Извор: Вести онлине архива вести 14.06.2018

Откривене тајне поруке званичника ФБИ о Трампу

Вести онлине 14.06.2018
У откривеним порукама које су размењивали званичници Федералне службе безбедности (ФБИ), писало је и: "Зауставићемо Трампа да постане председник", а о њима ће бити више речи у оквиру очекиваног генералног извештаја… »

Чешки редитељ снима филм о српском страдању у Сребреници

Вести онлине 14.06.2018
Филмски редитељ из Чешке Вацлав Дворжак са сарадницима почео је да снима материјал за документарни филм о српском страдању у Сребреници у протеклом Отаџбинском рату. Дворжак је изјавио за Срну да је пре осам година почео… »

Мектић: Нема повећања броја миграната у БиХ

Вести онлине 14.06.2018
Од 6.513 миграната, колико је до сада ушло у БиХ, њих 5.887 исказало је жељу за добијањем азила, званични захтев је поднело 611 особа, али до сада ниједан није одобрен. Те податке је изнео министар безбедности Драган… »

Читач са усана открива: Шта је Трамп поручио Киму?

Вести онлине 14.06.2018
Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун споменуо је на крају сусрета с америчким председником Доналдом Трампом у Сингапуру могућност новог састанка, а Трамп је узвратио речима "кад год будеш спреман", тврди енглески читач усана… »

Груевски: "Северну Македонију" сам одбио 2009. године

Вести онлине 14.06.2018
Бивши македонски премијер Никола Груевски оштро је критиковао договор Скопља и Атине око будуц́ег имена Македоније, тврдец́и да је назив "Северна Македонија" одбио још 2009. године. - Јавно одбачено 2009. - данас… »

Спречен напад смртоносним токсином у Немачкој

Вести онлине 14.06.2018
Немачко тужилаштво објавило је данас да је спречило исламског екстремисту да изврши напад смртоносним отровом рицин. Како се наводи, Сиеф Алах (29), пореклом из Туниса, а који је ухапшен у среду у Келну, почео је да… »

Димитров: Потписивање споразума о имену наредних дана

Вести онлине 14.06.2018
Церемонија потписивања споразума између Атине и Скопља о новом називу Република Северна Македонија биће одржана у наредних неколико дана, рекао је министар иностраних послова Македоније Никола Димитров. Влада у Скопљу… »

Ангела Меркел под притиском - прете јој са свих страна

Вести онлине 14.06.2018
Сестринска партија владајуће немачке Демохришћанске уније (ЦДУ), Хришћанско-социјлана унија (ЦСУ) из Баварске, припретила је канцеларки да ће јој отказати подршку уколико не пооштри своје имиграционе мере. Председник… »

Крстајић спреман на критике

Вести онлине 14.06.2018
Селектор "Орлова" поносан, али спреман за осуду уколико ствари крену по злу. Селектор репрезентације Србије Младен Крстајић је на највећем тренерском испиту, можда и у каријери, иако је она тек на самом почетку. Предстоји му… »

Аустрији прети нов талас избеглица с Косова

Вести онлине 14.06.2018
Министарка иностраних послова Аустрије Карин Кнајсел изразила је забринутост због актуелног развоја у Албанији и на Косову, односно раста броја избеглица. Она је, истакла да већ недељама анализира извештаје амбасада Аустрије… »