Персонал магазин

Потписан Споразум о научно-истраживачкој сарадњи између Математичког факултета у Београду и Мицрософт развојног центра у…

Персонал магазин пре 30 дана
Споразум о научно-истраживачкој сарадњи између Мицрософт развојног центра у Србији и Математичког факултета Универзитета у Београду је једина сарадња на овако високом нивоу између компаније Мајкрософт и једног факултета… »

Жене су недовољно представљене у области сајбер безбедности

Персонал магазин пре 30 дана
У 45% великих предузећа, удео жена које раде у секторима ИТ безбедности мањи је у односу на остатак радне снаге компаније. Међутим, међу тим организацијама само 37% њих имају на…. У 45% великих предузећа, удео жена које… »

Нова серија Цанон имагеПРОГРАФ ПРО

Персонал магазин пре 30 дана
За фотографе или фирме које се баве професионалном комерцијалном штампом, нова серија имагеПРОГРАФ ПРО више него икад олакшава штампу великог формата. Ефектни постери или најфинија уметничка дела, са ‘вов-ефектом’… »

РНИДС: СУТРА панел дискусија “Дигитално бојно поље”

Персонал магазин пре 30 дана
„Дигитално бојно поље“, панел дискусија о сајбер безбедности, биће одржана 24. октобра у галерији Артгет Културног центра Београда, Трг републике 5/И, са почетком у 11 часова. Панел организује Фондација „Регистар…… »

СпацеСелфие мисија као најновији технолоски подухват компаније Самсунг

Персонал магазин пре 30 дана
Компанија Самсунг Елецтроницс најавила је смелу, несвакидашњу мисију – лансирање Галакси С10 5Г паметног телефона у стратосферу, готово 20.000 метара изнад Земљине површине, дајући корисницима прилику да имају своју… »

Војвођанска банка и ОТП Група у потрази за новим стартап партнерима

Персонал магазин пре 30 дана
ОТП Банка из Мађарске покреће трец́у серију свог међународног стартап програма под називом ОТП Стартап Партнерски програм који је од средине октобра 2019. године отварен за пријаве за све стартап…. ОТП Банка из Мађарске… »

Кампања “Маме, добро дошле на свет” освојила четири награде на фестивалу Голден Друм

Персонал магазин пре 30 дана
Кампања “Маме, добро дошле на свет” компаније Вип мобиле и агенције Лео Бурнетт, освојила је чак четири награде на 26. међународном фестивалу креативности Голден Друм, који је прошле недеље одржан…. Кампања “Маме… »

Нови графички акцелератори из АМД-а за индустријску примену

Персонал магазин пре 30 дана
Под појмом “Уградна графичка решеја” или у оригиналу Ембеддед грапхицс, подразумевају се графички акцелератори који покрећу све уређаје са различитим типовима дисплеја, а да није реч о рачунарима – преносним…. Под… »

Представљен ЕасиПарк Смарт Цити концепт у Београду

Персонал магазин пре 30 дана
У оквиру Смарт Цити Фестивала који се по трећи пут одржао у Београду 15. октобра представљено је више занимљивих и иновативних производа и услуга који помажу градовима и грађанима који…. У оквиру Смарт Цити Фестивала који… »

Завршена Синергија 19 – вештачка интелигенција је моћан пријатељ бизниса, влада и градјана

Персонал магазин пре 30 дана
Синергија 19, најзначајнија регионална конференција посвећена информационим технологијама и бизнису, завршава се традиционалним Бизнис даном, на којем су кроз панел дискусије, учесници разговарали о томе да ли су вештачка… »

Персонал магазин, најновије вести »

Коалиција против сталкервареа

Персонал магазин пре 1 дан

ОБЕЛЕЖЕН ДАН ИНФОРМАТИЧАРА СРБИЈЕ

Персонал магазин пре 1 дан