Б92

Навијачи се враћају на трибине у Енглеској

Б92 пре 28 минута
Навијачи се ускоро враћају на трибине у Енглеској. Дуго се игра без публике на Острву и време је да се навијачи врате на трибине. Одлуку о повратку навијача на трибине саопштиће премијер Велике Британије Борис Џонсон… »

Педијатри нерадо шаљу децу на тестирање: Ево шта је разлог томе

Б92 пре 34 минута
Педијатар процењује да ли дете треба тестирати на вирус корона, а мишљење стручњака је да уколико је један или су оба родитеља позитивна, дете мора обавезно да буде тестирано, како би се спречило ширење инфекције у… »

Помозимо малој Аники, потребно је још 500.000 евра до средине децембра ВИДЕО

Б92 пре 46 минута
Замислите да родите здраво, јако дете које на порођају добије оцену десет, а да се кроз неколико недеља цео живот промени. То се, на жалост, догодило породици мале Анике Манић којој је сада потребно помоћ свих нас и само сви… »

Рекордна глобална загађеност у години короне

Б92 пре 52 минута
Емисија штетних гасова који утичу на климатске промене достигла је рекордан ниво, упркос ванредној ситуацији коју је у свету изазвала пандемија корона вируса, саопштено је из Светске метеоролошке организације УН (СМО УН). Иако… »

Рад од куће није изазвао тешкоће у немачким компанијама

Б92 пре 1 сат
Минхен -- Немачке компаније готово да нису забележиле било какве проблеме у пословању због преласка на рад од куће, главни је резултат истраживања Института ИФО. Институт са седиштем у Минхену је спровео анкету међу 1.188… »

Трамп честитао БиХ

Б92 пре 52 минута
Одлазећи амерички председник Доналд Трамп честитао је Председништву БиХ 25. годишњицу Дејтонског споразума и Дан државности БиХ. Среда, 25. новембар се као празник обележава само у Федерацији БиХ, у знак сећања на Прво… »

НБА "прелазни рок" – хронологија

Б92 пре 52 минута
Нова НБА сезона је још "далеко", али узбуђења из најјаче кошаркашке лиге на свету не мањка. У току је "фрее агенци", својеврсни НБА прелазни рок током којег играчи продужавају уговоре, бирају понуде ако су слободни или их… »

Попио једно пиво - оставио бакшиш од 3.000 долара

Б92 пре 52 минута
Муштерија једног ресторана у Кливленду оставила је напојницу од три хиљаде долара, након што је попила једно пиво. То се десило уочи затварања ресторана због пандемије коронавируса. Према наводима власника угоститељског… »

Српски репрезентативци потписали за Рому

Б92 пре 46 минута
Српски репрезентативци у видео игри еФоотбалл ПЕС21, Стефан "Кепа" Славковић и Марко "Рокса" Роксић, су ових дана остварили дечачке снове, пошто су потписали за један од најпознатијих светских фудбалских клубова, Рому. Као и… »

Од Моззарта до сада 700.000 евра за здравство Србије у борби против коронавируса

Б92 пре 1 сат
У току је акција набавке кревета за интензивну негу, чиме се проширују капацитети у болницама, а донирани су и протокометри, медицинских аспиратори, центрифуге за лабораторију, ЕКГ…. Подршка држави и здравственом систему… »

Б92, најновије вести »