Подгорица

Влада Црне Горе утврдила Предлог закона о слободи вероисповести

РТВ пре 2 дана
ПОДГОРИЦА - Влада Црне Горе данас је утврдила Предлог закона о слободи вероисповести или уверења и правном положају верских заједница којим се, како наводе у влади, гарантује правна сигурност свакој верској заједници. "Добили… »

Откривено ко је убио вођу барског клана: Стефан Ђукић (29) сасуо рафал у Јована Клисића и од тада је у бекству!

Курир пре 2 дана
Баранин Стефан Ђукић (29), осумњичен је да је 1. новембра у Бару убио суграђанина Јована Клисића. Ђукић је у бекству. Ухапшено је двоје људи за које се сумња да имају везе са Клисићевим убиством и рањавањем Велизара… »

Влада Црне Горе усвојила Предлог закона о слободи вероисповести којем се оштро противила СПЦ

Инсајдер пре 2 дана
Влада Црне Горе усвојила је данас Предлог закона о слободи вероисповести, који подразумева да све верске заједнице морају доказати да су пре 1918. били власници црквене имовине, иначе ће им бити одузета, а којем се оштро… »

Украо 1,5 милиона евра док је био у затвору: Одбегли Србин осуђен у Подгорици

Вечерње новости пре 2 дана
Чујовић је из затвора у Спужу успео да, користећи мобилне телфоне, "ојади" рачуне у иностранству. Кривично веће Вишег суда у Подгорици, осудило је у одсуству, због кривичног дела криминално удруживање и кривичног дела… »

Електропривреда: Ремонт ТЕ Пљевља за 2,75 милиона еура

СЕЕбиз пре 2 дана
ПОДГОРИЦА - Електропривреда Црне Горе ЕПЦГ је у претходна два дана расписала неколико тендера вриједних 2,75 милиона еура за ремонт Термоелектране Пљевља ТЕП, који ће се одрадити на прољеће, пише Дан. Енергетска компанија… »

Полиција Црне Горе истражује поступање полицајца поводом тврдње да је напао новинара

Нови магазин пре 3 дана
Министарство унутрашњих послова Црне Горе потврдило је данас да је Младен Мијатовић службеник Директората за ванредне ситуације и сопштио да "утврђује све чињенице" о његовом нападу на новинара "Дана" јуче у Подгорици… »

Шампион АБА лиге ће имати место у Евролиги! Бертомеу дао обећање Будућности...

Моззарт спорт пре 3 дана
Евролиги је битан овај регион. Шампион АБА лиге не треба да брине, имаће загарантовано место и у Евролиги наредне године. То је председнику Будућности из Подгорице обећао Ђорди Бертомеу, први човек Евролиге. Ако се може… »

Обележена 76. годишњица Пријепољске битке

ПП медиа пре 3 дана
Пријепоље – Комеморацијом и полагањем венаца на спомен-комплексу “4. децембар” у Шарампову обележена је 76. годишњица Пријепољске битке, једне од најтрагичнијих битака у Другом светском рату у којој је погинуло око… »

Потврђена оптужница за шверц кокаина бродом ''Јадран''

Вечерње новости пре 3 дана
Виши суд у Подгорици одлучио о оптужници Специјалног државног тужилаштва за шверц 56 килограма наркотика. У Вишем суду у Подгорици после контроле, потврђена је оптужница Специјалног државног тужилаштва, у предмету… »

Због забране пушења промет у црногорским ресторанима опао за петину

Политика пре 3 дана
ПОДГОРИЦА - Промет у ресторанима у Црној Гори опао је за око 20 одсто, а у кафићима је тај проценат знатно виши од када је на снагу ступио Закон којим се забрањује пушење у угоститељским локалима, изјавио је секретар… »

Временска прогноза »

Подгорица »
субота
Магла
Магла
6 ˚C
недеља
Делимично облачно
Делимично облачно
7˚ / 13˚
понедељак
Повремени пљускови
Повремени пљускови
6˚ / 12˚

Вести дана »