Национална класа

Ф1: Хамилтон најбржим кругом у историји Ф1 стигао до пол позиције у Монци

Национална класа пре 16 дана
Луис Хамилтон освојио је пол позицију на трци за ВН Италије, испред свог клупског колеге Валтерија Ботаса и Карлоса Сајнца у Мекларену. Мерцедес је по очекивањима био далеко испред свих у квалификацијама на најбржој стази у… »

Одгођена премијера већег Порсцхе Таицана

Национална класа пре 17 дана
Порсцхе ће представити пространију верзију електричног модела Таицан касније него што је планирано због велике потражње за иницијалном варијантом у време пандемије корона вируса. Таицан Цросс Турисмо имаће премијеру… »

Феррари завршио производњу ГТЦ4Луссо

Национална класа пре 16 дана
Феррари је званично потврдио да је окончао производњу модела ГТЦ4Луссо и ГТЦ4Луссо Т у складу са стратегијом петогодишњег развоја која је објављена 2017. године. ГТ4ЦЛуссо је представљен 2016. године. Аутомобил је са… »

2020 Порсцхе Панамера

Национална класа пре 16 дана
Порсцхе је објавио информације о освеженој Панамери за 2020. годину. Модел је добио два нова погона, унапређену технологију, побољшање шасије и освежени дизајн екстеријера. Највећа новост је увођење нове топ варијанте са… »

Волксваген ИД 4 – фокусиран на ефикасност

Национална класа пре 17 дана
Волксваген наставља промотивну припрему премијере електричног кросовера ИД 4 новим званичним скицама и описом фокусираности дизајнера овог модела на аеродинамичку ефикасност. Компактни СУВ, чија је производња недавно почела… »

Тржиште: ВВ Голф и даље најпродаванији у Европи

Национална класа пре 17 дана
Према подацима за јул, најпродаванији модел у 44 европске земље, од Португала о Русије, је Волксваген Голф, испред Ренаулт Цлиа и Волксваген Пола. Међу првих 10 ушао је и Ренаулт Цаптур, а највећи раст популарности бележи… »

Почели тестови БМВ-а М3 Тоуринг

Национална класа пре 18 дана
БМВ је званично потврдио планове о развоју караванске верзије будуће шесте генерације модела М3. То ће бити прва М-Перформанце верзија караванске Серије 3 и директан конкурент моделима Мерцедес-АМГ Ц63 Естате и Ауди РС 4… »

МцЛарен развио нови карбонски монокок

Национална класа пре 18 дана
МцЛарен је приказао нову монокок структуру од угљеничних влакана, која ће омогућити уградњу хибридног погона у будуће моделе ове марке. На ову структуру качи се алуминијумски оквир који прима све механичке компоненте. Ова… »

АБТ РС Q8-Р

Национална класа пре 19 дана
АБТ је представио екстремну верзију Аудија РС Q8, којем је, уз ознаку Р, додато више снаге и нови аеродинамички пакет. Реч је о аутомобилу из ограничене серије у 125 примерака поводом исто толико година постојања ове… »

Порсцхе под истрагом због бензинских мотора

Национална класа пре 20 дана
Њемачка агенција за моторна возила КБА води истрагу о Порсцхеу због могуће манипулације бензинским моторима да би се добили повољнији подаци о емисијама. Портпарол агенције изјавио је да истрага обухвата моторе Порсцхеа који… »

Национална класа, најновије вести »

Освежени Тоиота Ланд Цруисер за 2020

Национална класа пре 52 минута

Ламборгхини продао 10.000 Авентадора

Национална класа пре 20 сати

Прве слике Хиундаија и30 Н

Национална класа пре 1 дан

Луцид Аир – најбржа електрична лимузина

Национална класа пре 1 дан