Извор: Блиц архива вести 09.05.2019

Заплењене цигарете: Инспектори пореске управе одузели 2.210 паклица на новопазарској пијаци

Блиц 09.05.2019
Спровођењем појачаних активности на сузбијању сиве економије у промету акцизних производа, инспектори Пореске полиције у координацији са Министарством унутрашњих послова, одузели су 2.210 паклица цигарета без акцизних… »

"Исте ноћи направио сам салату": Чувени кувар заустављен у Лос Анђелесу са 40 пирана у торби

Блиц 09.05.2019
Чувени јужноамерички кувар Виргилио Мартинес заустављен је на аеродрому у Лос Анђелесу са торбом у којој се налазило 40 пирана. Царински службеници одвели су га у собу за испитивање прошле недеље када су открили… »

Србин који је ратовао против Срба у Вуковару кандидат је за Европски парламент, а циљ му је да блокира Србију на путу у ЕУ

Блиц 08.05.2019
Предраг Мишић је једно од имена која су се нашла на листи Хрватских суверениста у борби за предстојеће изборе за Европски парламент. Иако се представља као Србин, Мишић је члан Хрватске конзервативне странке (ХКС), познате… »

САД: и Велика Британија поздравиле пресуду за аферу "Државни удар"

Блиц 09.05.2019
Амбасаде САД и Велике Британије поздравиле су пресуду оптуженима у случају "Државни удар", коју је данас изрекао Виши суд у Подгорици. Из Амбасаде САД је поручено да је ова пресуда од историјског значаја за владавину права у… »

Окончан штрајк у катастру: Све филијале од сутра раде нормално

Блиц 09.05.2019
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ðорђевић потписао је данас са синдикатима Републичког геодетског завода, који су били у штрајку, споразум о прекиду штрајка, речено је Тањугу у… »

Судар камиона и аутобуса код Аде Циганлије

Блиц 09.05.2019
У судару камиона и аутобуса градског превоза на линији 92, који се догодио око 16.30 сати у Радничкој улици код Аде Циганлије, повређена је једна особа, потврђено је "Блицу" из Хитне помоћи. - Жена (58) је задобила лакше… »

Тинејџер у кампањи: Саркозијев пасторак улази у политику и жели "Фрегзит"

Блиц 09.05.2019
Пасторак бившег председника Француске Николаса Саркозија, Орелијен Ентовен, улази у политику и залаже се за Фрегзит, односно излазак Француске из Евроспке уније. Ентовен (17) почео је кампању у име Републиканске народне уније… »

"Радо узимају наш новац": Курц предлаже казне за чланице ЕУ због имиграната

Блиц 09.05.2019
Аустријски канцелар Себастијан Курц рекао је данас да чланице Европске уније које су примиле много миграната и имају велике дугове "радо узимају наш новац" и заложио се за кажњавање држава које се "лабаво" односе према овим… »

Флорида: Убудуће више наставника са оружјем у школама

Блиц 09.05.2019
Гувернер Флориде Рон де Сантис потписаоје Нацрт закона којим се дозвољава да наставници могу да носе оружје у школама. Де Сантис је нацрт потписао у среду, чиме је одмах спровео препоруке Комисије формиране након пуцњаве у… »

Хитан преглед свих аутобуса: Због серије несрећа Град наложио ванредно тестирање возила градског превоза

Блиц 09.05.2019
Секретаријат за јавни превоз упутио је данас ванредни захтев свим превозницима у систему јавног превоза, како ГСП “Београд”, тако и приватним превозницима, да најкасније до 31. маја обаве ванредни технички преглед за сва… »