Подгорица

Суд у Црној Гори потврдио пресуду за ратни злочин од 14 година Влади Змајевићу

Н1 Инфо пре 1 дан
Апелациони суд Црне Горе потврдио је пресуду којом је црногорски држављанин Владо Змајевић осуђен на 14 година за кривично ратни злочин против цивилног становништва. Апелациони суд је одбио све жалбе Змајевићевих… »

Амфилохије: Позваћу на вечеру помирења све странке у Црној Гори

Дневник пре 1 дан
ПОДГОРИЦА: Митрополит црногорско-приморски Српске православне цркве Амфилохије изјавио је да има намеру да око Божића позове на, како је казао, "братску вечеру помирења", представнике свих политичких партија у Црној Гори… »

Може ли папа спречити отимачину имовине Српске православне цркве у Црној Гори

Спутник пре 1 дан
Поглавар Римокатоличке цркве папа Фрања поручио је да Предлог закон о слободи вјероисповјести у Црној Гори мора бити донет по свим демократским принципима, те да га морају прихватити све вјерске заједнице. Може ли папа утицати… »

Ухапшени бивши службеници Атлас банке, сарадници Душка Кнежевића

Б92 пре 1 дан
Подгорица -- По налогу Специјалног државног тужилаштва, а у оквиру истраге пословања Атлас банке, ухапшени су Бранислав Тодоровић, Живко Шљиванчанин и Тамара Крџић. Троје некадашњих службеника Атлас банке ухапшени… »

Кнежевић: Кастоди рачуни Ђукановића све објашњавају

Дневник пре 1 дан
ПОДГОРИЦА: Председник Атлас Групе, Душко Кнежевић, изјавио је данас да оног третнутка када се отвори кастоди рачун председника Црне Горе Мила Ђукановића, биће решена афера Телеком и све друго ће, како је рекао, бити… »

Вести: Због чега Европа толерише буђење нацизма у Хрватској? /видео/

Спутник пре 1 дан
Пратите вести Радија Спутњик. Данас у вестима: Папа писао патријарху Иринеју поводом најаве Подгорице о усвајању закона о вероисповести. Ватикан тражи сагласност свих верских заједница у Црној Гори. После одлуке Сарајева и… »

Клинички центар ЦГ тражи 85 милиона евра за плате и опрему у 2020.

Б92 пре 1 дан
Подгорица -- Клинички центар Црне Горе (КЦЦГ) тражио је повећање буџета за 18 милиона, односно укупно 85 милиона евра за идућу годину, саопштено је "Дану" из те установе. Захтев за повећање средстава образложен је, како… »

Папа упозорио Подгорицу: Закон о вероисповести — само уз сагласност свих

Спутник пре 1 дан
Ватикан се нада да ће закон о вероисповести, који предлаже црногорска влада, а који се тиче верских слобода, бити донет на демократским принципима, јер неће бити потврђен ако се претходно не постигне највећа могућа… »

Мандић на удару због позива муслиманима и католицима

Политика пре 1 дан
ПОДГОРИЦА - Владин Предлог закона о вероисповести у Црној Гори, који ће се на дневном реду парламента наћи 24. децембра не само да је продубио поделе, већ је, судећи по реаговањима политичара и аналитичара, дубоко увукао и… »

Комшије обнављају флоту, али не одустају од половњака

Б92 пре 1 дан
Подгорица -- "Јадролинија" је недавно купила два Ро-Ро брода изграђена у Грчкој, не наводећи старост. Стара пловила плаћена су 5,18 милиона евра без ПДВ-а. Министар мора, саобраћаја и инфраструктуре хрватске Олег Бутковић… »

Временска прогноза »

Подгорица »
субота
Слаба киша
Слаба киша
12 ˚C
недеља
Делимично облачно
Делимично облачно
6˚ / 13˚
понедељак
Делимично облачно
Делимично облачно
8˚ / 14˚

Вести дана »