Извор: Блиц архива вести 26.06.2018

Вукосављевић: Радио и ТВ садржаји део културног наслеђа

Блиц 26.06.2018
Други Регионални симпозијум о дигитализацији филмске и телевизијске архивске грађе почео је данас у просторијама Министарства културе и информисања, где је претходно потписан Споразум о сарадњи између Министарства, Високе… »

"И: мени у Србији траже паре када хоћу да купим пиво или бурек!": Како је један Грк одговорио незадовољним српским туристима

Блиц 26.06.2018
Наши туристи често умеју да се жале на летовање у Грчкој, прво им сметају гужве на границама, затим су незадовољни ако их изненади хладно време и киша, а тек цене у туристичким центрима... Тим поводом један Грк је на… »

"Луна ме је одвлачила у ВЦ": Слоба открио да после Задруге гледа снимке венчања са кијом

Блиц 26.06.2018
Радановић се, гостујући у емисији "Задруга: народ пита", осврнуо на сам почетак своје афере са Луном Ђогани и први пут јавно рекао да је она била та која је начинила први корак. - Можда и јесте она учинила први корак, нећу… »

Немачка зове раднике: Фали им више хиљада стручњака, а запрепастићете се кад видите колике плате нуде

Блиц 26.06.2018
Немци због недостатка занатлија већ сад у просеку чекају преко десет недеља на обављање неке занатске услуге, а ситуација би у блиској будућности могла да се погорша, саопштило је удружење немачких занатлија. -… »

Дилери сеју смрт међу тинејџерима: Како да препознате дете које користи дрогу

Блиц 26.06.2018
Чињеница која све више забрињава није само то што млади у Србије све раније пробају дрогу, већ и та да од ње све чешће умиру, као и то да има све више тинејџера који дрогу дилују! Већина младих дрогу проба око 16… »

Тврдили су да имају духове у кући, нико им није веровао, а онда је цела породица нестала

Блиц 26.06.2018
Боби Дејл Џејмисон, његова супруга Шерилин и њихова шестогодишња ћерка Медисон живели су у Јуфоли (Оклахома) све до 8. октобра 2009, када су мистериозно нестали из куће. После неколико дана трагања, полиција је нашла… »

Кија открила да ће опростити Слоби, а ево шта ће морати да уради ако жели другу шансу

Блиц 26.06.2018
Кија Коцкар открива да јој је Слоба послао поруку да се виде, али да му није ништа одговорила. Она је додала да ће се помирити са супругом ако осване извињење на сваком билборду у Београду. Победница "Задруге" Кристина - Кија… »

Више од 600 миграната спасено у Гибралтарском мореузу

Блиц 25.06.2018
Шпанска поморска спасилачка служба саопштила је данас да је на мору спасено више од 600 људи, од којих половина у Гибралтарском мореузу. Прво је спасено 377 особа из 18 чамаца у Гибралтарском мореузу, а потом још 236 у… »

Буенос Ајрес у блокади: Због генаралног штрајка обустављен превоз, затворене луке, школе и банке

Блиц 25.06.2018
Генерални штрајк, који је организовао највећи синдикат радника Аргентине, практично је блокирао главни град Буенос Ајрес. Градски превоз је скоро обустављен, као и ваздушни саобраћај, затворене су луке, школе, банке и… »

Дели: Регионална економска заједница добра прилика за Западни Балкан

Блиц 25.06.2018
Посланик владајуће мађарске странке Фидес у Европском парламенту Андор Дели, иначе рођен у Србији, изјавио је да је регионална економска заједница на Западном Балкану добра прилика да се државе региона повежу у трговинском… »