Извор: Србија данас архива вести 30.07.2018

Велика трагедија у црној гори: Судар јахте и једрилице, има мртвих

Србија данас 30.07.2018
Прошле недеље у Улцињу су погинули мајка и син. У поморској несрећи која се данас догодила у Бококоторском заливу, близу Луштице, према незваничним информацијама, двоје особа је погинуло, а више њих је повређено. Директор… »

Парламент одлучио: Познат датум и питање на референдуму у вези са Македонијом

Србија данас 30.07.2018
Зоран Заев је позвао опозицију да се укључи у процес и позове грађане да изађу на референдум. Македонски парламент одредио је данас 30. септембар као датум за одржавање референдума о тежњама те земље ка чланству у ЕУ и… »

Гараже „Пионирски парк“ и „Вуков споменик“ затворене од 1. до 15. августа

Србија данас 30.07.2018
"Паркинг сервис” се захваљује корисницима на стрпљењу и разумевању током трајања радова. ЈКП „Паркинг сервис“ обавештава кориснике својих услуга да ће, због извођења радова, гараже „Пионирски парк“ и „Вуков… »

Изетбеговић бесан на комшије: Хрватска лагала ЕУ да нема никакав спор с БиХ око мора

Србија данас 30.07.2018
Он је оценио да је Хрватска игнорисала и оглушила се на све покушаје надлежних институција БиХ да се ово отворено питање реши дијалогом, у духу добросуседских односа и Конвенцијом УН. Најава да ће Хрватска отпочети радове… »

Трагедија у Дрвару: Дечак погинуо свирајући електричну гитару!

Србија данас 30.07.2018
Проглашен Дан жалости. Четрнаестогодишњи Д. М. из Дрвара преминуо је у суботу од струјног удара док је вежбао свирање на електричној гитари, потврђено је из полиције. Из МУП-а Херцегбосанске жупаније саопштили су да је… »

Марко Ђурић поручује: Албанци живе у илузији

Србија данас 30.07.2018
Промена околности. Албанци живе у илузији да је међународна слика по питању Косова и Метохије иста као и 1999. када су на небу изнад Србије били авиони НАТО, каже директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић, истичући да нити… »

Градоначелник Београда угостио нашу младу шампионку: Олга је понос наше нације

Србија данас 30.07.2018
Даниловићеву очекује дочек на балкону Скупштине града Београда. Градоначелник Београда Зоран Радојичић примио је овог понедеља у Старом двору младу тенисерку Олгу Даниловић, која је у Москви освојила прву ВТА титулу у… »

Чувамо еколошку равнотежу града: Радојичић отворио прву "Мини еко-зону за београдске врапце" (фото)

Србија данас 30.07.2018
Према његовим речима, чист и еколошки очуван Београд је задатак свих нас. Градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић отворио је прву "Мини еко-зону за београдске врапце" у Блоку 28. Он је том приликом изразио… »

Да ли сте већ приметили ову промену? Јутјуб укида снимке различитих димензија!

Србија данас 30.07.2018
Многим корисницима се ово ни мало не свиђа! Јутјуб је објавио да видео клипови са неуобичајним односом страница, који се гледају на десктоп браузеру, више неће бити приказивани са црним тракама са стране. Фото: Профимедиа… »

ВТА листа: Док се спрема за дочек у Београду, Олга направила велики скок (фото)

Србија данас 30.07.2018
Прва је и даље Румунка. Олга Даниловић направила је велики скок на ВТА листи после освајања турнира у Москви (више прочитајте ) и сада је на 112. позицији. Млада српска тенисерка је напредовала за чак 75 места, са 572 бода… »