Извор: Нови магазин архива вести 23.11.2018

Вучић: Србија неће пристати на уцене Приштине

Нови магазин 23.11.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да Србија неће пристати на нова правила и уцене Приштине, а да ће бити спремна за разговор тек када повуку "варварске и противзаконите" таксе од 100 одсто на српску робу… »

Нападнут Борко Стефановић у Крушевцу

Нови магазин 23.11.2018
Лидер Левице Србије Борко Стефановић и још двојица страначких колега нападнути су вечерас у Крушевцу, потврђено је агенцији Бета у Савезу за Србију. На друштевним мрежама појавиле су се фотографије Стефановића крвавог и… »

Седница Кризног штаба четири општине на северу Косова и Метохије у 20 часова

Нови магазин 23.11.2018
Седница Кризног штаба четири општине на северу Косова и Метохије, на којој ће се анализирати политичко безбедносна ситуација у том делу, биће одржана вечерас у 20 часова, најавила је Српска листа. Пре подне такође је… »

У21: Србија у групи са Немачком, Данском и Аустријом

Нови магазин 23.11.2018
Млада фудбалска репрезентација Србије играће на Европском првенству 2019. у Групи Б са селекцијама Немачке, Данске и Аустрије, одлучено је данас жребом у Болоњи. У Групи А ће играти селекције Италије, Шпаније, Пољске и… »

Ухапшен полицијски службеник у Ћуприји због врбовања малолетнице за проституцију

Нови магазин 23.11.2018
Полиција у Јагодини ухапсила је службеника Полицијске станице Ћуприја Д.А. (31) јер је врбовао девојку (17) за проституцију, саопштило је данас Министарство унутрашњих послова. У саопштењу се наводи да је ухапшени… »

Хоџа: Од марта ове године Специјално тужилаштво прикупља доказе о убиству Ивановића

Нови магазин 23.11.2018
Представник косовског специјалног тужилаштва Сул Хоџа рекао је данас да је у вези с убиством Оливера Ивановиц́а од марта ове године тужилаштво прикупило доказе о предмету, да је саслушано више од 40 сведока, углавном из… »

Агенције: Хапшење на Косову у већ затегнутој атмосфери због царина и Интерпола

Нови магазин 23.11.2018
Светске агенције пренеле су данас информацију о хапшењу четворице Срба на Косову због истраге у случају убиства српског политичког лидера Оливера Ивановића оцењујући да полицијска акција долази у већ затегнутој атмосфери… »

Чадеж: На Косову ушло око седам камиона робе

Нови магазин 23.11.2018
Председник Привредне коморе Србије Марко Чадеж изјавио је да ниједан камион јуче није прешао преко администативног прелаза Мердаре, а да је на осталим прелазима прешло седам до девет камиона. Он је новинарима у Привредној… »

Две особе погинуле у несрећи у београдском насељу Миријеву

Нови магазин 23.11.2018
У београдском насељу Миријевео догодила се тешка саобраћајна несрећа у којој су две младе особе погинуле, а још две повређене, речено је у градском Заводу за хитну медицинску помоћ. Несрећа се догодила око три сата после… »

Михајловић: Више од 200 милиона евра инвестиција у наредних пет година у водни саобраћај

Нови магазин 23.11.2018
Владе Србије и Европска инвестициона банка потписали су данас уговор о улагању у речну транспортну инфраструктуру, вредан 100 милиона евра, саопштило је Министарство градјевинарства, саобраћаја и инфраструктуре. Ресорна… »