Извор: Блиц архива вести 09.05.2019

Сатима плута по Јадрану: Покварио се брод са 350 људи насред мора, одложено спасавање

Блиц 09.05.2019
Путнички брод италијанске фирме СНАВ који плови на линији Анкона-Сплит, недалеко од острва Жирја у Јадранском мору се покварио. На броду је око 250 путника, 92 члана посаде и возила. Трајект је испловио синоћ око 20.30 сати из… »

Ово је прави разлог развода: Дарко завршио са непознатим девојкама, Ана га јурила по хотелу

Блиц 09.05.2019
Иако су се Дарко Лазић и Ана Севић развели још пре више од годину дана, сада су испливали разлози развода. Бивши супружници никада нису желели да говоре о томе шта се заправо догодило, али у питању је било то што се… »

Загребом марширала поворка "Бесмртног партизанског одреда"

Блиц 08.05.2019
Улицама Загреба данас је, у част победе над фашизмом, марширала поворка "Бесмртног партизанског одреда" са неколико стотина учесника, који су носили заставе и фотографије погинулих бораца НОБ-а и певали партизанске песме… »

Може ли уједињење да оживи демократе? Откривамо ко би требало да буде у самом врху странке

Блиц 08.05.2019
Унија Демократске странке, Заједно за Србију и СДС биће формирана 19. маја, а на њеном челу биће лидер ДС Зоран Лутовац и двојица копредседника - Небојша Зеленовић из ЗЗС и највероватније Александар Ивановић из СДС Бориса… »

Бесплатан мамографски преглед за жене запослене у МУП-у

Блиц 08.05.2019
Помоћник министра унутрашњих послова и начелник Сектора за људске ресурсе Катарина Томашевић позвала је данас све жене запослене у полицији да обаве бесплатан превентивни преглед за рано откривање рака дојке, у мобилном… »

САД ову реченицу зна цео свет: Принц Хари је Меган Маркл шапнуо само једно кад су представили бебу Арчија

Блиц 09.05.2019
Меган Маркл и принц Хари, војвоткиња и војвода од Сасекса показали су јуче свог сина Арчибалда целом свету, а том приликом принц Хари је Меган Маркл на уво нешто шапнуо. Сада је откривено шта је тачно рекао. - Погледај га… »

Следи депортација: Рускињи Бутини у новембру истиче затворска казна

Блиц 09.05.2019
Руска држављанка Марија Бутина која тренутно издржава затворску казну у САД због шпијунаже биће пуштена из притвора 5. новембра 2019. године, саопштио је Амерички федерални биро за затворске установе (БОП) дописнику… »

Рекордна заплена: Украјинска полиција одузела 19,5 тона кокаина

Блиц 09.05.2019
Украјински граничари запленили су у Одеси рекордну испоруку кокаина из Колумбије, а укупна количина заплењене дроге достиже 19,5 тона, преноси Тасс. Трговци дрогом покушали су да испоруче кокаин тако што су га помешали са… »

Убио је на њен 30.: Рођендан Панчевцу 12 година затвора за убиство супруге, док су у суседној соби била деца

Блиц 09.05.2019
Виши суд у Панчеву Синишу Радованчева огласио је кривим за убиство Биљане Мијатовић и осудио га на казну затвора од 12 година. Убиство се догодило 21. новембра 2017. године у Панчеву, а Биљана Мијатовић је била ванбрачна… »

Криминалци хоће "грађанске патроле": Твитераши ову слику називају "контрацепција", али се иза свега крије нешто много…

Блиц 09.05.2019
Корисници друштвене мреже Твитер неколико дана по мрежи деле фотографију лидера Српске деснице Мише Вацића који са још петорицом мушкараца позира са некаквим значкама које подсећају на полицијске. "Сербиан Траинспоттинг"… »