Национална класа

БМВ М2 ЦС

Национална класа пре 27 дана
БМВ је представио М2 ЦС, модел из ограничене серије који је намењен првенствено вожњи на стазама. Званична премијера уследиће на Сајму аутомобила у Лос Анђелесу, а продаја у Европи креће у априлу следеће године по… »

Цитроен Ц5 Аирцросс Хибирд

Национална класа пре 29 дана
Цитроен је представио серијску верзију модела Ц5 Аирцорс са плаг-ин хибридном погоном, која је приказана у концептуалној форми на прошлогодишњем Сајму аутомобила у Паризу. Бензинско електрични СУВ коштаже нешто више од… »

АБТ Ауди СQ8 ТДИ

Национална класа пре 30 дана
Љубитељи луксузних СУВ модела са обиљем снаге сада могу да одаберу и најновију понуду из тјунерске компаније АБТ, засновану на моделу Ауди СQ8 ТДИ. Аутомобил је добио значајно повећање снаге и атрактивне визуелне измене… »

НК ТЕСТ: Ренаулт Талисман дЦи 200 – Коначно прави “тешкаш”

Национална класа пре 30 дана
Масовно освежавање гаме погонских агрегата није заобишло ни Талисман. Коначно, Реноов адут у Д сегменту може да се дичи округлом бројком од 200 дизелашких КС, што ће му омогућити да се боље супротстави немачком… »

Феррари 488 Цхалленге ЕВО

Национална класа пре 31 дан
Феррари је представио прерађену верзију тркачког модела 488 Цхалленге, који је добио серију аеродинамичких унапређења и побољшања на шасији. Аутомобил је представљен заједно са тркачким 488 ГТ3 за 2020. годину на стази… »

Киа Футурон концепт

Национална класа 07.11.2019
Киа је представила концепт Футурон као наговештај изгледа нове линије СУВ електричних модела ове аутомобилске марке. Концпет је приказан на Међународној изложби Експо у кинеском Шангају. Концепт има форму СУВ купеа са двоја… »

Волксваген најавио ИД 4

Национална класа 06.11.2019
Волксваген је објавио слику камуфлираног електричног СУВ модела ИД 4, који ће се производити у Кини заједно са хечбек моделом ИД 3. Електрични СУВ кросовер је додатак све већој Волксвагеновој ИД породици, која ће бити… »

Електрични Ренаулт Цити К-ЗЕ стиже у Европу

Национална класа 05.11.2019
Ренаултов мали електрични модел Цити К-ЗЕ биће унапређен ради планиране продаје у Европи под значком Дачије. Ренаулт је саопштио да ће овај модел, адаптиран за Европу, бити почетна тачка мобилности са нултом емисијом… »

Токио: Нова Хонда Јазз

Национална класа 04.11.2019
Хонда је на Сајму аутомобила у Токију представила нову генерацију модела Јазз (у Јапану Фит), која стиже на тржиште само у хибридној варијанти. Јапанаска компанија је саопштила да четврта генерација овог суперминија… »

Ф1: Ботас победник на ВН УСА, Хамилтон шампион

Национална класа 03.11.2019
Валтери Ботас је успео да дође до победе на трци у Тексасу, а за победу је морао обићи на стази Хамилтона који је по шести пут постао Ф1 шампион. Последње место на подијуму припало је Максу Верштапену у Ред Бул Хонди. Луис… »