Tango Six » Vesti dana

http://tangosix.rs

Tango Six

Vanredno sletanje Er Srbijinog Boinga 737 na „Nikolu Teslu“

Tango Six pre 3 dana
Kako je saopštio Aerodrom Nikola Tesla, avion Er Srbije danas je u 12:35 časova imao vanredno sletanje. U saopštenju stoji da je letelica na redovnoj liniji iz Kopenhagena „zbog indikacije tehničkih poteškoća“ sletela na beogradski aerodrom da bi nakon toga bila, kako se navodi,... »

Izgubljena borba za „Ikarus“: Počelo rušenje zgrade prve srpske fabrike aviona

Tango Six pre 3 dana
Krajem februara ove godine zvanično je započeto dugo najavljivano rušenje nekadašenje Upravne zgrade prve srpske fabrike aviona „Ikarus“ na Novom Beogradu. Rušenje je odlagano nekoliko puta, pri čemu je poslednji rok bio previđen za jul prethodne godine. Zgrada tada ipak nije srušena.... »

[EKSKLUZIVNO] Kako je pilot USAF-a izbegao četiri Nevine rakete aprila 1999. godine

Tango Six pre 3 dana
Svakog marta prisećamo se, obeležavamo i podsećamo detalja vezanih za NATO kampanju protiv SR Jugoslavije nazvanu „Allied Force“. Kako godine prolaze sve je manje novih informacija, otkrića i drugačijih perspektiva. Tango Six je uvek vodio računa da prenese one najinteresantnije i manje... »

Maraton na pisti: „Nikola Tesla“ domaćin prve „BEG 5K Runway Run“ trke

Tango Six pre 4 dana
Trka „BEG 5K Runway Run“, koja se na beogradskom aerodromu organizuje po prvi put, biće održana 10. juna sa početkom u 1 sat i 30 minuta (nakon ponoći), saopšteno je sa „Tesle“. Kako navode, trasu kojom će se trčati utvrdile su stručne službe Aerodroma i Beogradskog maratona: –... »

Izložba crteža i slika nekadašnjeg vojnog pilota Ivana Zabunova

Tango Six pre 4 dana
Početkom meseca pilot u penziji Ivan Zabunov održao je svoju samostalnu izložbu u Centru za kulturu Kovin. „Crteži i slike“, postavka koja obuhvata trideset radova, nastala je kao rezultat dugogodišnjeg izraza nekadašnjeg nastavnika letenja. – Hoću da vas podsetim na to da umetničko... »

„Nikola Tesla“ tokom trajanja Final Four-a opslužio oko 160 letova

Tango Six pre 5 dana
Tokom trajanja završnice najvećeg evropskog klupskog takmičenja u košarci „Nikola Tesla“ opslužio je oko 160 letova posvećenih samo ovom takmičenju, saopšteno je sa beogradskog aerodroma. Za vreme trajanja turnira „Nikola Tesla“ postavio je nove rekorde – u petak 18. maja, sa... »

[NAJAVA] Otvoreni dan na aerodromu Ečka

Tango Six pre 5 dana
Najveći privatni centar za obuku pilota u Srbiji „Prince Aviation“ i aero-klub „Falcons“ organizuju Otvoreni dan na aerodromu Ečka, 26. maja u periodu od 12:00 do 17:00 časova. Kako su iz Princa rekli za Tango Six, ideja otvorenog dana je upoznavanje šire javnosti sa pilotski pozivom i... »

[KOLUMNA ALENA ŠĆURICA] Čak 140 novih linija ovog ljeta u regiji

Tango Six pre 5 dana
Prošla godina donijela nam je preko 100 novih linija u regiji, među kojima i širokotrupne letove. Kako sada stvari stoje ova godina će biti bitno uspješnija. Favoriti su i dalje primorski aerodromi iako su i neki kontinentalni aerodromi ušli u sam vrh prema broju novih linija. Kompanije regije... »

Vansi: „Nikola Tesla“ će biti naš hab za jugoistočnu Evropu; U 2017. godini opslužili smo više od 150 miliona putnika

Tango Six pre 5 dana
Kompanija Vansi erports se u 2017. godini našla među prvih pet aerodromskih operatera na svetu sa mrežom od 35 aerodroma u sedam zemalja na tri kontinenta, stoji u godišnjem izveštaju tog operatera. U 2018. godini postojećoj mreži aerodroma dodat je i beogradski kao trideset i šesti aerodrom... »

[FOTO] Danas dnevni rekord na „Tesli“: Biće opsluženo šest širokotrupnih aviona, očekuje se 240 avio-operacija

Tango Six pre 6 dana
Intenzitet saobraćaja danas će na „Tesli“ dostići vrhunac, pri čemu se očekuje dnevni rekord po broju avio-operacija, kao i veliki broj putnika i tipova aviona, prenosi „Prva“. – „Tesla“ ovo ne pamti, danas imamo šest širokotrupnih aviona. Poslednji put je 1979. bilo pet takvih... »

Rebić: Ima razloga za slavlje, bezbednost na višem nivou

Politika  pre 4 sata  još 32 povezane

Tramp i Kim ipak 12. juna u Singapuru?

Danas  pre 7 sati  još 18 povezanih

RG - Đoković u ponedeljak na "Šatrijeu", evo kada izlazi na teren

Sportske.net  pre 50 minuta  još 14 povezanih

Klop: Salah neizvestan za Svetsko prvenstvo

Beta  pre 16 sati  još 14 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.