Извор: Нови магазин архива вести 23.11.2018

Преминуо младић у Лесковцу повређен поломљеним стаклом

Нови магазин 23.11.2018
Лесковчанин С.С. (22) тешко повређен синоћ поломљеним стаклом, због чега је искрварио и преминуо у колима хитне помоћи, рекао је директор Опште болнице Лесковац Небојша Димитријевић. Он је за агенцију Бета рекао данас да… »

Шпански премијер у првој посети Куби

Нови магазин 23.11.2018
Шпански премијер Педро Санчес у историјској посети Куби данас ће се заложити за јачање дипломатских и економских веза с том земљом, јавила је агенција Франс прес. Санчес који је први премијер Шпаније у посети Куби у… »

Два полицајца погинула у Пакистану у спречавању напада на кинески конзулат

Нови магазин 23.11.2018
Два полицајца погинула су данас у спречавању напада наоружаних људи на кинески конзулат у Карачију, другом раду по величини у Паксистану, саопштили су полицијски извори. "Група од око четири наоружаних мушкараца… »

ПСГ испред председништва: Докле ће Косово служити за скретање пажње

Нови магазин 23.11.2018
Представници покрета слободних грађана Србије вечерас су се окупили испред председништва Србије и јавно поставили питање председнику Србије Александру Вучићу - докле ће Косово служити за скретање пажње са "беде, крађе… »

Михајловић: Србија неће попустити пред уценама и силом, Приштина да се уразуми и врати преговорима

Нови магазин 23.11.2018
Потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић рекла је данас, поводом упада јединица Росу на север Косова и хапшења четворице Срба у Косовској Митровици, да се до решења за питање Косова не може доћи без Србије, а да… »

Бранка Милић побегла у амбасаду Србије

Нови магазин 23.11.2018
Оптужена у случају за покушај тероризма на дан парламентарних избора Бранка Милић налази се у амбасади Србије у Подгорици, пошто је напустила суђење и након што је Суд наложио да се поново ухапси. Адвокат Мироје… »

АМСС: Саобраћај појачаног интензитета

Нови магазин 23.11.2018
Саобраћај у Србији данас ће бити појачаног интензитета уз повољне услове за вожњу осим јутарње магле која смањује видљивост поред речних токова и по котлинама због чега је потребна опрезнија вожња, саопштио је јутрос… »

Беоколп: Српској штампи не дају на Косово иако смо спремни да платимо таксу

Нови магазин 23.11.2018
Представник фирме КиМ Беоколп, која дистрибуира српску штампу на Косово, Звездан Михајловић изјавио је данас да новине из Србије нису стигле на Косово иако је та компанија била спремна да плати таксу на малопродајну цену новина… »

Ђукић Дејановић: Више средстава за мере популационе политике у 2019. години

Нови магазин 23.11.2018
За мере популационе политике у буџету за 2019. предвиђена су већа средства у односу на ову годину у којој је опредељено 500 милиона динара, изјавила је у Крагујевцу министарка без портфеља задужена за демографију и… »

Свињска куга регистрована у фармама код Пекинга

Нови магазин 23.11.2018
Кинеске власти саопштиле су данас да су регистровале прве случајеве свињске куге у две фарме код Пекинга где је од 1.700 свиња од куге угинуло 86 животиња. Министарство пољопривреде Кине навело је да је послало стручњаке… »