Tango Six » Vesti dana

http://tangosix.rs

Tango Six

Jet Airways u problemima

Tango Six pre 7 sati
Etihadove tri europske akvizicije, Air Berlin, Alitalia i Darwin otišle su u stečaj, od kojih dvije više ne postoje, a talijanska vlada želi spasiti Alitaliju na način da proda 49% udjela u kompaniji, za što se bore Lufthansa, Air France-KLM zajedno sa easyJetom i Wizz Air. I australijska... »

U prvih šest meseci ove godine „Nikola Tesla“ ostvario neto dobit veću od milijardu dinara; Povećanje broja putnika za 7 odsto

Tango Six pre 1 dan
Prema izveštaju o poslovanju Aerodroma Nikola Tesla za prvih šest meseci 2018. godine, trend rasta obima avio-saobraćaja i svih parametara poslovanja je konstantan, saopšteno je sa „Tesle“. Kako navode, povećanje broja putnika iznosi 7%, povećanje broja avio-operacija 2%, a povećanje... »

Članovi Vazduhoplovnog saveza Srbije i pripadnici Vojske Srbije na 42. Svetskom vojnom prvenstvu u padobranstvu u Mađarskoj

Tango Six pre 1 dan
Članovi Vazduhoplovnog saveza Srbije i pripadnici Vojske Srbije, sportski i vojni padobranci – zastavnik Radmila Đurić, potpukovnik Slobodan Jovanović, zastavnik prve klase Miroljub Janićijević, zastavnik Milan Svetozarević, zastavnik Ivan Mitić, vodnik Dejan Cvetković i major Nenad... »

Bugarska investira u operativnost trenažnih helikoptera Bell-206

Tango Six pre 1 dan
Ministarstvo odbrane Bugarske odlučilo je 6. avgusta da se pokrene procedura za poboljšanje operativnosti lakih višenamenskih helikoptera Bell-206 koje RV Bugarske koristi pre svega za školovanje pilota, tako što će se uložiti u njihovo održavanje, popravku i remont. Već 13. avgusta... »

Direktor SMATSA-e o propustu u kontroli letenja: Nije došlo do ugrožavanja bezbednosti; Direktorat civilnog vazduhoplovstva suspendovao dozvolu kontrolora

Tango Six pre 2 dana
U Evropi se godišnje dogodi u proseku 2.500 slučajeva da se naruši norma i da se razdvajanje između dva aviona smanji ispod propisanih pet nautičkih milja, odnosno devet kilometara, a u SMATSA-i kažu da su, u bezbednosnom smislu, tri takva događaja na 100.000 letova prhvatljiva, prenosi... »

Miroslav Mišković: Na pokušaju Er Maksija izgubio sam 800.000 evra; Hteli smo da kupimo JAT, bez para poreskih obveznika i nazovemo ga Er Srbija

Tango Six pre 2 dana
U svojoj autobiografskoj knjizi „Ja, tajkun“ jedan od najaktivnijih biznismena u poslednjih nekoliko decenija na prostoru bivše Jugoslavije Miroslav Mišković tri stranice posvećuje svojim pokušajima da se bavi avio-biznisom. Za razliku od poslednje iteracije pokušaja spasavanja Jata u... »

Vučić u poseti Vojnotehničkom institutu: Biće zaposleno do 68 novih inženjera; Imaćemo problema sa smenom generacija

Tango Six pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas Vojnotehnički institut kako bi se obavestio o stepenu realizacije novih razvojnih projekata Instituta i razgovarao sa 48 novozaposlenih inženjera i oficira sa Vojne akademije, saopšteno je iz Ministarstva odbrane. Vučić je tim povodom... »

[KOLUMNA ALENA ŠĆURICA] Je li A380plus stvorio budućnost za superjumbo?

Tango Six pre 3 dana
Prije još samo tri desetljeća prodavalo se daleko manje aviona, a bilo je daleko više proizvođača. Uz Airbus i Boeing svijetom su drmali i McDonnell Douglas, Lockheed, Tupoljev i Iljušin. Danas smo ostali na samo dva velika proizvođača u kategoriji uskotrupaca i širkotrupaca, Rusi stalno... »

Vučić: Nastavićemo da ulažemo u razvoj domaćih bespilotnih letelica; Borbene bespilotne letelice iz Kine

Tango Six pre 3 dana
Prilikom današnje posete Vojnotehničkom institutu predsednik Srbije Aleksandar Vučić se pored glavne poruke o dodatnom zapošljavanju mlađih kadrova i povećanju zarada osvrnuo i na temu bespilotnih letelica. Kako je Tango Six izvestio pre dve nedelje, predsednik je prilikom jednog od svojih... »

Prve fotografije novih crnogorskih helikoptera Bell 412EPI

Tango Six pre 3 dana
Ministarstvo odbrane Crne Gore saopštilo je u juče da je ekspertski tim Vazduhoplovstva Vojske Crne Gore u Sjedinjenim Američkim Državama obavio tehničku inspekciju dva nova helikoptera Bell 412EPI koji bi uskoro trebalo da stignu u Crnu Goru. Tom prilikom ministarstvo je objavilo i prve... »

DSS: Zatvaranje kampa nerazumno

Danas  pre 2 sata  još 18 povezanih

Raspisani izbori za Nacionalne savete

Radio sto plus  pre 6 sati  još 16 povezanih

Đoković i Dimitrov večeras nastavljaju meč

Beta  pre 7 sati  još 18 povezanih

Od danas podela Dina kartica građanima

Radio 021  pre 9 sati  još 12 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.