Tango Six

Embraer: Montenegro Airlines je u samom svetskom vrhu po operativnim performansama naših aviona

Tango Six 10.09.2019
Proizvođač aviona Embraer pohvalio je danas crnogorskog nacionalnog avio-prevoznika kao kompaniju koja je u svetskom vrhu po parametrima upotrebe njihovih aviona. – Čast nam je što možemo da podijelimo sa vama zvanični podatak koji stiže iz… »

DCV i civilne vazduhoplovne vlasti evropskih zemalja u poseti novom istanbulskom aerodromu

Tango Six 10.09.2019
Delegacija Direktorata civilnog vazduhoplovstva, zajedno sa direktorom EUROCONTROL-a Emonom Brenanom i direktorima civilnih vlasti iz zemalja Evrope, bila je prethodna dva dana u poseti istanbulskom aerodromu, saopšteno je iz DCV-a. – Poziv turskih… »

[FOTO REPORTAŽA] „Povratak 2019“: Novi srpski H145M premijerno pred kišom metaka

Tango Six 09.09.2019
Ministarstvo unutrašnjih poslova organizovalo je prošle subote na vojnom poligonu Nikinci pokazno-taktičku vežbu „Povratak 2019“ u kojoj su učestvovale Žandarmerija, Specijalna antiteroristička jedinica i Helikopterska jedinica koja je ovom… »

Vučić: Kineske naoružane bespilotne letelice za 6 meseci u Srbiji, zbog njih nam neće uvesti sankcije a tehnologije sa njih…

Tango Six 09.09.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je u subotu 7. septembra pokazno-taktičkoj vežbi “Povratak-2019“ i nakon njenog završetka se, kao što je to već uobičajno, obratio medijima i odgovarao na pitanja novinara među kojima je bilo… »

Naftna Industrija Srbije danas uspostavlja redovno snabdevanje avio-gorivom u Srbiji

Tango Six 08.09.2019
NIS će nastaviti da redovno snabdeva aerodrome u Beogradu i Nišu od danas u 18 časova, saopšteno je iz te kompanije. – Kompanija NIS pokrenula je proizvodnju avio-goriva u Rafineriji nafte Pančevo i uspostaviće redovno snabdevanje ovim derivatom… »

[POSLEDNJA VEST] Naftna Industrija Srbije zbog problema u rafineriji redukovala isporuku avio-goriva aerodromu „Nikola…

Tango Six 07.09.2019
Kako Tango Six saznaje, Naftna Industrija Srbije preko vikenda neće snabdevati Aerodrom “Nikola Tesla” avio-gorivom. Prema izdatom NOTAM-u gorivo za putničke avione (JET A-1 kerozin) nije raspoloživo na Aerodromu “Nikola Tesla” od sinoć, 6… »

Udes Cesne 172 kod aerodroma „Davidovac“ blizu Paraćina, Glavni istražitelj započinje istragu

Tango Six 06.09.2019
Privatna Cesna 172 YU-DOM sa troje putnika doživela je pre dve nedelje vanaerodromsko sletanje usled do sada nedefinisanih „problema u fazi penjanja“ nakon poletanja. Pilot letelice izveo je bezbedno vanredno sletanje tokom kojeg je Cesna pretrpela… »

Crna Gora će za obuku deset pilota za helikopter Bell 412 izdvojiti 110.000 evra

Tango Six 06.09.2019
Kako je juče prenela Radio-televizija Crne Gore, Ministarstvo odbrane Crne Gore raspisalo je javni poziv za obuku pilota za helikoptere Bell 412 Vazduhoplovstva VCG. Na portalu javnih nabavki objavljena je tenderska dokumentacija u kojoj se navodi da će… »

Montenegro Airlines demantuje medije: Pravimo novu strategiju poslovanja, tumačenje našeg poslovanja zlonamerno

Tango Six 06.09.2019
Za prethodnih osam meseci crnogorski nacionalni avio-prevoznik prevezao je 466.500 putnika u sve tri kategorije saobraćaja, što je za 11.382 putnika više nego za isti period prethodne godine – saopštili su iz Montenegro Airlinesa. – Najveći… »

ICAO: Sistem civilnog vazduhoplovstva Crne Gore 87,99% usaglašen sa svetskim standardima

Tango Six 05.09.2019
Vazduhoplovni sistem Crne Gore prošao je kontrolu ICAO-a u januaru ove godine i postigao usaglašenost sa svim mernim standardima od 87,99% što je napredak u poređenju sa rezultatom iz 2010. godine koji je iznosio 64,71%, saopštila je danas Agencija… »

Tango Six, najnovije vesti »