РХМЗ

Ево какво нас време чека у децембру: Српски метеоролог објаснио и када можемо очекивати више снега

Вечерње новости пре 4 дана
МЕТЕОРОЛОГ Недељко Тодоровић казао је да слабог снега наредних дана може бити само на планинама. Ако буде пахуља у нижим пределима, оне се неће задржавати јер је тло још топло, каже Тодоровић. Недељко Тодоровић је… »

Праве зиме нема ни у најави, када ће бити снега

РТС пре 4 дана
Метеоролог Недељко Тодоровић каже за РТС да слабог снега наредних дана може бити само на планинама. Ако буде пахуља у нижим пределима, оне се неће задржавати јер је тло још топло, каже Тодоровић. Недељко Тодоровић је… »

Први снег на Старој планини

Југмедиа пре 4 дана
Ово јутро донело је и прве пахуље снега на Старој планини, а због ниске температуре падавине су се наставиле и данас, док метеоролози најављују да су због ниских температура падавине могуће и у нижим пределима. Снежни… »

Зима је званично стигла! У Србији прве пахуље: Снег преко ноћи завејао као да је падао данима (фото/видео)

Србија данас пре 4 дана
Фотографије првих пахуља на својим профилима објавили су и корисници друштвених мрежа. У Србији је данас осетно хладније него претходних дана. Као што су метеоролози најавили, на планинама је пао први снег ове године… »

Временска прогноза - 21. новембар

РТС пре 5 дана
Крајем дана падавине престају. На северу читавог дана ведро, највиша дневна од само 3 до 7. Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве (извор: РХМЗ) 20.11.2020. Петак: Наоблачење с кишом са севера и… »

РХМЗ: У суботу разведравање, али и јутарњи "минуси"

Мој Нови Сад пре 5 дана
У већем делу Србије у суботу ће бити претежно облачно и хладније, са највишом температуром од 3 до 7 степени. На југозападу, југу и истоку Србије у нижим пределима се очекују мешовите падавине – киша и снег, а на… »

Временска прогноза - 20. новембар

РТС пре 6 дана
После хладног и понегде магловитог јутра, током дана местимично киша, на планинама слаб снег. У склопу ове облачности стиже и хладнији ваздух, јутарња температура од -2 до 5, највиша од 7 до 11, у Београду 8 степени… »

Захлађење, киша, па први снег

Југмедиа пре 6 дана
Према месечној прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, ново јаче захлађење долази нам током следећег викенда. Суво време требало би да буде око 23. новембра уз прве јутарње мразеве. Прва права зима током ове сезоне… »

Сутра ујутро хладно, поподне наоблачење са кишом

Нови магазин пре 6 дана
У Србији ће сутра ујутро бити хладно, понегде слаб мраз и магла док ће пре подне на северу и западу, после подне и у току ноћи и у осталим крајевима бити наоблачење с кисом, саопштио је РХМЗ. После подне и ноћу у планинским… »

Временска прогноза - 19. новембар

РТС пре 6 дана
Умерен југоисточни ветар растераће облаке, а струјаће и топлији ваздух са југа. Највиша дневна температура од 11 до 14 степени, само у Тимочкој Крајини свежије. Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне… »

Вести дана »