Где инвестирати

Амерички боотцамп учинио бесплатним 1.500 сати курсева програмирања

Где инвестирати 24.10.2018
Њихов програм обухвата ЈаваСцрипт, Руби он Раилс, Реацт, Редукс, СQЛ и ХТМЛ/ЦСС. Едвард Ругери и Куш Петел су двојац из Сан Франциска који последњих шест година стоји иза кодерског боотцамп програма познатог као Апп Ацадеми… »

Сајт за упознавање у Србији разбија табуе

Где инвестирати 03.10.2018
Услед сталног пораста обавеза, људи имају све мање времена да се фокусирају на приватни живот, што може водити усамљености и отуђењу. Са друге стране, људи имају дубоку потребу да заснују породицу и да пронађу животног… »

Дигитални радници у Србији медју топ 20

Где инвестирати 30.09.2018
Образовани од 26 до 35 година. Дизајнери, програмери, преводиоци и многи други налазе послове посредством платформи као што су Фрееланцер и УпВорк, или апликација као што је Убер. Јелена Шапић, истраживачица у Центру за… »

ДВ: Турска криза се исплати Балкану

Где инвестирати 30.09.2018
Домаћи проблеми без великог утицаја? Турска је дуго сматрала Западни Балкан делом своје сфере утицаја и са жудњом гледа на регион и читав век након пропасти Османског царства, Турска поново са жудњом гледа на тај регион… »

Глобалне финансије кипе, а то поскупљује и наше дугове

Где инвестирати 30.09.2018
Раст дугова експлодирао. Може ли човечанство мало да се скраси? Равно је десет година од када је протутњала опака финансијска криза од које се многи ни до данас нису опоравили, а ево опет прети… И то не каже неки… »

Визз аир гаси најпрометнију линију са нишког аеродрома

Где инвестирати 30.09.2018
Од јануара 2019. године укида се линија са нишког аеродрома “Константин Велики” до Малмеа. Из Визз Аир-а је саопштено да “стално прате учинак својих авио-линија како би најпопуларније дестинације биле доступне по… »

Самит бизнис лидера у Београду о дигиталној трансформацији

Где инвестирати 30.09.2018
Самит 100 иницијатива окупиће најистакнутије пословне лидере Србије, Словеније, Хрватске, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Македоније и Албанијем и представнике држава из региона. “Са темом дигитална транформација крећемо у… »

Раст цене новоградње 6,9 одсто

Где инвестирати 14.09.2018
Посматрано у еврима, у структури трошкова највише је повећана цена грађевинског земљишта за 22,1 одсто, затим остали трошкови за 17,6 одсто, док је цена градње повећана 0,1 одсто у односу на другу половину 2017. године.… »

Русија подигла каматне стопе, продужила паузу у куповини стране валуте

Где инвестирати 14.09.2018
Централна банка Русије је такодје одлучила да продужи паузу у куповини стране валуте до краја ове године, док је претходни рок био крај овог месеца. Ове куповине су стопиране како би се ограничили губици рубље. Руска валута је… »

Ефикасније царињење експресних пошиљака

Где инвестирати 13.09.2018
Једноставнија, дигитализована процедура царињења експресних пошиљака биће обрађена у минималном року од 60 минута. Из Управе царина поручују да ће око 80 одсто пошиљака пристиглих преко курирских служби бити пуштане у… »