Танго Сикс

Брза продаја Траде Аировог Фоккера Ф100

Танго Сикс 02.12.2019
Траде Аир је продао један од своја два Фоккера Ф100, 9А-БТД, стар 27,4 године, како је и планирао. Но и сами су изненађени да су авион продали у само пар дана након што су огласили продају. Компанија је продала авион у Дубаи… »

[ПОСЛЕДЊА ВЕСТ] Србији испоручена још два војна хеликоптера Х145М

Танго Сикс 30.11.2019
Како је синоћ на свом интернет сајту пренео дневни лист “Вечерње новости“, на војни аеродром “Пуковник-пилот Миленко Павловић“ јуче су слетела још два хеликоптера Х145М који улазе у састав РВ и ПВО Војске Србије. То… »

Прва презентација компаније МТУ у Ваздухопловној академији

Танго Сикс 29.11.2019
Компанија МТУ Маинтененце Сербиа д.о.о. и средња стручна ваздухопловна школа Ваздухопловна академија потписали су пре пар недеља Меморандум о сарадњи који дефинише „партнерство у области дуалног образовања“. Ово заправо… »

[ПОСЛЕДЊА ВЕСТ] Јат Техника продата Авиа Приме конзорцијуму из Чешке

Танго Сикс 28.11.2019
Како је управо објавило Министарство привреде, држава је продала 99,3834% свог удела у компанији за одржавање и оправку ваздухоплова Јат Техника д.о.о. конзорцијуму Авиа Приме из Прага. Како је образложено, први јавни позив… »

[ЕКСКЛУЗИВНО] Србија од Кине купује наоружану беспилотну летелицу ЦХ-92А

Танго Сикс 28.11.2019
Како је в.д. помоћника министра одбране за материјалне ресурсе др. Ненад Милорадовић изјавио на ваздухопловном сајму у Дубаију ексклузивно за Танго Сикс, прва оперативна наоружана беспилотна летелица која ће ући у наоружање… »

Продаја Јат Технике: „Кроз стабилног европског партнера отварају се могућности инфраструктурног и технолошког развоја“

Танго Сикс 28.11.2019
Након данашње вести да је чешки конзорцијум Авиа Приме постао нови власник српске Јат Технике огласили су се и директори ове две компаније и њихових подружница. – Свесни смо колико можемо заједно постићи и због тога смо… »

Русија донирала Монголији ловачке авионе МиГ-29

Танго Сикс 27.11.2019
На скромној свечаној церемонији одржаној јуче на међународном аеродрому Џингис Кан у Улан Батору поводом 95. година од проглашења Народне Републике Монголије, извршена је примопредаја ловачких авиона МиГ-29 које је… »

[ПОСЛЕДЊА ВЕСТ] Јат Техника добила европски сертификат за одржавање путничких авиона Сухој Суперјет 100

Танго Сикс 27.11.2019
Јат Техника добила је 12. новембра ЕАСА Парт 145 одобрење од ЕАСА-е за послове линијског и базног одржавања на регионалном путничком авиону Сухој Суперјет 100 (ССЈ1оо), саопштено је данас из компаније СуперЈет Интернатионал… »

[КОЛУМНА АЛЕНА ШЋУРИЦА] Хоће ли ФлиБосниа преживјети зиму?

Танго Сикс 26.11.2019
Ако се нешто одмах и хитно не промијени, врло кратко и прецизно неће! Компаније неће доживјети годишњицу првих летова. Исто сам предвидио и за Адриу и нисам сретан због тога. Још мање ћу бити сретан за ФлиБосниу која је… »

ДУБАИ 2019: Летећи вишенаменски, вишесензорски систем ГлобалЕие, универзално решење за осматрање и извиђање из ваздуха

Танго Сикс 25.11.2019
Војне ваздухопловне снаге Уједињених Арапских Емирата су, према доступној техници, данас једно од најсавременијих и најопремљенијих у свету. Оно што их уједно чини и веома способним је поседовање вишенаменских… »

Танго Сикс, најновије вести »