Извор: Блиц архива вести 26.06.2018

Свет без људи: Десет представа у главном програму 52. Битефа

Блиц 26.06.2018
Под слоганом “Свет без људи” у Београду ће се од 13. до 22. септембра одржати 52. Битеф. Како је највио уметнички директор и селектор Иван Меденица главни програм обухвата 10 представа из Словеније, Француске, Србије… »

Кратак застој због незгоде у Карађорђевој улици

Блиц 26.06.2018
Мања саобраћајна незгода догодила се данас нешто после 15 сати у Карађорђевој улици због чега је саобраћај привремено био обустављен. Како је објављено на друштвеним мрежама трамвај на линији број 11 је стајао јер је… »

"Ово је фрапантно": Школа на матурско вече довела тигра, ђаци у шоку (видео)

Блиц 26.06.2018
Поред тога што је матура за све тинејџере сама по себи незаборавна, за ученике Средње школе "Кристофер Колумбо" из Мајамија, ово је и те како било незаборавно вече. Наиме, тема овогодишње прославе матуре била је… »

А разлог ће вас растужити: Манекенка се гола прошетала улицом и изазвала је и бес и дивљење

Блиц 26.06.2018
Бака јој је рекла да је предебела, а она је у инат обукла провидну хаљину. Наиме, једна старија госпођа на улици добацила је старлети Фелисити Хејвард да је "превише дебела" за кроп топ, а онда је ова плус сајз манекенка… »

Воз је стао код Пожеге, смртоносна цистерна је откачена, а сви трагови воде ка банди крадљиваца горива

Блиц 26.06.2018
Истрага о случају “изгубљене” цистерне на стајалишту Каленићи код Пожеге и даље је у току, али би ускоро мистериозни чвор ко је откачио вагон са 30 тона гаса са композиције могао да буде распетљан. Према сазнањима… »

Споменик Мехмеда и Макарија Соколовића стигао у Андрићград

Блиц 26.06.2018
Споменик Мехмед-паши и Светом Макарију Соколовићу, који ће на Видовдан бити свечано откривен, допремљен је данас у Андрићград. Од 28. јуна, у пријатељском загрљају, Мехмед-паша и Свети Макарије стајаће на улазу у… »

Владан Радовановић у Галерији РТС

Блиц 26.06.2018
Изложба дела мултимедијалног и вишестраног уметника Владана Радовановића "Воковизуел СП" (специјална поетика) биће отворена вечерас у 19 часова у Галерији РТС, саопштили су организатори. О делу и надасве разноврсном и… »

Погледајте трејлер за домаћи филм о ком сви причају

Блиц 26.06.2018
"Злогоње", дебитански филм Рашка Миљковића о дечаку који је рођен са церебралном парализом, домаћу премијеру имаће 27. септембра а ми вам доносимо ексклузиван трејлер. Ово остварене које је однело прву награду на ТИФФ Кидс… »

Бизаран тренд младенаца у Крагујевцу: Сликају се на гробници стрељаних ђака

Блиц 26.06.2018
Дан када се се љубав крунише браком, један је од оних који се памте до краја живота. Двоје се обећавају једно другом, и тада буквално, постају једно биће, једно тело, и остају најбољи пријатељи и партнери и у добру и злу… »

Анкета: Да ли бисте отишли на захват код нерегистрованог естетског хирурга?

Блиц 26.06.2018
Све већи број људи спреман да из различитих разлога "походи" естетске хирурге без лиценце. Да ли бисте се и ви одлучили на овакав корак и зашто?… »