Забава

Чипка, свила, танге и провидни брусхалтери! Милица Павловић отворила фиоку са доњим вешом, о овоме су мушкарци маштали!

Курир пре 11 сати
Милица Павловић која је како каже велики радохолик, признала је како време проводи током изолације због корона вируса. Она је у укључењу показала и оно о чему су многи мушкарци сањали. "Како је свима тако је и мени. Први… »

Зерина сама себи унаказила обрве, па се крила од полиције! (фото)

Ало пре 11 сати
Шокирала све на Инстаграму. Некадашња учесница ријалитија "Задруга", шокирала је своје пратиоце када је лајв укључењу показала како изгледају њене обреве у данима изолације. Сви сте је упамтили када се прошле године у… »

Овако је изгледала малолетна Весна Ђогани док је "крала" занат од Слађе Делибашић! (Фото)

Ало пре 11 сати
Стајала је иза ње на бини. Познати денс двојац Слађана Делибашић и правио је хаос деведесетих година, били су број један и као музичари, али и као плесна група која је пратила све могуће звезде на концертима и наступима… »

О Сунчици из Београда прича цела Србија: Бака је тражила лек, а оно што је ова апотекарка урадила постало је хит на…

Блиц пре 12 сати
Услед пандемије корона вируса надлежни саветују да што мање излазимо из својих домова. Посебна пажња усмерена је на најстарије суграђане, који су најугроженија група. Апотекарка Сунчица Радивојевић из Београда свакодневно… »

Милош гази гас кроз пусте путеве: Колеге одбијају да упале камионе, али ја не могу да станем. Ја јурим ка Србији јер знам шта…

Блиц пре 12 сати
Милоша Миловановића из села Медошевац код Лазаревца пандемија је затекла на ничијој земљи, километрима далеко од куће. Док је свет око њега кочио - возач хладњаче из Србије морао је да да гас. Напокон, добро је знао… »

Први послови милијардера: Трамп је као клинац пуних пет година ишао од врата до врата и узимао новац (видео)

Блиц пре 12 сати
Пут од трња до звезда није увек лак, али се исплати, а то показују примери неких од најбогатијих људи данашњице.… »

Њима никакав проблем није да одбаце људе: Ови хороскопски знаци то раде без гриже савести

Вечерње новости пре 12 сати
Понекад схватимо да треба да одбацимо неке јуде из свог живота, али не знамо како. Већина људи не зна како то да изведе. Понекад схватимо да треба да одбацимо неке јуде из свог живота, али не знамо како. Већина људи не зна… »

До пре месец дана Није имала телевизор у дому: Глумица Тамара Крцуновић о својој професији, Јужном ветру и колегама

Блиц пре 12 сати
Епизода серије “Јужни ветар” која је емитована у недељу је све гледаоце оставила без даха, а Тамара Крцуновић открива како се она спремала за улогу и како се слагала са Љубом Бадновићем. Поред серије “Ургентни… »

Цеца одушевила све, колико емоција у једној поруци! Фолк дива јавно упутила ове речи ћерки Анастасији

Блиц пре 12 сати
Цеца Ражнатовић поделила је данас на Инстаграм фотографије са ћерком Анастасијом из прошлости и одушевила многе. Светлана је показала малу Анастасију, као и одраслу на фотографијама, а разнежила је све који је прате на… »

Српски лекар открива: Ево зашто су гојазни људи на посебном удару вируса корона

Вечерње новости пре 13 сати
Што више масног ткива, то је већи ризик. ПРОФ. др Милорад Павловић, инфектолог говорио је о томе зашто су гојазни људи и дијабетичари најугроженија група људи која може да развије тешке симптоме изазване инфекцијом… »

Забава, најновије вести »