Tango Six » Vesti dana

http://tangosix.rs

Tango Six

[VIDEO] Obeleženo 15 godina rada SMATSA-e i Direktorata civilnog vazduhoplovstva

Tango Six pre 2 dana
Petnaest godina rada SMATSA-e i Direktorata civilnog vazduhoplovstva obeleženo je u sredu u Skupštini Grada Beograda, a među prisutnima su, pored njihovih predstavnika, bili i predstavnici Vlade i drugih vazduhoplovnih kompanija i institucija. Tim povodom, pristunima se obratila direktorka... »

Etihadov Boing 787 na ruti Abu Dabi-Amsterdam obavio prvi putnički let u svetu koristeći lokalno proizvedeno biogorivo

Tango Six pre 2 dana
Boing 787 kompanije Etihad ervejz, koji je leteo na ruti Abu Dabi-Amsterdam, obavio je prvi putnički let u svetu koristeći lokalno proizvedeno biogorivo dobijeno preradom biljaka iz slanih voda, saopštio je Konzorcijum za istraživanje održive bioenergije (SBRC). Kako navode, ovim letom... »

[BEZBEDNOST LETENJA] Fondacija „Dejan Pandurović“: Bili smo jedna od vazduhoplovnih sila sa visokim nivoom bezbednosne kulture

Tango Six pre 2 dana
Fondacija „Dejan Pandurović“, osnovana u čast pilota stradalih u udesu Super galeba G-4 kod Šapca, Nenada Ćulibrka i Dejana Pandurovića, pokrenula je svoj sajt krajem novembra prošle godine, a svečanom okupljanju povodom njegove izrade prisustvovao je i Tango Six. Kao prijatelj Fondacije,... »

[PUTIN U SRBIJI] Ruska delegacija sletela sa tri Iljušina, zabuna u kojem avionu je bio Putin, isključivanje Flightradara

Tango Six pre 3 dana
Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin stigao je danas u jednodnevnu zvaničnu posetu Srbiji. Na beogradski aerodrom ‘’Nikola Tesla’’ u 13:04 časova sleteo je specijalno opremljeni predsednički putnički avion Iljušin Il-96-300PU(M1) registracije RA-96022 , takozvani ‘’Борт... »

[ASCE18] Alen Šćuric o koncesiji „Nikole Tesle“: Neće biti ispunjena sva obećanja; Očekuje se daleko kvalitetnija usluga u Beogradu

Tango Six pre 3 dana
Na prošlodecembarskoj Konferenciji o obezbeđivanju aerodroma (ASCE) održanoj po prvi put u Beogradu, pored brojnih predstavnika avio-industrije u oblasti obezbeđivanja aerodroma, jedan od panelista bio je i naš redovni kolumnista i analitičar Alen Šćuric. On je za naš portal govorio o... »

Bugarska planira obnovu svog jedinog aviona An-30 koji se upotrebljava u misijama ‘’Otvorena neba’’, u upotrebu vraćen jedini laki transportni avion An-2

Tango Six pre 4 dana
Ministarstvo odbrane Bugarske raspisalo je 19. decembra 2018. javni tender koji ima za cilj obnovu plovidbenosti jedinog dvomotornog osmatračkog i transportnog aviona Antonov An-30 NATO oznake Clank (fabričkog broja 0802, vojnog evidencijskog broja 055) bugarskih vazduhoplovnih snaga koji se... »

Višegodišnje pitanje pred odgovorom: Hoće li Muzej vazduhoplovstva preći u civilnu nadležnost?

Tango Six pre 4 dana
Kako navode Novosti u izdanju od petka, postoji mogućnost da Ministarstvo odbrane preda Gradu Beogradu nadležnosti nad Muzejem vazduhoplovstva i Vojnim muzejem. Uslov za to da Beogradska tvrđava obnovi zahtev za upis na listu Svetske kulturne baštine Unesko je, kako pišu Novosti, prenos Vojnog... »

[ASCE18] Rohde&Schwarz: Naši skeneri za telo na Aerodromu Nikola Tesla referenca kompanije za region

Tango Six pre 4 dana
Početkom decembra prošle godine Tango Six je, kao svoj drugi konferencijski brend, organizovao Konferenciju o obezbeđivanju aerodroma (ASCE) koju je podržao rekordan broj sponzora, kako iz avio-industrije, tako i van nje. Jedan od sponzora ASCE-a bila je i kompanija Rohde&Schwarz sa čijim smo... »

Vansi: „Nikola Tesla“ u 2018. godini opslužio 5,6 miliona putnika, porast od 5,4% u odnosu na 2017.

Tango Six pre 5 dana
Prema podacima kompanije Vansi erports, beogradski aerodrom je protekle godine opslužio ukupno 5,6 miliona putnika, što je za 5,4% više u odnosu na 2017, dok je u poslednjem kvartalu ostvaren promet od 1,2 miliona putnika, odnosno porast od 2%. Aerodromi pod upravom Vansi erportsa opslužili su... »

Erbasov A220 dobio sertifikat za ETOPS od 180 minuta

Tango Six pre 5 dana
Najnoviji član Erbasove prodice putničkih aviona A220 dobio je odobrenje za produženo saobraćanje u trajanju od 180 minuta (Extended Diversion Time Operations – nekada ETOPS sad EDTO) od kanadskih vlasti za civilno vazduhoplovstvo Transport Canada, saopštio je taj evropski proizvođač. Kako... »

Dačić: Sednica SB o Kosovu u februaru

Danas  pre 10 sati  još 17 povezanih

Senzacija - Kraj za Federera, Melburn dobija novog šampiona!

Sportske.net  pre 7 sati  još 18 povezanih

Tramp: Zaštita imigranata u zamenu za zid

Politika  pre 4 sata  još 15 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.