Сјеница

Благи пад броја заражених у ужичком крају: Још 214 инфицираних корона вирусом у Златиборском округу

Курир пре 15 сати
@курир-инфо.рс>@гмаил.цом> На подручју Златиборског округа у претходних 24 сата короновирус је потврђен код 214 грађана. Завод за јавно здравље у Ужицу саопштио је да је највише новозаражених из Ужица (44), Бајине Баште… »

У Златиборском округу од почетка епидемије преминуло 89 особа

Данас пре 14 сати
У Златиборском округу, од почетка епидемије корона вируса, а према званичним извештајима, од последица инфекције тим вирусом преминуло је 89 грађана, од којих је 19 из Ужица. То је наведено у информацији о епидемијској… »

Мујагић: Не бирају средства да се поново успостави бивша власт, на снази су притисци, пријетње, политичка корупција…

Санџак пресс пре 15 сати
Транзиција власти у Сјеници иде јако тешко код оних који су изгубили своје бенефите из претходних година и мандата. Не могу, каже предсједник Општине Сјеница, да се помире да грађани Сјенице неће да трпе све што се дешавало… »

Јесењи ликовни салон од петка

Санџак пресс пре 15 сати
У петак, 27. новембра, са почетком у 14х, у Галерији ММЦ, биће отворен овогодишњи Јесењи ликовни салон. Учествују 24 уметника из Новог Пазара, Сјенице, Рожаја и Рашке. Стручни жири у саставу академски сликар Муриз… »

Највише новца из буџета за Пријепоље

Зоом УЕ пре 17 сати
ЗЛАТИБОРСКИ ОКРУГ – Према усвојеном предлогу буџета за 2021. годину Влада је за општине Златиборског округа издвојила две милијарди динара. У новој буџетској расподели за иградњу аутопута од Прељине до Пожеге планирано… »

Белоглави супови у резервату „Пештерско поље“

Зоом УЕ пре 16 сати
СЈЕНИЦА – У Специјалном резервату природе „Пештерско поље“ примећена су јата белоглавих супова након што је почетком ове године почело са радом хранилиште за некрофагне врсте животиња. Како је саопштио Завод за… »

СДА-СДП-ПС: Нелегална власт води Сјеницу у све дубљу кризу

ИндексОнлине пре 1 дан
СЈЕНИЦА – Коалиција СДА-СДП-ПС у Сјеници издала је заједничко саопштење за јавност, а поводом, како наводе, све лошије политичке, друштвене и економске ситуације у тој санџачкој општини. ”Поштовани грађани, сведоци… »

СДА-СДП-ПС: Нелегална власт води Сјеницу у све дубљу кризу

РТВ Нови Пазар пре 1 дан
Коалиција СДА-СДП-ПС у Сјеници издала је заједничко саопштење за јавност, а поводом, како наводе, све лошије политичке, друштвене и економске ситуације у тој санџачкој општини. ”Поштовани грађани, сведоци смо све… »

Још 22 позитивна у Новом Пазару

Санџак хабер пре 2 дана
НОВИ ПАЗАР – Према подацима Завода за јавно здравље Нови Пазар, од 96 узорака који су послати на театирање, 22 су позитивна на корона вирус. Новозаражено је 18 лица из Новог Пазара, три из Рашке и једно из Сјенице. Укупан… »

У Златиборском округу за 24 сата још 266 заражених, 15 из Сјенице

Санџак хабер пре 2 дана
УЖИЦЕ – За 24 часа, према подацима Завода за јавно здравље Ужице, вирус корона је потврђен код још 226 особа. У Ужицу је новорегистрованих 56, Ариљу 33, Прибоју 27, Бајиној Башти 26, Пожеги 25, Пријепољу 20, Сјеници… »

Временска прогноза »

Сјеница »
петак
Ведро
Ведро
-6 ˚C
субота
Делимично облачно
Делимично облачно
1˚ / 10˚
недеља
Повремени пљускови
Повремени пљускови
1˚ / 6˚

Вести дана »