Национална класа

Ф1: Хамилтон лако до победе у Шпанији

Национална класа 16.08.2020
Луис Хамилтон дошао је до нове победе у Шпанији на стази Каталуња. Хамилтон је био убедљив против Верштапена који је трку завршио као други, и тимског колеге Ботаса, који је услед лошег старта морао бити на крају задовољан… »

Шкода Ениаq иВ – званичне скице

Национална класа 16.08.2020
Шкода је објавила скице екстеријера новог модела Ениаq иВ, свог првог електричног модела, који ће користити Волксвагенову МЕБ платформу. Премијера је најављена за 1. септембар. Чешки произвођач је саопштио да ће се… »

Хиундаи припрема Иониq електричну марку

Национална класа 16.08.2020
Хиундаи је објавио да намерава да лансира нову потпуно електричну марку возила под именом Иониq и да ће се то догодити за мање од годину дана. Први модел ће бити серијска верзија концепта 45. Корејски произвођач наводи да… »

Бентлеи најавио Бентаигу Спеед

Национална класа 15.08.2020
Бентлеи је најавио премијеру Бентаиге Спеед, ексклузивног СУВ модела са појачаним перформансама. Прва Бентаига Спеед представљена је 2019. године са В12 мотором од 630КС, максималном брзином од 305км/х и убрзањем од 0-100км/х… »

Цадиллац приказао електрични Лириq

Национална класа 14.08.2020
Цадиллац касни са уласком на тржиште луксузних електричних возила, али долази у великом стилу – премијером модела Лириq. Коросвер је приказан у целости јавности после петомесечне кампање и наслеђује име од концепта на… »

ДС припрема шест нових модела

Национална класа 13.08.2020
Директор марке ДС из групације ПСА Ален Дескат потврдио је да планирано да током следеће године у продајне салоне стигне шест нових модела под овим знаком. Од раније се зна да ће међу њима бити лимузина ДС 9, ДС 3 Цроссбацк и… »

Хофеле-Десигн представио ХГЛЕ Цоупе

Национална класа 13.08.2020
Немачка компанија Хофеле-Десигн представила је ХГЛЕ Цоупе – унапређену верзију Мерцедес-бенза ГЛЕ класе. Реч је о компанији која је уговорни партнер Мерцедес-Бенза у Немачкој и у тој земљи има статус произвођача… »

2020 Киа Стониц

Национална класа 12.08.2020
Киа је представила рестилизовани Стониц са технолошким изменама и новим мотором. Освежени кросовер стиже на тржиште ове зиме. Стониц ће убудуће моћи да се добије са новим Ецодинамицс+ благим хибридним бензинским погоном… »

Загато ИсоРиволта ГТЗ стиже у октобру

Национална класа 12.08.2020
Из дизајнерског студија Загато стигле су слике будућег модела ИсоРиволта ГТЗ, чија се премијера очекује у октобру. Овај модел посвећен је италијанско-америчкој сарадњи у сфери аутомобила. Спортски купе инспирисан је моделом… »

Додатна опрема за Бентлеи Бентаигу

Национална класа 11.08.2020
Крајем јуна је представљен нови Бентлеи Бентаига са освеженим дизајном и унапређењем ентеријера, што су била највеће измене ексклузивног СУВ модела од премијере 2016. године. Бентлеи је сада представио четири опције за… »

Национална класа, најновије вести »

Брабус Ултимате Е

Национална класа пре 1 сат

Представљен нови Хиундаи Туцсон

Национална класа пре 22 сата

БМВ најавио нови М3

Национална класа пре 22 сата

БМВ 128ти стиже у новембру

Национална класа пре 1 дан