Извор: Блиц архива вести 09.05.2019

Председник ФИА Жан Тод посетио Ауто-мото савез Србије

Блиц 09.05.2019
Први човек Светске аутомобилске федерације (ФИА) и специјални изасланик генералног секретара УН за безбедност на путевима, Жан Тод, допутовао је синоћ у Београд, када су га дочекали и угостили председник АМСС Дејан Стојић и… »

(Видео) Калкута или нови пазар? Река Јошаница тече и носи огромну количину смећа

Блиц 09.05.2019
"Јошаница да промени име у Пластиканица", предложио је грађанин који је видео количину ђубрета, коју носе река Јошаница у Новом Пазару. Снимак на коме се види како река Јошаница недалеко од центра Новог Пазара носи велику… »

"Био је црвен, крвав, а онда се исповраћао": Бивша жена стаклоресца који је убио пекара открива све детаље од нестанка до…

Блиц 09.05.2019
Ивана Савовић, бивша жена стаклоресца Филипа Гаврановића, коме се суди због убиства пекара Николе Остојића 3. новембра 2017. године у својој радњи у Ресавској улици у Београду, сведочила је у наставку суђења за овај… »

Мирна ноћ у Београду, три удеса без теже повређених

Блиц 09.05.2019
У Београду су се ноћас догодиле три саобраћајне незгоде у којима није било теже повређених, речено је јутрос Тањугу у Хитној помоћи. Хитна помоћ у Београду имала је ноћас 94 интервенције, од чега 17 на јавном месту.… »

Хаос на звездари: Пукла цев у Булевару краља Александра, подигао се асфалт, не иду аутобуси и трамваји (видео)

Блиц 09.05.2019
Због пуцања водоводне цеви, у горњем делу Булевару краља Александра, саобраћајница се нашла потпуно под водом, а у прекиду је и јавни градски превоз, како трамвајски, тако и аутобуски. - Сви аутобуси који се крећу том трасом… »

У програму уживо: Вељко Ражнатовић открио ко је глава породице, а једном реченицом насмејао водитеља

Блиц 09.05.2019
Вељко Ражнатовић гостовао је у "Новом јутру" код Предрага Сарапе и том приликом причао о боксу, такмичењу, али и о свадби која предстоји. Цецин син је том приликом открио и да је његова вереница Богдана глава куће. - Да се… »

Орбан гласачима ЕУ: Ако желите да се заштитите, гласајте за антиимиграционе лидере

Блиц 09.05.2019
Мађарски премијер Виктор Орбан написао је данас на свом Фејсбук профилу да би гласачи требало да заокруже антимиграционе лидере на изборима за Европски парламент да би блок могао да заштити себе и будућност своје деце. У… »

Нови изазов за Кину САД,: Јапан, Индија и Филипини одржали заједничке вежбе у спорним водама (фото)

Блиц 09.05.2019
Амерички разарач учествовао је у војним вежбама уз јапански носач авиона, два брода индијске морнарице и филипински патролни чланац у водама Јужног кинеског мора, на које Кина полаже право. Аналитичари наводе да су… »

Након пожара: Висок ниво олова око Нотр Дама

Блиц 09.05.2019
Топљење крова катедрале Нотр Дам током пожара довело је до огромног раста концентрације олова на тргу испред објекта и у околним улицама, саопштили су француски званичници. Полиција Париза саопштила је да је утврђен ниво… »

Цусхман & Вакефиелд улази на хрватско тржиште путем ексклузивног партнерства са ЦБС Интернатионал

Блиц 09.05.2019
Водећа глобална компанија за некретнине, Цусхман&Вакефиелд проширила је своју ексклузивну сарадњу са компанијом ЦБС Интернатионал како би се позиционирала на хрватском тржишту, пружајући своју широку палету интегрисаних… »