Tango Six » Vesti dana

http://tangosix.rs

Tango Six

„Nikola Tesla“ i „Konstantin Veliki“ potpisali Sporazum o poslovnoj saradnji

Tango Six pre 20 minuta
Generalni direktor Aerodroma Nikola Tesla Saša Valisavljević i v.d.direktora Aerodroma Konstantin Veliki Dušan Knežević potpisali su danas Sporazum o poslovnoj saradnji, saopšteno je sa „Tesle“. Kako navode, Sporazum definiše podršku beogradskog aerodroma niškim kolegama: – Podrška... »

[KOLUMNA ALENA ŠĆURICA] Prisustvo IAG-a u regiji

Tango Six pre 6 sati
U prošlih sedam članaka o globalnom sukobu u Europi dokazao sam da se glavni rat vodi između Lufthansa grupe, IAG-a, Air France-KLM, Ryanaira, easyJeta, Wizz Aira i Turkisha. Pokazao sam i kako se rade paktovi među tim velikim igračima, no kao i svi paktovi oni su nesigurni, kratkoročni i... »

[BILI SMO U BIOSKOPU] “Prvi čovek na Mesecu” – besprekorno

Tango Six pre 7 sati
Patak Dača – heroj 23 i po veka – zastavu je na planetu X posadio tražeći zalihe pene za brijanje i tom parodijom trajno ovaj simbolički momenat kolonizacije i prisvajanja ispraznio realnog sadržaja. Ali, kako je istorija pobadanja zastava u novootkrivene ili novoosvojene zemlje zapravo... »

Knjiga „Zaboravljeni album“: Jugoslovenska potraga za uranijumom uz pomoć helikoptera

Tango Six pre 1 dan
Nova knjiga Borisa Ciglića u izdanju Tango Six Publishinga „Zaboravljeni album“ donosi i interesantnu priču o jugoslovenskoj potrazi za uranijumom uz do sada neviđene fotografije koje su nedavno kupljene na Kalenić pijaci u Beogradu. Tokom pedesetih, Jugoslavija je otpočela potragu za... »

[ANALIZA] Šta je urađeno posle godinu dana: Srpski MiG-ovi 29, trenutni status flote

Tango Six pre 4 dana
RV i PVO Vojske Srbije je u odnosu na 2016. godinu, ovogodišnju zajedničku rusko-srpsku vazduhoplovnu letno-taktičku vežbu BARS dočekalo sa povećanim kapacitetima kada je u pitanju lovačka avijacija a u to su se prilikom posete Batajnici četvrtog dana održavanja vežbe mogli uveriti i... »

SAD donirale Hrvatskoj dva višenamenska helikoptera UH-60M “Black Hawk“

Tango Six pre 3 dana
Kako je danas na svom internet sajtu objavilo hrvatsko Ministarstvo odbrane, na aerodromu Pleso, u kasarni “Pukovnik Marko Živković“, jutros su predstavljeni višenamenski helikopteri UH-60M “Black Hawk“ koje je Vlada SAD poklonila Hrvatskoj a koji bi trebalo da stignu 2020. godine. Reč... »

„Prvi čovek na mesecu“ od danas u bioskopima

Tango Six pre 4 dana
U Srbiji i ostatku sveta od juče počinje prikazivanje najnovijeg filma Damijena Šazela i sa Rajanom Goslingom koji kao glavni protagonist tumači lik Nila Armstroga – „The First Man“. Počinje, dakle, prikazivanje dugo očekivane poslastice za sve dečake koji nisu previše odrasli –... »

Održano predstavljanje Udruženja pilota „Tigrovi“ u Muzeju vazduhoplovstva

Tango Six pre 5 dana
Predstavljanje Udruženja pilota “Tigrovi“održano je u subotu 06. oktobra sa početkom u 15 časova u Muzeju vazduhoplovstva. Kako je za Tango Six iz tog udruženja rečeno, predstavljanje je organizovano prvenstveno za nekadašnje pripadnike 241. lbae, jedinice čiju tradiciju „Tigrovi“... »

[EKSKLUZIVNO] Trade Air kupio još jedan A320

Tango Six pre 5 dana
Hrvatska ACMI kompanija kupila je drugi A320 od najveće svjetske leasing kompanije AerCap. AerCap je nastao ujedinjenjem ILFC i GPA, u portfoliju imaju 1060 aviona, 411 naručenih aviona, imaju preko 200 komitenata diljem svijeta, imovina im je procijenjena na 42 milijardi USD, u 2. kvartalu ove... »

Viz er uvodi novu politiku prtljaga, Od 1. novembra ove godine svakom putniku pravo na jednu besplatnu ručnu torbu

Tango Six pre 6 dana
Kompanija Viz er danas je objavila da uvodi novu politiku prtljaga koja garantuje svim putnicima besplatan unos jedne ručne torbe u kabinu aviona na svim njenim letovima od 01. novembra 2018. godine, saopšteno je iz Viz era. Kako navode, od 01. novembra svaki putnik ima pravo na jednu besplatnu... »

Partizan odbacio navode o umešanosti u nameštanje utakmice

Večernje novosti  pre 1 sat  još 29 povezanih

Pompeo doputovao u Saudijsku Arabiju povodom slučaja Hašogi

Novi magazin  pre 4 sata  još 26 povezanih

Vučić: Zemlje bivše Jugoslavije da se bolje povežu

Blic  pre 3 sata  još 21 povezana

Osumnjičena da je nožem ubila nevenčanog supruga

Novi magazin  pre 1 sat  još 20 povezanih

O izjavi Skota i u Skupštini Srbije

B92  pre 3 sata  još 18 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.