Данило Икодиновић

Дача Икодиновић: У Истанбулу, граду са 15-16 милиона становника, нема никог на улицама

Спортски журнал пре 2 дана
Е, у прелепом граду на два континента дане проводе једна од најбољих одбојкашица света Маја Огњеновић са супругом, некада бриљантним ватерполистом Данилом Икодиновићем. Маја, још у пуној форми, игра за Вакифбанку. Дача… »

Наташа Беквалац због короне ћеркин рођендан слави овако: Објавила фотку па написала који су им планови (фото)

Курир пре 20 дана
Наташа Беквалац је на данашњи дан, пре 13 година, постала је мајка. Свом тадашњем супругу Данилу Икодиновићу родила је ћерку Хану. С обзиром да влада корона вирус и да је проглашено ванредно стање, њих две су решиле да… »

"Нисам сигурна да Данило кипти од среће": Наташа Беквалац испричала детаљ о бившем мужу, о овоме до сада није говорила

Блиц 12.02.2020
Хана Икодиновић, ћерка Наташе Беквалац и бившег ватерполисте Данила Икодиновића, недавно је испричала да би волела да крене маминим стопама и постане певачица. Хана, која у марту пуни 13 година, прошле недеље је у емисији… »

"Могу да станем у ред са хакерима": Наташа открила на шта је све спремна због ћерке, а онда проговорила о љубавним данима…

Блиц 07.02.2020
Поп звезда признаје да је од жене која не зна да користи друштвене мреже постала прави зналац када је реч о модерној технологији, а све због ћерке Хане. Ћерка Наташе Беквалац и Данила Икодиновића, Хана Икодиновић (13)… »

Наташа Беквалац завршила је с њим у кревету након 24х познанства

Ало 06.02.2020
Није одолела њему... Популарна певачица Наташа Беквалац је у једној познатој емисији без проблема одговорила на три веома шкакљива и непријатна питања. Колико је најмање времена прошло од тренутка када си неког упознала до… »

"Са Данилом сам пријатељ": Наташа Беквалац признала све о односу са бившим мужем, он јој је велика подршка, ево у чему…

Блиц 06.02.2020
Певачица Наташа Беквалац осврнула се на однос са првим супругом Данилом Икодиновићем, са којим има ћерку Хану. Наташа и Данило у браку су били пет година, од 2006. до 2011. године, а о њиховом разводу Србија је брујала… »

Само 24 часа након упознавања завршила је са њим у кревету: Наташа Беквалац открила који мушкарац ју је опчинио на први…

Вечерње новости 06.02.2020
Наташа Беквалац одговарала на шкакљива и непријатна питања из приватног живота. Наташа Беквалац је, гостујући на ТВ Пинк, одговарала и на нека шкакљива и непријатна питања из свог приватног живота. Колико је најмање… »

"Нећу више да будем са слабићима и да им ја плаћам кафу"

Мондо 02.02.2020
Наташа Беквалац о мушкарцима. Наташа Беквалац о мушкарцима. Наташа Беквалац иза себе има три брака, један са некадашњим ватерполистом Данилом Икодиновићем, затим са бившим рукометашем Љубомиром Јовановићем и последњи… »

Беквалчева коначно проговорила на тему љубави! “Нисам усамљена…”

Свет 30.01.2020
Наташа Беквалац не воли да прича о свом љубавном животу, али је овај пут отворила душу. После бројних емотивних крахова, певачица каже да сада није усамљена. “Мени прија када немам дечка или мужа, али ја нисам… »

Нисам усамљена, али ми нико не пије крв на сламчицу: Беквалчева после бројних крахова искрено о љубавном животу!

Курир 29.01.2020
Наташа Беквалац не воли да прича о свом љубавном животу, али је овај пут отворила душу. После бројних емотивних крахова, певачица каже да сада није усамљена. "Мени прија када немам дечка или мужа, али ја нисам усамљена… »

Вести дана »