РХМЗ

Данас облачно, понегде са слабом кишом

Данас пре 3 дана
У Србији ће данас бити умерено до потпуно облачно, понегде са слабом, краткотрајном кишом, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод (РХМЗ). Ветар ће бити слаб, променљив. Јутарња температура биће од један до шест… »

Облачно с кишом, највиша дневна у НС око 10°Ц

Мој Нови Сад пре 2 дана
У Србији се данас очекује умерено до потпуно облачно, понегде са краткотрајном кишом, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод (РХМЗ). Дуваће слаб и променљив ветар. Јутарња температура од један до шест степени… »

Ујутру смрзавање, током дана сунчано и мало топлије: Температура до 11 степени

Телеграф пре 3 дана
Током ноћи наоблачење са слабом кишом. У Србији данас мало топлије са максималних 11 степени, а у јутарњим сатима биће слаб до умерен мраз, у нижим пределима, по котлинама и долинама местимично магла или ниска облачност… »

Ујутру смрзавање, током дана сунчано и мало топлије: Температура до 11 степени

иКрагујевац пре 3 дана
У Србији данас мало топлије са максималних 11 степени, а у јутарњим сатима биће слаб до умерен мраз, у нижим пределима, по котлинама и долинама местимично магла или ниска облачност. Током дана претежно сунчано и мало… »

Јутарњи пресек: Ујутру хладно, током дана сунчано и топлије

Прессек пре 4 дана
У Србији ће данас бити мало топлије са максималних 11 степени, а у јутарњим сатима биће слаб до умерен мраз, у нижим пределима, по котлинама и долинама местимично магла или ниска облачност. Током дана претежно сунчано и… »

Србију је јутрос оковао мраз, али нас за неколико сати чека тотална промена! А за викенд стиже изненађење!

Ало пре 4 дана
У Србији ће данас бити мало топлије са максималних 11 степени, а у јутарњим сатима биће слаб до умерен мраз, у нижим пределима, по котлинама и долинама местимично магла или ниска облачност. Током дана претезно сунчано и… »

Следи нам "температурни шок"

Б92 пре 4 дана
Београд -- Према прогнози РХМЗ-а за пет дана, за викенд али и почетком следеће недеље шал, капа и рукавице нам неће требати јер следи "преокрет". Наиме, јутро је у Србији освануло у минусу па су многи људи имали проблеме с… »

Ујутру мраз и магла, током дана сунчано

иКрагујевац пре 4 дана
У Србији ујутру слаб, понегде и умерен мраз, а по котлинама и долинама местимично магла или ниска облачност, која ће се понегде задржати дуже током дана, а у осталим крајевима биће претежно сунчано. Дуваће слаб и умерен… »

Прогноза РХМЗ: Следи "температурни шок"!

Прва пре 4 дана
Према прогнози РХМЗ-а за пет дана, за викенд али и почетком следеће недеље шал, капа и рукавице нам неће требати јер следи "преокрет". Наиме, јутро је у Србији освануло у минусу па су многи људи имали проблеме с одмрзавањем… »

Очекује нас леп и сунчани дан, али не дозволите да вас то превари! Посебно упозорење за возаче!

Ало пре 5 дана
Јутарња температура биће од минус 7 до минус 1. У Србији ће данас ујутро бити слаб, понегде и умерен мраз, а по котлинама и долинама местимично магла или ниска облачност, која ће се понегде задржати дуже током дана, а у… »

Вести дана »