Патак онлине

Обустављени радови на Баиру

Патак онлине 01.11.2019
ВАЉЕВО- Радови на изградњи канализационе мреже у ваљевском насељу Баир су привремено обустављени због непредвиђених радова који су се појавили и преговарачког поступка пред Управом за јавне набавке који је у току… »

Потписивање петиције за ослобађање Александра Обрадовића

Патак онлине 01.11.2019
ВАЉЕВО- На Градском тргу у 18 часова биће постављен штанд где ће бити организовано потписивање петиције за ослобађање радника „Крушика“ Александра Обрадовића. „Ово јесте Александрова, али је и битка свих нас… »

Без воде висинске зоне на Петом пуку

Патак онлине 01.11.2019
ВАЉЕВО- Због радова на водоводној мрежи у Шабачкој улици, у оквиру пројекта изградње водовода за Бранковину, данас ће без воде до 15 часова бити потрошачи у високој зони на Петом пуку, на потезу између Прешернове и… »

Калиопи у Ваљеву

Патак онлине 31.10.2019
ВАЉЕВО- У оквиру јесење турнеје по Србији македонска поп певачица Калиопи одржаће 10. новембра концерт у ваљевском Центру за културу. Улазнице су у продаји од сутра по цени од 1.000 динара. Препознатљива по моћној и… »

Усвојен извештај о извршењу градског буџета

Патак онлине 31.10.2019
ВАЉЕВО- Градско веће је усвојило Извештај о извршењу буџета града Ваљева за период од јануара до септембара ове године. Одлуком о буџету града Ваљева за 2019. годину планирани су укупни приходи и примања са пренетим… »

За мотоцикле четири милиона динара

Патак онлине 31.10.2019
ВАЉЕВО- Из градске касе је скоро 34.000 евра издвојено за куповину два мотоцикла за потребе Полицијске управе Ваљево. Градска управа је расписала јавну набавку за куповину два мотоцикла, а отварање понуда је 4. новембра… »

Мождани удар додаје године животу

Патак онлине 30.10.2019
ВАЉЕВО- „Један мождани удар додаје године нашој младости“ крилатица је у неурологији, а код чак трећине пацијената који су се лечили се понови након неколико година уз сву примену савремених метода лечења и правилну… »

Девет медаља за ваљевске каратисте

Патак онлине 30.10.2019
ВАЉЕВО- На турниру у Бањи Ковиљачи каратисти ваљевског клуба 014 освојили су девет медаља, пет златних, три сребрне и једну бронзану медаљу На турниру је наступило око 35 карате клубова са око 150 такмичара. Карате клуб… »

Митинг подршке ухапшеном раднику “Крушика”

Патак онлине 29.10.2019
ВАЉЕВО – На митингу подршке на Градском тргу представници опозиције и невладиног сектора затражили су да из кућног притвора буде пуштен радник “Крушика” Александар Обрадовић и поручили да је на митингу “Слобода за… »

Топли радијатори

Патак онлине 29.10.2019
ВАЉЕВО- Радијатори у становима и пословним просторима на даљинском систему грејања од јуче поподне су топли. Званична грејна сезона није стартовала 15. октобра због високих спољних температура, а од јуче грејање је… »

Патак онлине, најновије вести »

Скочио са петог спрата болнице

Патак онлине пре 14 сати