ПАЛАНКА - У склопу акције "Спортом против болести" у Бачкој Паланци ће у недељу 18. марта, бити одржано такмичење у извођењу различитих дисциплина. Сав приход организатори ће проследити за лечење… »

Бесплатно полагање возачког за ђаке Техничке школе у С.Пазови

РТВ 16.03.2018
СТАРА ПАЗОВА - Прва генерација ученика Техничке школе у Старој Пазови са смера техничар друмског саобраћаја у оквиру наставног плана и програма положили су возачки испит и стекли возачке дозволе. Полагање теоријског и… »

Захтеви привредника: Смањење пореза и доприноса

РТВ 16.03.2018
СУБОТИЦА - Влада и државне институције у великој мери су уважиле иницијативе и законске предлоге привреде у првој години функционисања јединственог коморског система – закључак је са седница парламента привреде коморе у… »

Подводна изложба "Зарони и гледај"

РТВ 16.03.2018
ПАНЧЕВО - Подводна изложба "Зарони и гледај" привукла је око стотинак посетилаца који су посматрајући занимљиве фотографије снимљене на удаљеним дестинацијама и језерима Србије уједно имали прилику да стекну и прва… »

Водовод изводи радове на више локација, једна у центру града

НовиСад.цом 16.03.2018
Нови Сад - Захваљујући повољним временским приликама, Јавно комунално предузеће „Водовод и канализација“ је већ отворило нову грађевинску сезону за 2018. годину и започело радове на више локација. фото: ЈКП "Водовод и… »

"УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ": Скоро 4,5 милиона коверти пред треће извлачење

Мој Нови Сад 16.03.2018
Близу 4,5 милиона пошиљки са слиповима и фискалним рачунима наћи се у трећем извлачењу у игри "Узми рачун и победи", наводе организатори наградне игре. Радници "Поште Србије" данас су у присуству припадника полиције… »

Спречено кријумчарење цигарета на два прелаза

РТВ 16.03.2018
ХОРГОШ - Српски цариници су у среду, у сарадњи са полицијом, приликом контроле аутобуса, на граничним прелазима Прешево и Хоргош, спречили покушај кријумчарења скоро 1.800 паклица цигарета "марлборо" и "винстон". На… »