Tango Six

Sindikat Kontrole letenja: indicije da je bezbednost vazdušnog saobraćaja ugrožena; SMATSA: Sindikat uzbunjuje javnost pred…

Tango Six pre 8 dana
Kako je danas u saopštenju za javnost upozorio jedan od dva reprezentativna sindikata Kontrole letenja Srbije i Crne Gore, Sindikat kontrolora letenja i vazduhoplovno-tehničkog osoblja, „postoje sumnje da je bezbednost letenja iznad Srbije i Crne Gore… »

[KOLUMNA ALENA ŠĆURICA] Brze reakcije Air Serbie

Tango Six pre 8 dana
Nakon bankrota Adrie od Croatie smo čuli „još nije vrijeme“. Istovremeno, Air Serbia je uvela 6 novih tjednih letova za Ljubljanu. Kada se neka kompanija povuče iz Zagreba, Croatia se nada da će povećati LF na drugim linijama i ne poduzima ništa… »

[POSLEDNJA VEST] Danas u Srbiju sleću helikopteri Mi-35M namenjeni Vojsci Srbije

Tango Six pre 9 dana
Kako Tango Six saznaje, nakon što su u petak stigla dva helikoptera H145M, danas se nastavlja isporuka vojnih helikoptera Srbiji. Na vojni aerodrom ‘’Pukovnik-pilot Milenko Pavlović’’ će u toku dana stići desantno-jurišni helikopteri Mi-35M… »

Prezentacija proizvoda za čišćenje aviona kompanije SIA u beogradskom Aviostaru

Tango Six pre 9 dana
Beogradska kompanija Aviostar, specijalizovana za spoljašnje i unutrašnje čišćenje putničkih, aviona generalne i poslovne avijacije, održala je prošle nedelje prezentaciju proizvoda za čišćenje kompanije SIA. – SIA je Švajcarska kompanija… »

Izviđačko-borbena bespilotna letelica CH-92A, nove sposobnosti Vojske Srbije, tehnologija za domaći Pegaz

Tango Six pre 9 dana
Nabavkom kineskih izviđačko-borbenih bespilotnih letelica CH-92A, Srbija će postati prvi korisnik ovakvih vazduhoplova u regionu, to neće biti samo prva borbena BPL u Vojsci Srbije već i prvi srednji daljinski pilotiran vazduhoplov (Remotely Piloted… »

Brza prodaja Trade Airovog Fokkera F100

Tango Six pre 9 dana
Trade Air je prodao jedan od svoja dva Fokkera F100, 9A-BTD, star 27,4 godine, kako je i planirao. No i sami su iznenađeni da su avion prodali u samo par dana nakon što su oglasili prodaju. Kompanija je prodala avion u Dubai, gdje je vlasnik kompanije… »

[POSLEDNJA VEST] Srbiji isporučena još dva vojna helikoptera H145M

Tango Six pre 12 dana
Kako je sinoć na svom internet sajtu preneo dnevni list “Večernje novosti“, na vojni aerodrom “Pukovnik-pilot Milenko Pavlović“ juče su sletela još dva helikoptera H145M koji ulaze u sastav RV i PVO Vojske Srbije. To su treći i ćetvrti od… »

Prva prezentacija kompanije MTU u Vazduhoplovnoj akademiji

Tango Six pre 12 dana
Kompanija MTU Maintenence Serbia d.o.o. i srednja stručna vazduhoplovna škola Vazduhoplovna akademija potpisali su pre par nedelja Memorandum o saradnji koji definiše „partnerstvo u oblasti dualnog obrazovanja“. Ovo zapravo znači da će jedina… »

[POSLEDNJA VEST] Jat Tehnika prodata Avia Prime konzorcijumu iz Češke

Tango Six pre 13 dana
Kako je upravo objavilo Ministarstvo privrede, država je prodala 99,3834% svog udela u kompaniji za održavanje i opravku vazduhoplova Jat Tehnika d.o.o. konzorcijumu Avia Prime iz Praga. Kako je obrazloženo, prvi javni poziv objavljen je 25. oktobra… »

[EKSKLUZIVNO] Srbija od Kine kupuje naoružanu bespilotnu letelicu CH-92A

Tango Six pre 13 dana
Kako je v.d. pomoćnika ministra odbrane za materijalne resurse dr. Nenad Miloradović izjavio na vazduhoplovnom sajmu u Dubaiju ekskluzivno za Tango Six, prva operativna naoružana bespilotna letelica koja će ući u naoružanje srpskog RV i PVO biće… »

Tango Six, najnovije vesti »