Tango Six

Prvi kadrovi sa zajedničke rusko-srpske PVO vežbe “Slovesnki štit 2019“, ruski Panciri i S-400 na Batajnici

Tango Six 25.10.2019
Ruska televizija Zvezda emitovala je jutros prve video snimke sa zajedničke rusko-srpske PVO vežbe ‘’Slovenski štit 2019’’. Snimci su napravljeni na vojnom aerodromu ‘’Pukovnik-pilot Milenko Pavlović’’ u Batajnici i na njime se osim… »

Prvi kadrovi sa zajedničke rusko-srpske PVO vežbe “Slovenski štit 2019“, ruski Panciri i S-400 na Batajnici

Tango Six 25.10.2019
Ruska televizija Zvezda emitovala je jutros prve video snimke sa zajedničke rusko-srpske PVO vežbe ‘’Slovenski štit 2019’’. Snimci su napravljeni na vojnom aerodromu ‘’Pukovnik-pilot Milenko Pavlović’’ u Batajnici i na njime se osim… »

Na Batajnici počela srpsko-ruska PVO vežba “Slovenski štit 2019“: Rusi stigli sa Pancirima i S-400

Tango Six 24.10.2019
Zajednička taktička vežba sa bojnim gađanjem raketnih jedinica PVO Vojske Srbije i Vazdušno-kosmičkih snaga Ruske Federacije „Slovenski štit 2019“ održava se na teritoriji Republike Srbije, saopšteno je danas iz Ministarstva odbrane Srbije… »

Odlukom Vlade Srbije ukida se Er Srbijina linija Niš-Budimpešta

Tango Six 24.10.2019
Nacionalna avio-kompanija je saopštila da odlukom Vlade Srbije ukida liniju Niš-Budimpešta nakon 27. oktobra ove godine. U saopštenju se navodi da je odluka je posledica „slabog interesovanja građana juga Srbije za putovanje u glavni grad… »

Srbija sa Kinom radi na projektu borbene bespilotne letelice, ministar Vulin u Pekingu sa članovima tima VTI i RV i PVO Vojske…

Tango Six 23.10.2019
Kako je juče saopšteno iz Ministarstva odbrane Srbije, ministar odbrane Aleksandar Vulin sastao se u Pekingu sa članovima tima Vojnotehničkog instituta Ministarstva odbrane i Ratnog vazduhoplovstva Vojske Srbije koji borave u Narodnoj Republici Kini… »

Potpisan sporazum: MTU će buduće radnike obučavati u Srbiji, zapošljavanje odmah nakon srednje škole

Tango Six 23.10.2019
Vlada Srbije i nemačka kompanija MTU Aero Engines potpisali su juče memorandum o saradnji u oblasti obuke budućih radnika za postrojenje koje planiraju da izgrade kod Nove Pazove. Na potpisivanju memoranduma potvrđena je i prva brojka očekivanog… »

[KOLUMNA ALENA ŠĆURICA] Je li Crna Gora naučila na fijasku Slovenije? – 1. dio

Tango Six 22.10.2019
Kad sam prije godinu i mjesec dana napisao analizu o rastu Aerodroma Crne Gore napisao sam kako im je rast vrtoglav. Iskreno nije bio za očekivati da će se tako velik rast nastaviti. Ali Aerodromi Crne Gore nas iznenađuju i nastavljaju ozbiljno rasti i… »

Objavljen tender za linije od javnog značaja sa aerodroma Morava do Beča i Soluna: Izdvojeno 5,7 miliona evra za avion od…

Tango Six 21.10.2019
Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukutre objavilo je danas na svom sajtu javnu nabavku, odnosno izbor za najpovoljnijeg ponuđača na linijama od javnog značaja koje će saobraćati sa aerodroma Morava kod Kraljeva do Soluna i Beča… »

[POSAO] Kompanija Avio Star traži perače putničkih aviona u Beogradu

Tango Six 21.10.2019
Kompanija Avio Star iz Beograda bavi se specijalnim pranjem putničkih vazduhoplova na aerodromu „Nikola Tesla“. Zbog proširenja obima poslovanja nedavno su raspisali oglas za zapošljavanje 10 izvršilaca na poziciji – perač aviona. Kako kažu iz… »

Rumunija će uložiti 2,5 milijarde evra u rekonstrukciju crnomorske vazduhoplovne baze

Tango Six 21.10.2019
Pozivajući se na dostupne zvanične dokumente, rumunski mediji izvestili su krajem septembra da Ministarstvo odbrane Rumunije planira da uloži preko 2,5 milijarde evra u rekonstrukciju, dovođenje na pun NATO standard i povećanje kapaciteta 57… »

Tango Six, najnovije vesti »