Tango Six

Objavljen tender za linije od javnog značaja sa aerodroma Morava do Beča i Soluna: Izdvojeno 5,7 miliona evra za avion od…

Tango Six pre 14 sati
Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukutre objavilo je danas na svom sajtu javnu nabavku, odnosno izbor za najpovoljnijeg ponuđača na linijama od javnog značaja koje će saobraćati sa aerodroma Morava kod Kraljeva do Soluna i Beča… »

[POSAO] Kompanija Avio Star traži perače putničkih aviona u Beogradu

Tango Six pre 4 sata
Kompanija Avio Star iz Beograda bavi se specijalnim pranjem putničkih vazduhoplova na aerodromu „Nikola Tesla“. Zbog proširenja obima poslovanja nedavno su raspisali oglas za zapošljavanje 10 izvršilaca na poziciji – perač aviona. Kako kažu iz… »

Rumunija će uložiti 2,5 milijarde evra u rekonstrukciju crnomorske vazduhoplovne baze

Tango Six pre 20 sati
Pozivajući se na dostupne zvanične dokumente, rumunski mediji izvestili su krajem septembra da Ministarstvo odbrane Rumunije planira da uloži preko 2,5 milijarde evra u rekonstrukciju, dovođenje na pun NATO standard i povećanje kapaciteta 57… »

[FOTO REPORTAŽA] Sloboda 2019: Novi helikopteri, poručnici u MiG-ovima i najrazovrsnija vojna tehnika na jednom mestu do sada

Tango Six pre 1 dan
Nakon što je ove godine velikom paradom u Nišu obeležen Dan pobede u Drugom svetskom ratu, Srbija je juče još jednim vojnim događajem proslavila podjednako važan datum iz svoje istorije – 75 godina od oslobođenja Beograda. Manifestacija… »

Na prikazu sposobnosti Vojske Srbije “Sloboda-2019“ učestvovaće i helikopteri Mi-35M

Tango Six pre 3 dana
Kao i na vojnoj paradi održanoj 10. maja u Nišu povodom Dana pobede u Drugom svetskom ratu, ruske desantno-jurišne helikoptere Mi-35M videćemo i na prikazu sposobnosti Vojske Srbije “Sloboda-2019“. Kako je juče javio Sputnjik, na Batajnicu su… »

Srbiji isporučeni vojni helikopteri Mi-17V-5, stigao i još jedan H145M

Tango Six pre 4 dana
Kako je juče prenela novinska agencija “Sputnjik“, na vojni aerodrom “Pukovnik-pilot Milenko Pavlović“ sleteo je teški transportni avion Antonov An-124 “Ruslan“ Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije kojim su dopremljeni vojno transportni… »

tportal: Hrvatski MUP nabavlja nove bespilotne letelice

Tango Six pre 6 dana
Hrvatski internet portal ‘’tportal’’ preneo je pre dva dana informaciju da će Ministarstvo unutrašnjih poslova Hrvatske nabaviti nove bespilotne letelice za čiju kupovinu je tender raspisan aprila ove godine. Planirano je da se nabavi sedam… »

Država donela odluku o proglašenju linija Kraljevo-Beč i Kraljevo-Solun za linije u javnom interesu u vazdušnom saobraćaju

Tango Six pre 6 dana
Vlada Republike Srbije donela je 10. oktobra Odluku o proglašenju linija u javnom interesu u vazdušnom saobraćaju između Kraljeva i Beča, kao i Kraljeva i Soluna. Linija Kraljevo-Beč-Kraljevo planira se, prema odluci, od 1. decembra pa sve do 31… »

Nova ekonomija: Nemačkoj kompaniji MTU Srbija poklanja zemljište vredno 6,25 miliona evra

Tango Six pre 6 dana
Kako danas piše Nova ekonomija, država Srbija pokloniće nemačkom investitoru MTU zemljište vredno 6,25 miliona evra za izgradnju pogona u Novoj Pazovi za održavanje, popravku i remont vazduhoplovnih motora i prateće usluge. Iako je, kako se… »

[KOLUMNA ALENA ŠĆURICA] Kako LOT može, a kompanije regije ne mogu?

Tango Six pre 6 dana
Croatia, Montenegro i Air Serbia žive na državnom novcu, bez njega bi odavno bankrotirali. Adria je otišla u bankrot. FlyBosnia nakon samo tri mjeseca operacija razmišlja o promjeni baze radi dugova u Sarajevu, planirane cjelogodišnje linije… »

Tango Six, najnovije vesti »