Војводина, најновије вести

Зоран Пеневски представио књигу "Океан од папира"

РТВ пре 24 сата
ПАНЧЕВО - Зоран Пеневски, писац, сценариста и преводилац, представио је свој "Океан од папира", причу о јединствености и потреби за маштом, коју прате одличне илустрације Душана Павлића. "Океан од папира" писца Зорана… »

„Стан“ представио нове аутомобиле у оквиру возног парка

НовиСад.цом пре 24 сата
Нови Сад - ЈКП „Стан“ представио је десет нових возила у оквиру свог возног парка. Како је рекао градоначелник Новог Сада Милош Вучевић приликом обиласка возила, Град је финансијски помогао куповину ових нових возила за… »

‘Салон намештаја’ на Грбавици ради нон-стоп, а асортиман се редовно обнавља (ФОТО)

Луфтика пре 24 сата
У новосадском насељу Грбавица, на углу улица Гогољеве и Вере Павловић, никао је својевсрни “салон намештаја”. Стари кревети, ормани, двоседи и фотеље само су део понуде, која се свакодневно обнавља. Подземни контејнери… »

Све службе Дома здравља „Нови Сад” раде смањеним капацитетом

Дневник пре 1 дан
Пандемија коронавируса пореметила је живот на свим нивоима те су здравствене службе морале да формирају амбуланте и просторе који ће бити доступни пацијентима за лечење од инфекције ковид-19. С обзиром на то да је доста тога… »

"Мрављи шверц" не посустаје, откривени кофери пуни кријумчарених цигарета

Суботица.цом пре 1 дан
Да такозвани "мрављи шверц" не посустаје, потврђују и две заплене које су се током јучерашњег дана, готово истовремено догодиле на граничним прелазима "Хоргош" и "Градина", где је у коферима и торбама путника, уместо… »

ПРЕДЛОГ ЗА ПРОВОД: Баште новосадских локала са живом музиком (ФОТО)

Мој Нови Сад пре 24 сата
Многим нашим суграђанима јако фале изласци и ноћни провод, ђускање и дружење, с обзиром на то да су класичне свирке и журке укинуте, радно време локала унутра скраћено до 21, а напољу до 23 часа. Иако седељке у… »

"ХУМАНИТАРНИ ПОНЕДЕЉАК": За Марију Јеликић скупљено преко 258.000 динара, помоћ сад потребна Дражану Вучићу

Мој Нови Сад пре 1 дан
У понедељак, 17. августа, акција "Хуманитарни понедељак" на новосадској плажи Штранд биће намењена 32-годишњем Дражану Вучићу који болује од меланома у метастази. Новац му је потебан за лечење и терапије у Истанбулу и… »

ИНФЕКТОЛОГ: Након прележане корона инфекције имунитет траје свега два-три месеца

Мој Нови Сад пре 1 дан
Будући да с короном имамо искуство мање од годину дана, за многе егзактне одговоре потребно је дуже време, закључак је новосадског лекара. – Ситуација је знатно повољнија него што је била у средином јула, а у овом моменту… »

Град Сомбор део пројекта ЦИНЕМА

РТВ пре 1 дан
СОМБОР - Град Сомбор део је пројекта " Цреативе индустриес фор нев урбан ецономиес ин тхе Данубе регион - ЦИНЕМА " (Улога креативних индустрија у новој урбаној привреди у Дунавском регион - ЦИНЕМА ). Пројекат ће реализовати… »

Како заштити шецерну репу

РТВ пре 1 дан
СРЕМСКА МИТРОВИЦА - Нестабилне временске прилике, скоро свакодневна појава пљусковитих падавина, дневне температуре изнад 25 степени и присуство инфективног материјала, су оптимални параметри за развој патогена проузроковача… »

Вести дана »