ИТ свет

Хевлетт Пацкард Енви 32 АИО алл-ин-оне рачунар

ИТ свет пре 13 дана
ХП-ов Енви 32 алл-ин-оне ПЦ дизајниран је тако да води битку у врхунском АИО сегменту тржишта против Аппле-ових иМац-а и Мицрософтовог Сурфаце Студио 2. Натоварен са мноштвом додатних функција и брзим хардвером, јасно је да ХП… »

Нови Нокиа 2.3 телефон свим фановима у Србији доноси моћ вештачке интелигеније

ИТ свет пре 16 дана
Компанија ХМД Глобал, дом Нокиа телефона, најавила је доступност телефона Нокиа 2.3 свим фановима у Србији. Поред камере која је потпомогнута технологијом вештачке интелигенције и омогућава креирање феноменалних фотографија… »

ЕИЗО представио 27-инчни фрамелесс монитор

ИТ свет пре 16 дана
ЕИЗО је представио издање ФлексСцан ЕВ2760, 27-инчног, ВQХД (2560кс1440) монитора без оквира за пословна окружења као што су трговинске собе, канцеларије и контролне собе. ТхеЕизо Флекс Сцан ЕВ2760 користи 27-инчни ЛЦД панел… »

Прописи намењени трећим странама значе..

ИТ свет пре 16 дана
Скоро три четвртине (71%) великих предузећа која имају посебне смернице за коришц́ење података за партнере и подизвођаче добило је накнаду након инцидента који је погодио добављаче са којима деле информације. У поређењу… »

Објављена нова видео игра МИНИСТРИ ОФ БРОАДЦАСТ аутора из Србије

ИТ свет пре 17 дана
Од данас, 30. јануара, видео игра „Министри Оф Броадцаст”, чији су креатори Сања и Душан Чежек из Новог Сада, званично је објављена и доступна гамерима широм света. Ова игра је већ добила десетак интернационалних… »

Малвер се крије иза имена популарних извођача номинованих за музичке награде

ИТ свет пре 18 дана
Сајбер криминалци активно злоупотребљавају имена извођача и песама номинованих за Грамми награде 2020, у циљу ширења малвера. Технологије заштите компаније Касперски откриле су пораст броја напада за 39% (покушаји… »

Финансијски резултати компаније ЛГ Елецтроницс за 2019. годину

ИТ свет пре 17 дана
Компанија ЛГ Елецтроницс (ЛГ) остварила је рекордни приход од 62,3 билиона вона (53 милијарде америчких долара) у 2019. години, рефлектујући велику потражњу за премијум кућним апаратима попут ЛГ СИГНАТУРЕ. Забележен је… »

ИКЕА представља ФРЕКВЕНС, ограничену колекцију за спонтане људе који воле забаву

ИТ свет пре 18 дана
ИКЕА је осмислила нову ограничену колекцију под именом ФРЕКВЕНС, посвећену присуству звука у сваком кутку вашег дома, као и било где другде, кад год пожелите да направите журку. ФРЕКВЕНС је резултат сарадње компаније ИКЕА са… »

Проглашени победници 9. мтс апп конкурса

ИТ свет пре 19 дана
На свечаности поводом завршетка 9. мтс апп конкурса, компанија Телеком Србија доделила је награде, вредне мобилне телефоне, тимовима ученика који су, према оцени жирија, израдили најбоље апликације за мобилне уређаје. Тимови… »

Србима најважнија безбедност података

ИТ свет пре 19 дана
Београд, 28. јануар 2020. Поводом 28. јануара, Међународног дана приватности, водећа комуникацијска платформа у централној и источној Европи Ракутен Вибер питала је 4 милиона корисника широм 9 земаља региона шта сматрају… »

ИТ свет, најновије вести »