Ена Попов

Породила се Ена Попов: Ево какво су име изабрали за девојчицу!

Курир 16.02.2017
Водитељка и бивша учесница ријалитија, Ена Попов, по други пут је постала мајка. Наиме, Ена се породила 14. фебруара, на дан заљубљених, и на свет донела ћерку. Породђај је протекао у најбољем реду, и мама и беба се… »

Божји дар на Дан заљубљених: Ево шта значи дивно српско име које је Ена Попов дала ћерки - медено!

Србија данас 16.02.2017
Круна љубави са Ненадом Чанком дошла је на свет 14. фебруара, а старија мезимица Рија је добила сестру. Ена Попов, водитељка и ријалити звезда из првог "Великог брата", породила се 14. фебруара у 31. години на Дан… »

Породила се учесница првог Великог брата! Старија ћерка је Рија, а нови шећер носи Мило српско име

Србија данас 16.02.2017
Само нека роде наставе свој посао. Честитамо! Српска водитељка и бивша учесница ријалитија Ена Попов породила се на Дан заљубљених, 14. фебруара, и добила другу ћерку. Мајка и беба се осећају одлично, порођај је протекао… »

Породила се учесница првог Великог Брата: Кад чујете које Мило име је дала ћерки, истопићете се!

Телеграф 16.02.2017
Некадашња учесница "Великог Брата" и водитељка Ена Попов на свет је донела другу ћерку. Српска в одитељка и бивша учесница ријалитија Ена Попов породила се на Дан заљубљених, 14. фебруара, и добила другу ћерку… »

Породила се Ена Попов!

Ало 16.02.2017
Популарна водитељка и бивша учесница "Великог брата" Ена Попов донела је на свет девојчицу. Како "Ало.рс" сазнаје Ена је родила девојчицу којој је дала име Мила. Девојчицу је Ена добила из љубави са партнером Ненадом… »

Имала је секс у "Великом брату" и била водитељка: Сада је трудна и ево како изгледа

Блиц 28.01.2017
Сећате ли се ријалити учеснице, а потом и водитељке Ене Попов? Године 2006. пријавила се за учешће у "Великом брату". Иако није победила у ријалитију, током тих неколико месеци се веома истакла, а томе је допринела и веза са… »

Не омета је ни огроман стомачић, ни чињеница да је у ДЕВЕТОМ месецу: Ена Попов последње трудничке дане проводи по укусу…

Стори 27.01.2017
Атрактивну водитељку која ће за неколико дана постати мама по други пут не држи мест. Популарно ТВ лице, Ена Попов и њен изабраник Ненад Чанак, ће убрзо постати родитељи по други пут. Скалдан пар већ има мезимицу… »

(Фото) храбра Сораја: Заледићете се када видите коју опасну звер мази старлета

Курир 11.01.2017
Старлета Сораја Вучелић одмара на Пукету, а путовање је искористила да обиђе и зоо врт. Старлета је показала да је храбра када се фотографисала са тигром. Многи су били шокирални када су видели како старлета мази тигра, па су… »

Пред порођај на санкање: Ена Попов у 9. месецу трудноће са ћерком на снегу! (видео)

Србија данас 11.01.2017
Малена Рија осетила је чари првог правог снега ове зиме. Некадашња учесница првог "Великог брата" у Србији, а онда и водитељка Ена Попов изашла је у 9. месецу трудноће у провод на снег! Фото: Инстаграм принтсцреен/енапопов… »

Ена извела ћерку на санкање

Ало 11.01.2017
Водитељку Ену Попов поодмакла трудноћа не спречава да ужива у зимским чаролијама са својом породицом. Она је са супругом Ненадом Чанком извела ћерку Рију на прво санкање. Да јој је радост детета на првом месту, показала је… »

Вести дана »

После сјајне партије, Боби бриљирао и у интервјуу!

Спортске.нет пре 43 минутајош 18 повезаних

Израел бомбардовао положаје Хамаса у Гази

Ал Јазеера пре 50 минутајош 8 повезаних

Ðурић у Тирани на скупу о регионалној сарадњи

Вести онлине пре 1 сатјош 5 повезаних