Патак онлине

Још 16 новопозитивних у Ваљеву

Патак онлине пре 31 дан
ВАЉЕВО- У Ваљеву је корона вирус потврђен код још 16 особа, показују подаци Завода за јавно здравље о броју новопозитивних у Колубарском округу до јуче у 15 часова. У општинама Колубарског округа није било новооболелих. На… »

Шеф делегације ЕУ и амбасадор Аустрије у посети Ваљеву

Патак онлине пре 31 дан
ВАЉЕВО- Шеф делегације Европске уније у Србији и амбасадор Аустрије у Србији Николаус Лутероти посетићи данас Ваљево, где ће бити обележен завршетак радова на реконструкцији корита река Колубаре, Обнице и Јабланице. Како је… »

Ухапшен возач осумњичен да је усмртио мушкарца и побегао са лица места

Патак онлине пре 31 дан
ЛАЈКОВАЦ- Лајковачка полиција је ухапсила су Р. Н. (49) из Сурдулице, због постојања основа сумње да је извршио кривична дела тешка дела против безбедности јавног саобраћаја и непружање помоћи лицу повређеном у… »

Академија поводом стогодишњице рођења Жарка Милановића

Патак онлине пре 31 дан
МИОНИЦА- Поводом стогодишњице рођења Жарка Милановића, дипломираног правника и познатог виолинисте и музичког педагога, општина Мионица и Културни центар су у великој сали мионичке установе културе организовали свечану… »

За викенд 36 нових случајева корона вируса у Ваљеву

Патак онлине 26.10.2020
ВАЉЕВО- Протеклог викенда је корона вирус потврђен код 36 особа из Ваљева. Према подацима Завода за јавно здравље, у Мионици је у истом периоду било осам новопозитивних, у Лајковцу пет, у Љигу две, а у Осечини једна особа… »

Смањен број корисника социјалне помоћи

Патак онлине 26.10.2020
ВАЉЕВО- Протеклих година због тешке економске ситуације из године у годину се повећавао број корисника социјалне помоћи. Међутим, у овој години мање је оних којима је потребна помоћ државе да би обезбедили новац за основне… »

Штаб: Погоршана епидемиолошка ситуација

Патак онлине 23.10.2020
ВАЉЕВО- Повећа се број новопозитивних на корона вирус у Ваљеву, а повећан је и број прегледа, пријема на болничко лечење, као и оболелих у кућној изолацији, што указује на погоршање епидемиолошке ситуације, саопштио… »

Још 16 новопозитивних у Ваљеву

Патак онлине 22.10.2020
ВАЉЕВО- У Ваљеву је корона вирус потврђен код још 16 особа, у Лајковцу код четири, а и Убу код једне особе, показују подаци Завода за јавно здравље о броју новопозитивних у Колубарском округу до јуче у 15 часова. Повећава… »

Директор „Водовода“ поднео оставку

Патак онлине 22.10.2020
ВАЉЕВО- Директор ваљевског „Водовода“ Ђорђе Милановић (СПС) поднео је оставку на ту функцију, иако му директорски мандат још увек није истекао. Милановић је у писаној оставци, која ће се наћи данас пред одборницима… »

Повећан број прегледа у Ковид амбулантама

Патак онлине 21.10.2020
ВАЉЕВО- У Ковид амбулантама Дома здравља и ваљевске болнице повећан је број прегледа, а према извештају Завода за јавно здравље јуче до 15 часова корона вирус је потврђен код шест особа из Ваљева, док новопозитивних… »

Патак онлине, најновије вести »