Srbija očekivala otvaranje tri poglavlja

Srbija očekivala otvaranje tri poglavlja

EurActiv četvrtak, 7. decembar 2017.
Ministarka zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović izjavila je 7. decembra da je Srbija očekivala i smatrala da bi bilo fer da u ponedeljak, 11. decembra otvori tri poglavlja u pregovorima sa EU, ali da zemlja svakako nastavlja svoj evropski put solidnom dinamikom. Šef Delegacije EU u... »

"Očekivali smo više, dva poglavlja postala uobičajena dinamika"

RTS četvrtak, 7. decembar 2017.
RTS: "Očekivali smo više, dva poglavlja postala uobičajena dinamika"
Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović izjavila je da je Srbija očekivala i bila spremna da otvori tri poglavlja u pregovorima o članstvu u EU, te da smatra da bi to bilo fer. Kako je dodala, i dva poglavlja već su postala uobičajena dinamika, kada je reč o otvaranju poglavlja u pregovorima EU i Srbije.
Ministarka je istakla da je Srbija temeljila svoja očekivanja, pre svega, na pozitivnim porukama koje su stizale iz EU - od predsednika EK Žan Klod Junkera, koji je, kaže, jasno označio Srbiju i Crnu Goru kao predvodnike procesa... »

Joksimović: Srbija očekivala otvaranje tri poglavlja, nastavlja evropski put

Novi magazin četvrtak, 7. decembar 2017.
Ministarka zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović izjavila je danas da je Srbija očekivala i smatrala da bi bilo fer da u ponedeljak, 11. decembra otvori tri poglavlja u pregovorima sa EU, ali da zemlja svakako nastavlja svoj evropski put solidnom dinamikom.
Na otvaranju izložbe "Primenjena nostalgija" u Galeriji Narodne banke Srbije, Jadranka Joksimović je kazala da evropski put Srbije ostaje deo domaće razvojne politike, načina i mehanizma, kako da se što brže ostvare obećanja data... »

Joksimović: Fer bi bilo da su otvorena tri poglavlja

Danas četvrtak, 7. decembar 2017.
Šef Delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji Sem Fabrici izjavio je danas da otvaranje dva pregovaračka poglavlja sa Srbijom treba gledati sa pozitivne strane, jer se proces evropskih integracija ne samo nastavlja, već i napreduje. Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović ocenila da bi... »

Joksimović: Očekivali smo tri poglavlja

Danas četvrtak, 7. decembar 2017.
Bili smo spremni za otvaranje najmanje tri poglavlja i smatram da bi to bilo fer, izjavila je za današnju Politiku ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović. Ona je to rekla povodom najava da će u ponedeljak 11. decembra sa Srbijom biti otvorena poglavlja 6- Pravo privrednih društava i... »

"Bili smo spremna za tri nova poglavlja, to bi bilo fer"

B92 četvrtak, 7. decembar 2017.
B92: "Bili smo spremna za tri nova poglavlja, to bi bilo fer"
Beograd -- Srbija bila spremna za otvaranje najmanje tri poglavavlja i smatram da bi to bilo fer, izjavila ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović.
Povodom jučerašnje vesti da će našoj zemlji u pregovorima sa Evropskom unijom 11. decembra biti odobrena dva, a ne tri poglavlja ona je za "Politiku" rekla da je važno da nema zastoja u dinamici pregovaračkog procesa, za koji i... »

Nemačka i Francuska protiv: Srbiji dva poglavlja, jedno nam blokirali

Kurir četvrtak, 7. decembar 2017.
Srbija će u ponedeljak, 11. decembra, u Briselu otvoriti dva nova poglavlja u pregovorima o članstvu sa EU. Konačnu odluku da se otvore poglavlja šest i 30 doneli su juče ambasadori zemlja članica EU. Iako je i poglavlje 33 o finansijskim i budžetskim odredbama do poslednjeg trenutka bilo predmet... »

Joksimović: Bilo bi fer da smo otvorili tri poglavlja

RTV četvrtak, 7. decembar 2017.
RTV: Joksimović: Bilo bi fer da smo otvorili tri poglavlja
BEOGRAD - Bili smo spremni za otvaranje najmanje tri poglavlja i smatram da bi to bilo fer, rekla je ministarka za evropske integracije u Vladi Srbije, Jadranka Joksimović.
Povodom jučerašnje vesti da će našoj zemlji u pregovorima sa Evropskom unijom 11. decembra biti odobrena dva, a ne tri poglavlja ona je za "Politiku" rekla da je važno da nema zastoja u dinamici pregovaračkog procesa, za koji i... »

Jadranka Joksimović: Ne smemo da budemo zadovoljni sa dva poglavlja

Blic četvrtak, 7. decembar 2017.
Srbija ne sme da bude zadovoljna što u ponedeljak u Briselu otvara samo dva pregovaračka poglavlja sa Evropskom unijom, jer je spremna za otvaranje najmanje tri poglavlja, izjavila je danas ministarka za evropske integracije, Jadranka Joksimović.
"Ja ne smem da budem zadovoljna time, ne samo ja, nego mislim da mi kao zemlja ne smemo da budemo zadovoljni u ovom trenutku sa samo dva otvorena poglavlja, jer smo bili u potpunosti spremni za najmanje tri poglavlja", rekla je... »

J.Joksimović: Ne smemo da budemo zadovoljni sa dva poglavlja

Večernje novosti četvrtak, 7. decembar 2017.
Srbija ne sme da bude zadovoljna što u ponedeljak u Briselu otvara samo dva pregovaračka poglavlja sa Evropskom unijom, jer je spremna za otvaranje najmanje tri poglavlja, izjavila ministarka Jadranka Joksimović
Srbija ne sme da bude zadovoljna što u ponedeljak u Briselu otvara samo dva pregovaračka poglavlja sa Evropskom unijom, jer je spremna za otvaranje najmanje tri poglavlja, izjavila je danas ministarka za evropske integracije,... »

Otvaranje deonice Koridora 10 kroz Grdeličku klisuru do kraja godine

Nova ekonomija  pre 5 sati  još 14 povezanih

Priština taksama diskriminiše sve što je srpsko

Nova ekonomija  pre 3 sata  još 12 povezanih

"Turski tok" spojio ruske i turske obale Crnog mora

RTS  pre 30 minuta  još 12 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.