Tango Six

[KOLUMNA ALENA ŠĆURICA] Zimska dominacija Air Serbie

Tango Six 12.11.2019
Nakon tri godine pada broja linija i frekvencija Air Serbia je ove zime napravila ogroman iskorak. Broj novih zimskih linija i povećanje frekvencija je više nego fascinantno. Povećanje ima i Montenegro Airlines dok Croatia razočaravajuće stagnira. S… »

Er Srbija: Najbolji operativni rezultati u oktobru od 2013. godine

Tango Six 11.11.2019
Srpska nacionalna avio-kompanija saopštila je danas da je u oktobru prevezla 240.696 putnika što je za 13,37 odsto više u odnosu na 212.314 prevezenih u oktobru prošle godine – To je ujedno i najbolji rezultat za ovaj mesec od pokretanja kompanije… »

Predstavnici Ministarstvo odbrane i Vojske Srbije na bojevom gađanju sistemom PVO Mistral, VS dobija dve verzije sistema

Tango Six 11.11.2019
Delegacija Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, koju je predvodio pomoćnik ministra odbrane za materijalne resurse dr Nenad Miloradović prisustvovala je, na poziv Evropske grupacije MBDA, bojevom gađanju sistemom PVO Mistral 3 koje je obavljeno na… »

[FOTO] Detaljne fotografije Orlova iz Muzeja vazduhoplovstva

Tango Six 11.11.2019
Reagovanjem na komentar vojno-političkog komentatora Aleksandra Radića o tome da je ideja o remontu aviona Orao iz muzeja apsurdna, Ministarstvo odbrane Srbije potvrdilo je da se nastavlja projekat modernizacije ovog tipa aviona a ujedno i pojasnilo da… »

Vansi organizuje prvi Spotters day na aerodromu Nikola Tesla: Traži se 20 spotera koji će slikati i snimati avione – UNUTAR…

Tango Six 08.11.2019
Kako je sa aerodroma Nikola Tesla rečeno ekskluzivno za Tango Six, Vansi će organizovati prvi Spotters day u Beogradu sledeće subote 16. novembra. Tako će tradicionalni globalni događaj Vansi erports grupacije pored 24 aerodroma iz 11 zemalja od… »

Ministarstvo odbrane odgovara Aleksandru Radiću i pojašnjava šta će raditi sa Orlovima iz Muzeja vazduhoplovstva

Tango Six 07.11.2019
Kako je danas prenela agencija Beta, Ministarstvo odbrane potvrdilo je da je odredjeni broj aviona Orao iz Muzeja vazduhoplovstva „prepoznat kao moguća platforma za modernizaciju“, ali da će na svim tim avionima biti prethodno obavljena detaljna… »

Ima li smisla modernizacija Orla?

Tango Six 07.11.2019
Kao je Tango Six pre dva dana već preneo, Srbija je u okviru projekta modernizacije jurišnog aviona Orao, krenula sa aktiviranjem dvosedih primeraka NJ-22 koji su se još 1996. godine, prema Sporazumu o subregionalnoj kontroli naoružanja i smanjenja… »

Montenegro airlines: Naši rezultati i ukupan doprinos opravdavaju podršku vlasnika

Tango Six 06.11.2019
Za deset meseci ove godine, Montenegro airlines je prevezao 593.939 putnika u sve tri kategorije saobraćaja. To je za 17.048 putnika ili blizu 3,00% više u odnosu na isti period prošle, stoji u jučerašnjem saopštenju crnogorske nacionalne… »

Erbas razvija sistem zaštite helikoptera H145M putem stvaranja dimne zavese

Tango Six 06.11.2019
Prvog dana Trade Media Briefinga 2019 koji u periodu od 4. do 6. novembra u svom pogonu u Donevortu u Nemačkoj, organizuje Airbus Defence and Space, visoki zvaničnik kompanije Airbus Helicopters objavio je da se za vojni helikopter H145M razvija sistem… »

[KOLUMNA ALENA ŠĆURICA] Lufthansa ponovo u igri za Alitaliu – 12. dio globalnog sukoba

Tango Six 05.11.2019
Zadnji članak ovog serijala o globalnom sukobu objavio sam prije tri mjeseca. I dalje su u sukobu šest glavnih igrača: Lufthansa Grupa (Lufthansa, Eurowings, Austrian, Swiss, Brussels), IAG (British, Iberia, Aer Lingus, Vueling, LEVEL), Air France-KLM… »

Tango Six, najnovije vesti »