Vučić: Haradinaj je ratni zločinac, podržavam Srpsku listu

Vučić: Haradinaj je ratni zločinac, podržavam Srpsku listu

Danas sreda, 13. septembar 2017.
Kosovo i Metohija suština su političke sadašnjosti i budućnosti Srbije. U zavisnosti od odnosa prema Kosovu Srbija će imati sigurniju ili manje sigurnu ne samo sadašnjost, već i budućnost, rekao je večeras u obraćanju naciji, predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Prema njegovim rečima, od oktobra... »

Vanredno obraćanje predsednika Vučić: U oktobru nova faza dijaloga o Kosmetu; Srpska lista nije imala drugi izbor; Pozvaću Trampa u Srbiju

Večernje novosti sreda, 13. septembar 2017.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić vanredno se obraća naciji iz Predsedništva. Vučić će govoriti o svim važnim pitanjima, kao i o unutrašnjem dijalogu o Kosovu
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić vanredno se obraća naciji iz Predsedništva. Vučić će govoriti o svim važnim pitanjima, kao i o unutrašnjem dijalogu o Kosovu. Vučić je rekao da je pre neliko meseci rekao, zamolio i pozvaoi... »

Vučić: Od oktobra nova faza unutrašnjeg dijaloga oko Kosova, podržavam odluku o ulasku u Haradinajevu vladu

Blic sreda, 13. septembar 2017.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da od oktobra kreće nova faza unutrašnjeg dijaloga oko Kosova.
- Pre nekoliko meseci, pozvao sam javnost naše zemlje da počnemo da govorimo o Kosovu i Metohiji jer je to suština naše političke sadašnjosti i budućnosti. U zavisnosti od Kosova, imaćemo manje ili više sigurnu sadašnjost i... »
©2017 Netmark d.o.o.