Tango Six » Vesti dana

http://tangosix.rs

Tango Six

Ministar Vulin: Srbija modernizuje raketne sisteme PVO “Kub“

Tango Six pre 1 dan
Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas, prilikom obilaska dežurne jedinice u sistemu snaga protivvazduhoplovne odbrane, da se trenutno radi na modernizaciji raketnih sistema PVO Kub. Prilikom obraćanja pripadnicima raketne baterije ministar je istakao da je naše nebo bezbedno... »

Er Srbija obeležava 90 godina od svog prvog leta; U pripremi monografija sa do sada neobjavljenim fotografijama

Tango Six pre 1 dan
Kompanija Er Srbija ove nedelje obeležava 90 godina od svog prvog leta, saopštio je srpski nacionalni avio-prevoznik. Prvobitno osnovana pod imenom „Aeroput“, ta kompanija obavila je svoj prvi let između Beograda i Zagreba 15. februara 1928. godine, navode iz Er Srbije i dodaju: – Tog dana... »

Češka ponavlja tender za nabavku novih vojnih helikoptera; novi detalji remonta i modernizacije mađarskih Mi-24

Tango Six pre 2 dana
Kako prenosi Flightglobal Češka Republika prekinula je proces nabavke novih vojnih helikoptera kako bi redefinisala specifikacije za odabir novog vazduhoplova. U oktobru 2017. Prag je u uži izbor izdvojio dva kandidata, američki Bell Helicopter UH-1Y i italijanski Leonardo Helicopters AW139M,... »

SEAS 2018: Najveća regionalna vazduhoplovna konferencija sleće u Beograd 8. i 9. marta

Tango Six pre 3 dana
Tango Six Events, deo Tango Six Grupe, sa zadovoljstvom obaveštava vazduhoplovnu javnost da će se drugi Vazduhoplovni Samit Jugoistočne Evrope (skraćeno SEAS) održati 8. i 9. marta u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Vraćamo se posle dve godine, nakon inauguralnog događaja, sa planom da... »

Podgoričke “Vijesti“: Crna Gora nabavlja helikoptere Bell 412 bez neophodne opreme i naoružanja

Tango Six pre 3 dana
Podgorički nezavisni medij ’’Vijesti’’ objavio je prošlog četvrtka, 8 februara, tekst s negativnom kritikom nabavke višenamenskih helikoptera Bell 412 koji su namenjeni vojsci Crne Gore. Na osnovu izjava našeg poznatog vojnog analitičara Aleksandra Radića, ’’Vijesti’’... »

[KOLUMNA ALENA ŠĆURICA] Kako se zračni promet u Europi promjenio u posljednjih 25 godina?

Tango Six pre 4 dana
Toliko puta sam ponovil kako je godina dana u zračnom prometu ono što je u svim drugim businessima 10 godina. Nema ni jedne gospodarske grane u kojoj se stvari toliko brzo dešavaju, u kojoj su promjene toliko munjevite. Kao što ćemo vidjeti u ovoj analizi svakih 5 godina zračni promet se... »

Vazdušni rat na Bliskom istoku: uništenje iranske bespilotne letelice, napadi izraelske avijacije na sirijske i iranske baze, obaranje izraelskog F-16 i turskog T129

Tango Six pre 5 dana
Subota 10. februar bila je, za poslednjih nekoliko godina, jedan od najdramatičnijih i najuzbudljivijih dana na uvek nemirnom Bliskom istoku. Na nebu iznad Sirije, Libana, Izraela i Jordana dešavale su se pojačane aktivnosti u gotovo neprekidnom vazdušnom ratu koji se, s promenljivim... »

„Nikola Tesla“ i grad Kruševac nastavljaju saradnju pri pružanju stručne pomoći Aerodromu Rosulje

Tango Six pre 5 dana
Saradnja između Aerodroma Nikola Tesla i grada Kruševca nastavljena je danas sastankom na beogradskom aerodromu u cilju pružanja stručne pomoći Aerodromu Rosulje, saopšteno je sa „Tesle“. Kako navode, na sastanku je bilo reči o nastavku stručne pomoći i razmeni iskustva između... »

Montenegro erlajns u januaru opslužio više od 20 hiljada, Očekivan broj od juna do oktobra oko 360 hiljada putnika

Tango Six pre 8 dana
Kompanija Montenegro erlajns u januaru ove godine opslužila je ukupno 29.335 putnika u sve tri kategorije saobraćaja, tj. redovnom, čarter i kod šer saobraćaju, saopštio je crnogorski nacionalni avio-prevoznik. Kompanija, pored 11 drugih avio-prevoznika, u periodu van sezone sama pokriva više... »

Mihajlović: Nije pregovarano o limitiranju putnika „Konstantinu Velikom“; Direktoru Aerodroma najviši sertifikat bezbednosti

Tango Six pre 9 dana
Tokom jučerašnje posete Nišu, ministarka Zorana Mihajlović govorila je i o davanju „Nikole Tesle“ pod koncesiju francuskoj kompaniji Vansi erports, pre svega, u kontekstu potencijalnih posledica koje ta koncesija može imati po niški aerodrom, prenose Južne vesti. Iako je predsednik... »

©2018 Netmark d.o.o.