Повезане вести

Нова прослава Новака Ђоковића: Читава јавност бруји о новом начину славља! Новаково плутање у вакууму сумрака каријере…

Нова прослава Новака Ђоковића: Читава јавност бруји о новом начину славља! Новаково плутање у вакууму сумрака каријере…

Хот спорт 03.09.2025
Српски тенисер, Новак Ђоковић, пласирао се у полуфинале УС Опена након што је у четвртфиналу савладао Американца Тејлора Фрица резултатом 3-1, по сетовима (6:3, 7:5, 3:6, 6:4) Меч је трајао готово три и по сата, а Ђоковић је уз… »
Тениско ривалство које добија историјске обрисе: Ово није пошло за руком ни Федереру и Надалу! Новаково плутање у вакууму…

Тениско ривалство које добија историјске обрисе: Ово није пошло за руком ни Федереру и Надалу! Новаково плутање у вакууму…

Хот спорт 03.09.2025
Српски тенисер, Новак Ђоковић, пласирао се у полуфинале УС Опена након што је у четвртфиналу савладао Американца Тејлора Фрица резултатом 3-1, по сетовима (6:3, 7:5, 3:6, 6:4) Но оне дефеатс Новак Дјоковиц ин тхе УС Опен… »
Последњи дани бољи од 99 одсто каријера: Ђоковић стигао до сва четири гс полуфинала у години! Новаково плутање у вакууму…

Последњи дани бољи од 99 одсто каријера: Ђоковић стигао до сва четири гс полуфинала у години! Новаково плутање у вакууму…

Хот спорт 03.09.2025
Српски тенисер, Новак Ђоковић, пласирао се у полуфинале УС Опена након што је у четвртфиналу савладао Американца Тејлора Фрица резултатом 3-1, по сетовима (6:3, 7:5, 3:6, 6:4) Меч је трајао готово три и по сата, а Ђоковић је уз… »
Бака прасе и војаж грме на представљању српског фудбалера: Великан изабрао шокантну песму, нико није очекивао овакав потез…

Бака прасе и војаж грме на представљању српског фудбалера: Великан изабрао шокантну песму, нико није очекивао овакав потез…

Хот спорт 03.09.2025
Богдан и Михајло у Атини као Драгомир у Цириху! Грчки Панатинаикос је у недељу увече потврдио долазак Милоша Пантовића из ТСЦ-а, што је још један доказ колико се цене играчи из домаћег првенства на страном тржишту. Ипак, оно што… »
Планета бруји због фрицових речи о Ђоковићу! Американац све оставио без текста: Новак му дели лекције где год стигне, а он…

Планета бруји због фрицових речи о Ђоковићу! Американац све оставио без текста: Новак му дели лекције где год стигне, а он…

Курир 03.09.2025
Новак Ђоковић и по 11. пут савладао је своју редовну муштерију, Тејлора Фрица, те се пласирао у полуфинале УС Опена. Ђоковић је добио Фрица са 3:1 у сетовима (6:3, 7:5, 3:6, 6:4) и после меча имао је занимљиву конференцију за… »
Ноле ћерки испунио жељу, Тара за 8. рођендан добила најлепши поклон ВИДЕО

Ноле ћерки испунио жељу, Тара за 8. рођендан добила најлепши поклон ВИДЕО

Стори 03.09.2025
Најбољи српски тенисер, Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале УС Опена, пошто је са 3:1 у сетовима савладао Тејлора Фрица! Овај меч му није био лак, јер је морао да буде раздвојен од ћерке и то на дан њеног 8. рођендана. О… »
Ноле након победничког плеса за слављеницу Тару: "Поносан сам на своју борбеност, уживам дајући све од себе!"

Ноле након победничког плеса за слављеницу Тару: "Поносан сам на своју борбеност, уживам дајући све од себе!"

Спортске.нет 03.09.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се данас у полуфинале Отвореног првенства САД у Њујорку, пошто је у четвртфиналу победио четвртог играча света Американца Тејлора Фрица после четири сета, 6:3, 7:5, 3:6, 6:4. Седми тенисер… »
Какве речи Фрица за Ђоковића: "Имао сам прилику да учиним нешто најкул што постоји, али је Ноле урадио оно..."

Какве речи Фрица за Ђоковића: "Имао сам прилику да учиним нешто најкул што постоји, али је Ноле урадио оно..."

Телеграф 03.09.2025
Американац Тејлор Фриц поражен је у четвртфиналу УС Опена од Новака Ђоковића резултатом 6:3, 7:5, 3:6, 6:4. Иако је пружио један од бољих мечева у сезони, Фриц није успео да пронађе решење за српског шампиона, који га је… »
Био последњи штит између Алкараза и Ђоковића на УС Опену, па поменуо Новака: "у једном моменту вас узрује..."

Био последњи штит између Алкараза и Ђоковића на УС Опену, па поменуо Новака: "у једном моменту вас узрује..."

Телеграф 03.09.2025
Јиржи Лехечка није успео да закомпликује ситуацију Карлосу Алкаразу. Поражен је са 3:0 у сетовима и пропустио Шпанца до четвртфинала где би овај сада могао да се састанке са Новаком Ђоковићем уколико Србин савлада Тејлора Фрица… »
Чувени холивудски глумци дошли да гледају Ђоковића против Фрица, а ево како је један од њих реаговао на брејк

Чувени холивудски глумци дошли да гледају Ђоковића против Фрица, а ево како је један од њих реаговао на брејк

Телеграф 03.09.2025
Најбољи српски тенисер, Новак Ђоковић, изашао је на терен нешто после 02.00 по средњоевропском времену, и то у четвртфиналном дуелу УС Опена, против Тејлора Фрица! Фуриозно је кренуо српски тенисер у првом сету, у раној фази је… »
Новак урадио нешто што није по правилима: Да ли се занео или је заборавио битну чињеницу?

Новак урадио нешто што није по правилима: Да ли се занео или је заборавио битну чињеницу?

Телеграф 03.09.2025
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић срео се у четвртфиналу УС Опена са Тејлором Фрицом, а пред сам почетак сусрета, виђена је једна занимљива ситуација. Наиме, Ђоковић је и пре самог поћетка меча, учинио нешто што није по… »
Новак Ђоковић се јавио после уласка у полуфинале УС Опена, послао поруку Тари, цитирао и Глоговца на ћирилици

Новак Ђоковић се јавио после уласка у полуфинале УС Опена, послао поруку Тари, цитирао и Глоговца на ћирилици

Телеграф 03.09.2025
Четврти тенисер света није био проблем за нашег Новака Ђоковића у четвртфиналу УС Опена! Ноле је као седми успео да порази Тејлора Фрица 3-1, по сетовима 6:3, 7:5, 3:6, 6:4 и за око три и по сата се пласира у полуфиналче на… »
Овај податак говори да Ђоковић никако није могао да изгуби четвртфинале УС Опена

Овај податак говори да Ђоковић никако није могао да изгуби четвртфинале УС Опена

Телеграф 03.09.2025
Новак Ђоковић наставља свој поход ка новој Гренд слем титули! Српски ас пласирао се у полуфинале УС Опена по 14. пут у каријери, пошто је у четвртфиналу савладао Американца Тејлора Фрица резултатом 3:1 у сетовима. Иако је Фриц… »
(Видео) Ђоковић обожава овај сендвич! Комбинација је једноставна, здрава и спрема се за 5 минута ево рецепта

(Видео) Ђоковић обожава овај сендвич! Комбинација је једноставна, здрава и спрема се за 5 минута ево рецепта

Дневник 03.09.2025
Не треба вам ни много времена ни скупих намирница да направите оброк који је омиљен славном Ђоковићу. Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић, који се управо пласирао у полуфинале УС опена победом над Тејлором Фритцом, у једном… »
Ц́елави Алкарас прети Новаку: Хајде да видимо!

Ц́елави Алкарас прети Новаку: Хајде да видимо!

Спутник 03.09.2025
У полуфиналу УС Опена састац́е се Карлос Алкарас и Новак Ђоковиц́, а шпански тенисер је очигледно спреман за овај окршај па истиче да жели да се реваншира Србину. Занимљиво је да цео свет прича о доминацији Алкараса и Јаника… »
Највећи баксуз на свету уплатио 300.000 долара да Јаник Синер осваја УС Опен

Највећи баксуз на свету уплатио 300.000 долара да Јаник Синер осваја УС Опен

Телеграф 03.09.2025
Последњи гренд слем сезоне, УС Опен, улази у своју завршницу. Већ је познато да су Новак Ђоковић и Карлос Алкараз заказали прво полуфинале, а чекамо другу двојицу који ће ући међу најбољих четири. За то се тренутно боре Алекс… »
Новак о судији: Не вршим притисак забаве ради, морао је раније

Новак о судији: Не вршим притисак забаве ради, морао је раније

Спорт клуб 03.09.2025
Закувало се почетком трећег сета у мечу између Новака Ђоковића и Тејлора Фрица, а освајач 24 гренд слем титуле сматра да је оправдан био његов протест код судије Дамијена Думусое. Навијачи су у том интервалу меча звиждали и… »
Новак објаснио зашто је ушао у "клинч": "То ме је изнервирало, прешло је границу"

Новак објаснио зашто је ушао у "клинч": "То ме је изнервирало, прешло је границу"

Б92 03.09.2025
Иако је главни закључак четвртфинала УС опена победа Новака Ђоковића над Тејлором Фрицом, не може да прође без помињања публике. Било је, више него уобичајено, непријстојне публике на терену стадиона "Артур Еш" у уторак увече… »
Новак Ђоковић открио све о провокацијама током меча са Фрицом: "Зато сам и рекао судији..."

Новак Ђоковић открио све о провокацијама током меча са Фрицом: "Зато сам и рекао судији..."

Телеграф 03.09.2025
Новак Ђоковић одрадио је веома тежак посао против Тејлора Фрица у четвртфиналу УС Опена, а у појединим моментима када се меч ломио, доживео је провокације са трибина на које је морао да реагује. После сваког промашеног првог… »
Новак: Поносан сам на своју борбеност

Новак: Поносан сам на своју борбеност

Спортски журнал 03.09.2025
У полуфиналу Ђоковић игра против Алкараса. Новак Ђоковић пласирао се данас у полуфинале Отвореног првенства САД у Њујорку, после победе над четвртим на свету Американцем Тејлором Фрицом после четири сета, 6:3, 7:5, 3:6, 6:4… »
Виландер отписао Ђоковића, а није изашао још на терен: "Видите ли ви како игра Карлос Алкараз?"

Виландер отписао Ђоковића, а није изашао још на терен: "Видите ли ви како игра Карлос Алкараз?"

Мондо 03.09.2025
Новак Ђоковић и Карлос Алкараз бориће се за финале УС Опена, што је меч коме се сви радују у Њујорку. Њих двојица увек су нам доносили спектакуларне борбе, а последња је припала Ђоковићу, почетком ове године на Аустралијан… »
Моника Селеш се огласила после пласмана Новака Ђоковића у полуфинале УС опена: Само једна реч за подгревање прича…

Моника Селеш се огласила после пласмана Новака Ђоковића у полуфинале УС опена: Само једна реч за подгревање прича…

Данас 03.09.2025
Новак Ђоковић је стидљиво, без изговарања имена, најавио сарадњу са славном југословенском тенисерком Моником Селеш у предвечерје УС опена – То су неки иницијални разговори, више је то емотивни аспект него нека дугорочна… »
Након меча Новак Ђоковић дирљивом поруком на ћирилици одушевио све

Након меча Новак Ђоковић дирљивом поруком на ћирилици одушевио све

Цити магазине 03.09.2025
Новак Ђоковић наставља да пише историју тениса, али и да изнова доказује колико му је породица важна. Након што је у четвртфиналу УС Опена савладао Тејлора Фрица и тако стигао до свог 53. гренд слем полуфинала у каријери… »
Ноле: Сви очекују Алкараса и Синера у финалу, а ја ћу покушати да им покварим планове, па да видимо

Ноле: Сви очекују Алкараса и Синера у финалу, а ја ћу покушати да им покварим планове, па да видимо

„Морам да припремим тело за пет сетова борбе против Шпанца“. Новак Ђоковић после победе против Американца Тејлора Фрица (3:1) и пласмана у полуфинале Ју ЕС Опена рекао је да прво мора да се опорави. - Идем дан по дан и да… »
Новак пришао Фрицу на мрежи и прескочио га: Радовао се Ђоковићу у жребу, сад му гледа у леђа

Новак пришао Фрицу на мрежи и прескочио га: Радовао се Ђоковићу у жребу, сад му гледа у леђа

Мондо 03.09.2025
Новак Ђоковић је савладао Тејлора Фрица у четири сета на УС Опену и истовремено га прескочио. Додуше давно је Новак престао да гледа на АТП листу, али сада са 4.830 зарађених АТП бодова ће да се попне на ћетврто место. Одатле… »
Новака Ђоковића очекује озбиљан скок на АТП листи после новог тријумфа на УС опену, а могућа је и смена на првом месту

Новака Ђоковића очекује озбиљан скок на АТП листи после новог тријумфа на УС опену, а могућа је и смена на првом месту

Данас 03.09.2025
Најбољи тенисер света свих времена Новак Ђоковић успео је у Њујорку да се пласира у 53. гренд слем полуфинале у каријери. Победом над Тејлором Фрицом српски тенисер се изборио за полуфинални дуел УС опена са Карлосом Алкаразом… »
Ђоковић у полуфиналу УС Опена: Тријумф посвећен ћерки Тари

Ђоковић у полуфиналу УС Опена: Тријумф посвећен ћерки Тари

Време 03.09.2025
Новак Ђоковић савладао је Тејлора Фрица у четири сета и пласирао се у 14. полуфинале у Њујорку, изједначивши рекорд легендарног Џимија Конорса. Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале УС Опена, пошто је… »
Грујић отишао код јовића и Николића! Појачана српска веза у Атини!

Грујић отишао код јовића и Николића! Појачана српска веза у Атини!

Курир 03.09.2025
Грујић (29) је у АЕК дошао као слободан играч, након што му је истекао уговор са Портом, за који је играо у претходних пет сезона. Грчки клуб није навео детаље уговора српског везисте, који ће у АЕК-у носити дрес са бројем… »
Ђоковић поклонио ћерки полуфинале УС Опена за рођендан: ‘Пратила ме срећа’

Данас 03.09.2025
Један од најбољих тенисера света свих времена, Новак Ђоковиц́, заказао је блокбастер полуфинале УС Опена против Шпанца Карлоса Алкараза након што је пружио храбру игру и победио Американца Тејлора Фрица. Четврти носилац Фриц је… »
Спрема ли се нешто: Новак победио, Моника Селеш му поручила…

Спрема ли се нешто: Новак победио, Моника Селеш му поручила…

Спорт клуб 03.09.2025
Новак Ђоковић може да буде презадовољан четвртим гренд слем полуфиналом у сезони, до ког је дошао победом над Тејлором Фрицом. Посебну радост донеће му честитка од његовог идола, славне Монике Селеш. У Њујорку – ништа ново… »

Јужне вести 03.09.2025
Гетти Имагес Ђоковић је победу над Тејлором Фрицом посветио ћерки Тари за њен рођендан Један од најбољих тенисера света свих времена, Новак Ђоковиц́, заказао је блокбастер полуфинале УС Опена против Шпанца Карлоса Алкараза… »
Моћне речи и скривена порука која може да уплаши! Ђоковић се огласио после победе против Фрица: Сви се питају - шта ово значи?!…

Моћне речи и скривена порука која може да уплаши! Ђоковић се огласио после победе против Фрица: Сви се питају - шта ово значи?!…

Курир 03.09.2025
Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале УС Опена. Српски тенисер је по 11. пут савладао је своју редовну муштерију, Тејлора Фрица, а овог пута Ђоковић је добио Американца са 3:1 у сетовима (6:3, 7:5, 3:6, 6:4). По завршетку меча… »
Ђоковић поклонио ћерки полуфинале УС Опена за рођендан: 'Пратила ме срећа'

Радио 021 03.09.2025
Тениски блокбастер у полуфиналу УС Опена - Ђоковић против Алкараза. 'Волео бих да будем спреман за њега, не идем са белом заставом, свакако'. Гетти Имагес Ђоковић је победу над Тејлором Фрицом посветио ћерки Тари за њен… »

НИН 03.09.2025
Један од најбољих тенисера света свих времена, Новак Ђоковиц́, заказао је блокбастер полуфинале УС Опена против Шпанца Карлоса Алкараза након што је пружио храбру игру и победио Американца Тејлора Фрица. Четврти носилац Фриц је… »
Новак Ђоковић у полуфиналу Ју-Ес опена! Србин расплакао Амере и заказао историјски спектакл са Алкаразом

Новак Ђоковић у полуфиналу Ју-Ес опена! Србин расплакао Амере и заказао историјски спектакл са Алкаразом

Вечерње новости 03.09.2025
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале Ју-Ес опена, пошто је у четвртфиналу победио Американца Тејлора Фрица резултатом 3:1, по сетовима 6:3, 7:5, 3:6, 6:4. Фото АП Традиција се наставила. Ноле никада није… »
Ватрена Аргентинка украла шоу на трибинама током меча Ђоковић - Фриц, њене фотке на Инстаграму горе

Ватрена Аргентинка украла шоу на трибинама током меча Ђоковић - Фриц, њене фотке на Инстаграму горе

Телеграф 03.09.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић комплетирао је полуфинални пар у доњем делу жреба, пошто је у ситним сатима у ноћи уторак на среду био бољи од миљеника домаће публике Тејлора Фрица 3-1, по сетовима 6:3, 7:5, 3:6, 6:4. Тако је… »
Ђоковић се пласирао у полуфинале УС Опена

Ђоковић се пласирао у полуфинале УС Опена

Недељник 03.09.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се данас у полуфинале Отвореног првенства САД у Њујорку, пошто је у четвртфиналу победио четвртог играча света Американца Тејлора Фрица после четири сета, 6:3, 7:5, 3:6, 6:4.Седми тенисер… »
Фриц: Ђоковић једва чека мечеве са Синером и Алкарасом

Вести онлине 03.09.2025
Ритерн, бекхенд, кретање, ментална чврстина… Све су то елементи за које Новак Ђоковић годинама добија највеће комплименте, за које често ривали и стручњаци кажу да су међу најбољима у историји, ако не и најбољи. Али, има Ноле… »
Ђоковић: Не знам како сам успео…

Ђоковић: Не знам како сам успео…

Вести онлине 03.09.2025
Новак Ђоковић је после победе над Фрицом одмах дао интервју на терену. Србин је био задовољан, али и видно исцрпљен. – Да будем искрен, не знам како сам успео на крају. Невероватно неизвестан меч, имао сам среће да спасем све… »
Ђоковиц́: Ја не излазим на терен са белом заставицом!

Ђоковиц́: Ја не излазим на терен са белом заставицом!

Спутник 03.09.2025
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковиц́ рекао је након победе над Тејлором Фрицом у Њујорку да није било лако играти против Американца, да није осец́ао да доминира са основне линије и да је у неколико гемова само покушавао да… »
Сјајни Ђоковић у полуфиналу УС опена!

Сјајни Ђоковић у полуфиналу УС опена!

Вести онлине 03.09.2025
Најбољи српски тенисер, Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале УС опена, пошто је са 6:3, 7:5, 3:6, 6:4 савладао Тејлора Фрица. Био је Новак фаворит пре меча, и оправдао је то у потпуности на терену, уз ситне моменте када је… »
Победа и рекорд на УС Опену: Новак стигао великог Џимија Конорса

Победа и рекорд на УС Опену: Новак стигао великог Џимија Конорса

Еуроневс 03.09.2025
Победа над Тејлорм Фрицом донела је Новаку Ђоковићу 14. пласман у полуфинале УС Опена по чему се изједначио са легендарним Џимијем Конорсом и њих двојица су сада два играча са највише полуфинала у Њујорку. Такође, Ноле никада… »
Ђоковић у полуфиналу Ју Ес опена

Новак 53. пут у каријери међу последња четири на грен слему. Новак Ђоковић пласирао се данас у полуфинале Отвореног првенства САД у Њујорку, пошто је у четвртфиналу победио четвртог играча света Американца Тејлора Фрица после… »
Новак слушао шта га сви питају и схватио да је отписан: "Ту сам да вам покварим планове"

Новак слушао шта га сви питају и схватио да је отписан: "Ту сам да вам покварим планове"

Мондо 03.09.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале УС Опена пошто је победио Тејлора Фирца (3:1), међутим да би дошао до рекордног 25. гренд слема мораће да пређе још две препреке, најтеже могуће. Прво га чека Карлос Алкараз… »
ФОТО Ђоковић се огласио цитатом из „Небеске удице“ који знају сви у Србији: Одмах је реаговала Моника Селеш

ФОТО Ђоковић се огласио цитатом из „Небеске удице“ који знају сви у Србији: Одмах је реаговала Моника Селеш

Нова 03.09.2025
Новак Ђоковић је у новом гренд слем полуфиналу, чак 14. на УС Опену, а после свега је одлучио да се огласи и пошаље поруку. Српски тенисер је после победе од 6:3, 7:5, 3:6, 6:4 над Тејлором Фрицом имао једну поруку на енглеском… »
Новак послао поруку на ћирилици и заледио Србију: Шта је хтео да каже највећи икада?

Новак послао поруку на ћирилици и заледио Србију: Шта је хтео да каже највећи икада?

Мондо 03.09.2025
Новак Ђоковић је прилично лако добио Тејлора Фрица 6:3, 7:5, 3:6, 6:4 у четврфиналу УС Опена и заказао је дуел са Карлосом Алкаразом у наредном колу, а прво обраћање након победе је било врло загонетно. "За Тару. Уз сокић до… »
Ђоковић одржао лекцију Фрицу јер не разуме како је изгубио: Све ти џаба у животу ако то немаш

Ђоковић одржао лекцију Фрицу јер не разуме како је изгубио: Све ти џаба у животу ако то немаш

Мондо 03.09.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале УС Опена тако што је победио Тејлора Фрица (3:1), што значи да су пред њим још два изазова до 25. гренд слема. То су уједно и два највећа изазова тренутно у тенису, па ће… »
Поносан на пласман у полуфинале УС Опена, победу посвећујем ћеркици Тари: Ђоковић емотиван након победе над Фрицом

Поносан на пласман у полуфинале УС Опена, победу посвећујем ћеркици Тари: Ђоковић емотиван након победе над Фрицом

Еуроневс 03.09.2025
Прва два сета против Тејлора Фрица су била добра, трећи је већ био врло проблематичан, али се Новак Ђоковић издигао изнад свих проблема и кроз 11. победу над Американцем стигао до новог пласмана у полуфнале УС Опена. Најбољи… »

Спорт клуб 03.09.2025
Ритерн, бекхенд, кретање, ментална чврстина... Све су то елементи за које Новак Ђоковић годинама добија највеће комплименте, за које често ривали и стручњаци кажу да су међу најбољима у историји ако не и најбољи. Али има Ноле… »
„Покушаћу да покварим планове Алкараза и Синера“: Ђоковић запретио пред полуфинале, али га је једна ствар силно разочарала…

„Покушаћу да покварим планове Алкараза и Синера“: Ђоковић запретио пред полуфинале, али га је једна ствар силно разочарала…

Нова 03.09.2025
Новак Ђоковић је непоправљиви перфекциониста који зна да критикује самог себе чак и када уписује велике победе. То га је и довело до тачке да је најбољи тенисер свих времена. Срушио је Тејлора Фрица са 6:3, 7:5, 3:6, 6:4, али и… »
Ђоковић јачи од Фрица, безобразне америчке публике и судије: Следи спектакл у полуфиналу против Карлоса Алкараза

Ђоковић јачи од Фрица, безобразне америчке публике и судије: Следи спектакл у полуфиналу против Карлоса Алкараза

Курир 03.09.2025
Од најновијег Хронолошки 6:4 - Трећу меч лопту Ђоковић је претворио у тријумф. 5:4 - Са нулом Ђоковић добија гем, уз три винера. 4:4 - Нема ни прилике за брејк у четвртом сету. 4:3 - Ређају се дупле сервис грешке Ђоковића у овом… »
Ђоковић заратио са безобразном америчком публиком! Сукоб навијача и Новака обишао планету, а потез судије довео је до лудила…

Ђоковић заратио са безобразном америчком публиком! Сукоб навијача и Новака обишао планету, а потез судије довео је до лудила…

Курир 03.09.2025
Све је добро функционисало за Новака Ђоковића у мечу против Тејлора Фрица све до почетка трећег сета. Ђоковић је повео 2:0 у сетовима и вршио притисак на Американца како би одмах решио и трећи период игре. Међутим, уместо тога… »
Амери гледају и не верују! Тренер Тејлора Фрица усред меча жестоко испрозивао свог пулена

Амери гледају и не верују! Тренер Тејлора Фрица усред меча жестоко испрозивао свог пулена

Вечерње новости 03.09.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се данас у полуфинале Отвореног првенства САД у Њујорку, пошто је у четвртфиналу победио четвртог играча света Американца Тејлора Фрица после четири сета, 6:3, 7:5, 3:6, 6:4. Фото АП Седми… »
Ђоковић јачи од Фрица и публике - кореографија за ћерку и знак питања пред Алкараса

Ђоковић јачи од Фрица и публике - кореографија за ћерку и знак питања пред Алкараса

Б92 03.09.2025
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале УС опена елиминисавши Американца Тејлора Фрица. Био је то окршај седмог и четвртог играча на планети, те смо испратили целоноћни тениски спектакл. Новак је током меча… »
Јавила се Моника Селеш после Ђоковићеве победе ФОТО

Јавила се Моника Селеш после Ђоковићеве победе ФОТО

Б92 03.09.2025
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале УС Опена, пошто је победио Американца Тејлора Фрица. Ђоковић је после четири сета салвио са 6:3, 7:5, 3:6, 6:4 и тако заказао дуел са Карлосом Алкарасом у полуфиналу… »
Ђоковић савладао Фрица и заказао полуфинале УС Опена против Алкараза

Ђоковић савладао Фрица и заказао полуфинале УС Опена против Алкараза

Политика 03.09.2025
ЊУЈОРК - Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале УС Опена, пошто је после велике борбе савладао Американца Тејлора Фрица резултатом 6:3, 7:5, 3:6, 6:4. Ђоковић је 11. пут у низу надиграо Фрица и изједначио… »
"Зашто ми то нико није рекао": Због овога су Фрица прозивали током меча са Ђоковићем

"Зашто ми то нико није рекао": Због овога су Фрица прозивали током меча са Ђоковићем

Телеграф 03.09.2025
Тејлор Фриц завршио је свој поход на УС Опену поразом од Новака Ђоковића у четвртфиналу, резултатом 6:3, 7:5, 3:6, 6:4. Иако је Американац успео да освоји трећи сет и унесе драму у меч, искуство и мирноћа српског аса поново су… »
Ова статистика током четвртфинала УС Опена доказује да је Новак Ђоковић најбољи тенисер у историји

Ова статистика током четвртфинала УС Опена доказује да је Новак Ђоковић најбољи тенисер у историји

Телеграф 03.09.2025
У животу не постоји много ствари које се сигурно дешавају. Ако одређена константа постоји, онда у њу можемо да убројимо и две ствари које нам је Новак Ђоковић претходне ноћи демонстрирао на УС Опену. Српски тенисер је поразио… »
Ђоковић: У оваквим мечевима одлучује неколико поена

Ђоковић: У оваквим мечевима одлучује неколико поена

РТС 03.09.2025
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић рекао је након победе над Тејлором Фрицом у Њујорку да није било лако играти против Американца, да није осећао да доминира са основне линије и да је у неколико гемова само покушавао да… »
Новаче, никада нец́е научити /видео/

Новаче, никада нец́е научити /видео/

Спутник 03.09.2025
Током трец́ег сета меча Новака Ђоковиц́а и Тејлора Фрица у четвртфиналу УС Опена америчка публика показала је невероватно непоштовање према најбољем тенисеру свих времена. Међутим, то је српском асу само дало ветар у леђа. Знао… »
Ђоковић већ 4. на свету, може још да напредује али и да падне

Ђоковић већ 4. на свету, може још да напредује али и да падне

Спорт клуб 03.09.2025
Пласман у полуфинале Ју-Ес опена донеће у понедељак Новаку Ђоковићу велики скок на светској листи – са седмог на четврто место. Али то није крај његових могућности. Ако освоји титулу, прескочиће и Александра Зверева на трећој… »
ФОТО Нико никада није ово успео да уради: Ђоковић потукао још један рекорд, а мислило се да ће бити вечан

ФОТО Нико никада није ово успео да уради: Ђоковић потукао још један рекорд, а мислило се да ће бити вечан

Нова 03.09.2025
Новак Ђоковић је постао човек рекорд. Нестварно је како сваком новом победом додатно помери границе, а тенис овако нешто не памти у историји. Српски тенисер је срушио Тејлора Фрица са 6:3, 7:5, 3:6, 6:4 и тако обезбедио рекордно… »
(Видео) Сјајни Ђоковић заказао класик с алкаразом: Победом над Фрицом ушао у полуфинале УС опена

(Видео) Сјајни Ђоковић заказао класик с алкаразом: Победом над Фрицом ушао у полуфинале УС опена

Дневник 03.09.2025
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале УС опена победом над Американцем Тејлором Фрицом резултатом 3:1 (6:3, 7:5, 3:6, 6:4). Био је ово 11. међусобни сусрет ова два ривала и 11. победа Ђоковића. У мечу… »
Овакве речи Фрица о Новаку нико није очекивао: Могао сам да урадим нешто најкул што постоји, а онда је Ђоковић учинио ово…

Овакве речи Фрица о Новаку нико није очекивао: Могао сам да урадим нешто најкул што постоји, а онда је Ђоковић учинио ово…

Нова 03.09.2025
Чак 11. пут је Тејлор Фриц искусио исти сценарио. Новак Ђоковић је славио са 6:3, 7:5, 3:6, 6:4 и изборио пласман у чак 14. полуфинале УС Опена у каријери, а након меча је Американац причао о свему што му је на души. Фриц је био… »
"А ја се радовао због Новака у мом жребу": Тејлор Фриц не може да разуме како је изгубио

"А ја се радовао због Новака у мом жребу": Тејлор Фриц не може да разуме како је изгубио

Мондо 03.09.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале УС Опена пошто је претходне ноћи савладао Тејлора Фрица (3:1), уз врло безобразно понашање домаћих навијача. Борио се Новак и са њима читав меч, тражио од судије да га… »
"Шта да им радим Новаче, шта ће помоћи?" Најбољи икад одржао буквицу, судија хтео да пропадне кроз земљу

"Шта да им радим Новаче, шта ће помоћи?" Најбољи икад одржао буквицу, судија хтео да пропадне кроз земљу

Мондо 03.09.2025
Новак Ђоковић је са 38 година у полуфиналу УС Опена и то рутински. Савладао је Тејлора Фрица 6:3, 7:5, 3:6, 6:4 након три и по сата игре на "Артур Ешу", а изашао је на терен раније него што је планирао. Предала је Маркета… »
Бизарно! Фрицов тренер се укључио у програм уживо и жестоко ударио по свом играчу! Све се десило усред меча против Новака…

Бизарно! Фрицов тренер се укључио у програм уживо и жестоко ударио по свом играчу! Све се десило усред меча против Новака…

Курир 03.09.2025
Новак Ђоковић и по 11. пут савладао је своју редовну муштерију, Тејлора Фрица, те се пласирао у полуфинале УС Опена. Ђоковић је добио Фрица са 3:1 у сетовима (6:3, 7:5, 3:6, 6:4), а усред меча, после другог сета, тренер америчког… »
Ђоковић преко Фрица до полуфинала УС опена, наредни противник Алкараз

Ђоковић преко Фрица до полуфинала УС опена, наредни противник Алкараз

Радио 021 03.09.2025
Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале УС опена, пошто је у четвртфиналу победио четвртог играча света Американца Тејлора Фрица после четири сета, 6:3, 7:5, 3:6, 6:4. Седми тенисер света победио је после три сата и 24 минута и… »
"Једна ствар ме је разочарала..." Ђоковић срушио незгодног Американца и срамотну публику, па отворио душу: "Не осећам се свеже…

"Једна ствар ме је разочарала..." Ђоковић срушио незгодног Американца и срамотну публику, па отворио душу: "Не осећам се свеже…

Курир 03.09.2025
Новак Ђоковић је и 11. пут у каријери савладао Американца Тејлора Фрица и пласирао се у полуфинале УС Опена где је заказао окршај са Карлосом Алкаразом. Ђоковић је после три сата и 24 минута добио Фрица у четири сета - 6:3, 7:5… »
ВИДЕО За све који су спавали: Овако је Ђоковић демолирао Фрица док је ратовао са бахатим Американцима, погледајте потезе као…

ВИДЕО За све који су спавали: Овако је Ђоковић демолирао Фрица док је ратовао са бахатим Американцима, погледајте потезе као…

Нова 03.09.2025
Новак Ђоковић је незаустављив. Још једном је демолирао Тејлора Фрица и стигао до 14. полуфинала УС Опена у каријери. Многи играчи су срећни уколико 14 пута уопште заиграју на УС Опену, а камоли да стигну оволико далеко. Овог… »
Новак на врхунски начин понизио Американце: Звиждали му цео меч, овако их је поклопио

Новак на врхунски начин понизио Американце: Звиждали му цео меч, овако их је поклопио

Мондо 03.09.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале УС Опена пошто је у току ноћи савладао Тејлора Фрица (3:1), последњег Американца који је преостао у жребу. Због тога се Ђоковић читав меч носио и са безобразном америчком… »
Фриц после Ђоковића: "Непријатно је колико пута ми се то десило"

Фриц после Ђоковића: "Непријатно је колико пута ми се то десило"

Б92 03.09.2025
Американац Тејлор Фриц није имао превише разлога за задовољство након елиминације са УС опена од Новака Ђоковића. Српски тенисер је за три и по сата славио тријумф резултатом 3:1 (6:3, 7:5, 3:6, 6:4) и по 14. пут у каријери… »
Нови рекорд Ђоковића - стигао је Конорса ФОТО

Нови рекорд Ђоковића - стигао је Конорса ФОТО

Б92 03.09.2025
Иако уз мале потешкоће у трећем сету, суверено је Новак Ђоковић савладао Тејлора Фрица и остварио пласман у полуфинале УС опена. Српски тенисер је завршио посао за три сата и 27 минута победом резултатом 3:1 (6:3, 7:5, 3:6, 6:4)… »
Ђоковић ушао у историју УС Опена, ево зашто је важно да га и следеће године гледамо у Њујорку

Ђоковић ушао у историју УС Опена, ево зашто је важно да га и следеће године гледамо у Њујорку

Телеграф 03.09.2025
Новак Ђоковић је по 14. пут у каријери изборио пласман у полуфинале УС Опена, након што је савладао Американца Тејлора Фрица резултатом 6:3, 7:5, 3:6, 6:4! Овом победом, Новак је изједначио рекорд легендарног Џимија Конорса по… »
Ђоковић у полуфиналу Ју-Ес опена

Ђоковић у полуфиналу Ју-Ес опена

РТВ 03.09.2025
ЊУЈОРК - Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале Ју-Ес опена, пошто је у четвртфиналу победио Американца Тејлора Фрица резултатом 3:1, по сетовима 6:3, 7:5, 3:6, 6:4. Новак Ђоковић никада није изгубио у… »
“Не знам како сам успео”: Специјална прослава победе Новака Ђоковића због ћерке Таре о којој ће се причати (ВИДЕО)

“Не знам како сам успео”: Специјална прослава победе Новака Ђоковића због ћерке Таре о којој ће се причати (ВИДЕО)

Данас 03.09.2025
Новак Ђоковић је савладао Тејлора Фрица и пласирао се у полуфинале УС опена. После 11. победе у 11 дуела против четвртог тенисера света прославио је тријумф уз плес који је посветио ћерки Тари, која је прославила 8. рођендан. –… »
Новаков плес за полуфинале!

Новаков плес за полуфинале!

Спортске.нет 03.09.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се данас у полуфинале Отвореног првенства САД у Њујорку, пошто је у четвртфиналу победио четвртог играча света Американца Тејлора Фрица после четири сета, 6:3, 7:5, 3:6, 6:4. Седми тенисер… »
Новак Ђоковић по навици савладао Фрица и пласирао се у полуфинале УС опена, на реду је спектакл са Алкаразом

Новак Ђоковић по навици савладао Фрица и пласирао се у полуфинале УС опена, на реду је спектакл са Алкаразом

Данас 03.09.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале Отвореног првенства САД у Њујорку, пошто је у четвртфиналу победио четвртог играча света Американца Тејлора Фрица после четири сета, 6:3, 7:5, 3:6, 6:4. Седми тенисер света… »
Новак је у полуфиналу УС Опена: Поново пао Фриц – следи спектакл са Алкарасом

Новак је у полуфиналу УС Опена: Поново пао Фриц – следи спектакл са Алкарасом

Спутник 03.09.2025
Новак Ђоковиц́, најбољи тенисер свих времена, пласирао се у полуфинале УС Опена победом против Американца Тејлора Фрица резултатом 6:3, 7:5, 3:6, 6:4. Наредни противник српског аса је Карлос Алкарас, други рекет планете. Слушао… »

Радио сто плус 03.09.2025
Седми тенисер света победио је после три сата и 24 минута и 53. пут у каријери се пласирао у полуфинале гренд слем турнира. Ђоковић је у 11. мечу против Фрица остварио 11. победу и 14. пут се пласирао у полуфинале Ју Ес опена… »
Ђоковић у полуфиналу Ју Ес опена: Поносан сам на своју борбеност

Ђоковић у полуфиналу Ју Ес опена: Поносан сам на своју борбеност

Радио сто плус 03.09.2025
Седми тенисер света победио је после три сата и 24 минута и 53. пут у каријери се пласирао у полуфинале гренд слем турнира. Ђоковић је у 11. мечу против Фрица остварио 11. победу и 14. пут се пласирао у полуфинале Ју Ес опена… »
Амери му звиждали, а Ноле је само хтео да честита рођендан Тари: "Љубави, ово је за тебе"

Амери му звиждали, а Ноле је само хтео да честита рођендан Тари: "Љубави, ово је за тебе"

Мондо 03.09.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале УС Опена пошто је после велике борбе савладао Тејлора Фрица (3:1) уз кога је био читав стадион, тако да је на моменте заиста било и непријатно како се публика понашала. Ипак… »
Новак: Баш бих волео да будем спреман, мораћу за Алкараза

Новак: Баш бих волео да будем спреман, мораћу за Алкараза

Спорт клуб 03.09.2025
После пласмана у своје 53. гренд слем полуфинале, Новак Ђоковић рекао је да није задовољан нивоом своје игре у четвртфиналу, а осврнуо се и на полуфинале с Карлосом Алкаразом. Ђоковић се пласирао у 14. полуфинале УС опена… »
Ђоковић лудим плесом честитао ћерки 8. Рођендан: Погледајте какву су кореографију припремили Тара и Новак

Ђоковић лудим плесом честитао ћерки 8. Рођендан: Погледајте какву су кореографију припремили Тара и Новак

Курир 03.09.2025
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале Ју-Ес опена. Ђоковић је савладао Тејлора Фрица у бурном мечу и изборио дуел против Карлоса Алкараза. Завршетак меча на стадиону "Артур Еш", у коме је ратовао и са… »
Погледајте како је Новак прославио победу: Заплесао насред терена ВИДЕО

Погледајте како је Новак прославио победу: Заплесао насред терена ВИДЕО

Нова 03.09.2025
Новак Ђоковић, најбољи српски тенисер, победио је Тејлора Фрица у четвртфиналу УС Опена и знао је како да прослави тај тријумф. Ђоковић је заказао полуфинални окршај са Карлосом Алкаразом победом над Фрицом резултатом 6:3, 7:5… »
Ђоковић остаје Фрицова ноћна мора, на реду је полуфинале са Алкаразом

Ђоковић остаје Фрицова ноћна мора, на реду је полуфинале са Алкаразом

РТС 03.09.2025
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале Ју-Ес опена, пошто је у четвртфиналу победио Американца Тејлора Фрица резултатом 3:1, по сетовима 6:3, 7:5, 3:6, 6:4. Новак Ђоковић никада није изгубио у четвртфиналу… »
Ноле у клинчу с публиком: Шта ћеш да урадиш?! (ВИДЕО)

Ноле у клинчу с публиком: Шта ћеш да урадиш?! (ВИДЕО)

Спорт клуб 03.09.2025
Вечерње сесије на Артур Ешу јесу нешто посебно, али публика је претерала у раној фази трећег сета дуела између Новака Ђоковића и Тејлора Фрица. Новак је сервирао при резултату 1:2, али углавном… није могао да сервира. Аплаузи и… »
Ђоковић добио екстремно битан поен, па гестикулирао публици ВИДЕО

Ђоковић добио екстремно битан поен, па гестикулирао публици ВИДЕО

Нова 03.09.2025
Новак Ђоковић, најбољи српски тенисер, добио је спектакуларан и екстремно битан поен, а онда је гестикулирао публици. Ђоковић је победио Тејлора Фрица у четвртфиналу УС Опена са 6:3, 7:5, 3:6, 6:4 и није имао нимало лак посао у… »
Алкараз жељан окршаја против Ђоковића: „Желим освету… То уопште није битно када је он у питању“

Алкараз жељан окршаја против Ђоковића: „Желим освету… То уопште није битно када је он у питању“

Нова 03.09.2025
Карлос Алкараз, други тенисер света, жељан је окршаја против Новака Ђоковића у полуфиналу УС Опена, што је и сам рекао. Карлос Алкараз се пласирао у полуфинале УС Опена победивши Јиржија Лехечку са 6:4, 6:2, 6:2 а тамо га чека… »
Ђоковић у расправи са судијом због бахатих Американаца: „Стално им то говориш…“ ВИДЕО

Ђоковић у расправи са судијом због бахатих Американаца: „Стално им то говориш…“ ВИДЕО

Нова 03.09.2025
Новак Ђоковић, најбољи српски тенисер, тражио је реакцију судије на ометања од стране навијача на стадиону "Артур Еш". Новак Ђоковић је победио у четвртфиналу УС Опена Тејлора Фрица резултатом 6:3, 7:5, 3:6, 6:4 а срамно… »
Срамно понашање публике на УС Опену и невиђен безобразлук према Новаку: Навијачи овацијама поздрављали грешке Ђоковића, он…

Срамно понашање публике на УС Опену и невиђен безобразлук према Новаку: Навијачи овацијама поздрављали грешке Ђоковића, он…

Нова 03.09.2025
Навијачи на стадиону "Артур Еш" су се заиста срамно понашали током једног дела меча између Новака Ђоковића и Тејлора Фрица. Новак Ђоковић је победио Тејлора Фрица у четвртфиналу УС Опена резултатом 6:3, 7:5, 3:6, 6:4 и у трећем… »
Новакова ћеркица слави рођендан, Ђоковић на терену урадио нешто посебно због ње: „Ово је велики поклон за њу“ ВИДЕО

Новакова ћеркица слави рођендан, Ђоковић на терену урадио нешто посебно због ње: „Ово је велики поклон за њу“ ВИДЕО

Нова 03.09.2025
Новак Ђоковић, најтрофејнији тенисер у историји гренд слемова, коментарисао је победу над Тејлором Фрицом (6:3, 7:5, 3:6, 6:4). Ђоковић је заказао полуфинални окршај са Карлосом Алкаразом (термин тог меча се још увек не зна). „Да… »
Новак забринуо пред Алкараса: "Волео бих да будем спреман..."

Новак забринуо пред Алкараса: "Волео бих да будем спреман..."

Б92 03.09.2025
Новак Ђоковић је на конференцији за медије после меча са Тејлором Фрицом био срећан због победе, али не претерано задовољан физичким стањем уочи дуела против Карлоса Алкараса у полуфиналу УС опена. Прво питање на конференцији… »
Ђоковић утишао њујоршку публику - Фриц има трауме од њега! ВИДЕО

Ђоковић утишао њујоршку публику - Фриц има трауме од њега! ВИДЕО

Б92 03.09.2025
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале УС опена победом над Тејлором Фрицом резултатом 3:1 (6:3, 7:5, 3:6, 6:4). Био је ово 11. међусобни сусрет ова два ривала и 11. победа Ђоковића, коме кад год Фриц… »
Ђоковић: "Једна ствар ме је разочарала против Фрица, не идем даље са белом заставом"

Ђоковић: "Једна ствар ме је разочарала против Фрица, не идем даље са белом заставом"

Телеграф 03.09.2025
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се овог јутра у полуфинале УС Опена, а недуго након меча са Тејлором Фрицом нашао се на званичној конференцији за медије! Сам Новак је још на терену истакао колико му је било тешко… »
Фрицов тренер дао бизаран интервју током меча са Ђоковићем, па испрозивао свог играча: "Даје Новаку..."

Фрицов тренер дао бизаран интервју током меча са Ђоковићем, па испрозивао свог играча: "Даје Новаку..."

Телеграф 03.09.2025
Љубитељи тениса остали су у шоку када су, током четвртфиналног меча између Новака Ђоковића и Тејлора Фрица на УС Опену, чули тренера америчког тенисера како уживо на ЕСПН-у брутално критикује свог играча – и то усред меча… »
Због овога је Ђоковић плесао после победе над Фрицом: Погледајте како је Новак славио пласман у полуфинале

Због овога је Ђоковић плесао после победе над Фрицом: Погледајте како је Новак славио пласман у полуфинале

Телеграф 03.09.2025
Изненадио је Новак Ђоковић прославом на терену скоро све, јер су многи навикли од њега да свирањем виолине прослави пласман у наредну рунду УС Опена! Међутим, Новак је после тријумфа над Тејлором Фрицом, и одласком уполуфинале… »
Српски навијачи на креативан начин послали Новаку моћну поруку, а ту је и посебна застава

Српски навијачи на креативан начин послали Новаку моћну поруку, а ту је и посебна застава

Телеграф 03.09.2025
Успео је најбољи српски тенисер Новак Ђоковић да се пласира у полуфинале овогидшњег УС Опена, пошто је у четвртфиналу елиминисао Тејлора Фрица са 3:1 у сетовима. Водио је Новак прави рат не само на терену, већ и са публиком на… »
Због овога је победа Ђоковића против Фрица још већа!

Због овога је победа Ђоковића против Фрица још већа!

Телеграф 03.09.2025
Најбољи српски тенисер, Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале УС Опена, пошто са 3:1 у сетовима савладао Тејлора Фрица! Показао је Новак још једном да је нерешива енигма за америчког тенисера, који ни у 11. међусобном окршају… »
Ђоковић: Да будем искрен, не знам како сам успео

Ђоковић: Да будем искрен, не знам како сам успео

Спорт клуб 03.09.2025
Новак Ђоковић је после победе над Фрицом одмах дао интервју на терену. Србин је био задовољан, али И видно исцрпљен. “Да будем искрен, не знам како сам успео на крају. Невероватно неизвестан меч, имао сам среће да спасем све те… »
Велика победа великог шампиона: Новак Ђоковић бољи од Тејлора Фрица у четири сета и пласирао се у полуфинале УС Опена

Велика победа великог шампиона: Новак Ђоковић бољи од Тејлора Фрица у четири сета и пласирао се у полуфинале УС Опена

Еуроневс 03.09.2025
Сигурном и ауторитативном игром против Тејлора Фрица најбоји тенисер свих времена, Новак Ђоковић успео је да оствари 11. победу против Американца и 14. пут у каријери се пласира у полуфинале УС опена, односно 63. пут на једном… »
Ђоковић у рату са публиком - цео стадион слави када он погреши ВИДЕО

Ђоковић у рату са публиком - цео стадион слави када он погреши ВИДЕО

Б92 03.09.2025
Сви у тениском свету знају да је Новак Ђоковић најопаснији када уђе у рат са противничким навијачима, али њујоршка публика није имала куд у трећем сету. Њихов љубимац и главни кандидат за завршницу УС опена био је у нокдауну и… »
Ђоковић: "Могло је лако да оде на другу страну"

Ђоковић: "Могло је лако да оде на другу страну"

Б92 03.09.2025
Новак Ђоковић се пласирао у полуфинале УС опена, а након победе над Тејлором Фрицом на терену "Артур Еша" стадиона је сумирао прве утиске. Ђоковић је током меча, а посебно у трећем сету, "ратовао" са њујоршком публиком, која га… »
Ово су људи који су стално провоцирали Ђоковића, судија их опоменуо: "Овај бокс горе, престаните одмах"

Ово су људи који су стално провоцирали Ђоковића, судија их опоменуо: "Овај бокс горе, престаните одмах"

Телеграф 03.09.2025
Није Новак Ђоковић могао ни да очекује да ће имати публику на својој страни у четвртфиналу УС Опена, поготово што је играо против Американца Тејлора Фрица, али вероватно се и сам зачудио колико је на трибинама било непоштовања и… »
Прве речи Ђоковића после пласмана у 1/2 финале УС Опена: "Тај плес на крају је за њу, дао сам срце на терену"

Прве речи Ђоковића после пласмана у 1/2 финале УС Опена: "Тај плес на крају је за њу, дао сам срце на терену"

Телеграф 03.09.2025
Пласирао се Новак Ђоковић у полуфинале УС Опена, након што је овог јутра победио Тејлора Фрица у четири сета - те тако заказао дуел са Карлосом Алкаразом! Мучио се Новак поприлично у трећем сету, након што је пповеос а 2:0, да би… »
Ево шта је све Новак Ђоковић зарадио пласманом у полуфинале УС Опена

Ево шта је све Новак Ђоковић зарадио пласманом у полуфинале УС Опена

Телеграф 03.09.2025
Најбољи српски тенисер, Новак Ђоковић, пласирао се у полуфинале УС Опена, пошто је са 3:0 у сетовима савладао америчког тенисера Тејлора Фрица! Од самог старта, Новак је доста боље, директније и агресивније ушао у меч, и већ… »
Хит! Новак "малтретирао" Американца усред Њујорка, па у свом стилу слао пољупце публици

Хит! Новак "малтретирао" Американца усред Њујорка, па у свом стилу слао пољупце публици

Телеграф 03.09.2025
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић састао се са америчким тенисером, Тејлором Фрицом у четвртфиналу УС Опена! Одлично је Новак ушао у меч, и у већем делу он је био тај који је у потпуности контролисао дешавања, те је тако… »
Американци изнервирали Новака, а онда је Ђоковић побеснео на судију: "Само говориш "хвала" и "молим вас"..."

Американци изнервирали Новака, а онда је Ђоковић побеснео на судију: "Само говориш "хвала" и "молим вас"..."

Телеграф 03.09.2025
Састао се у четвртфиналу УС Опена Новак Ђоковић са Тејлором Фрицом, а није водио "рат" само са Американцем на терену, већ и са публиком. Након првог сета, Новак је запалио публику показавши им да их "не чује", потом им је на… »
Ђоковић публици после лудог поена: "Да вас чујем!" ВИДЕО

Ђоковић публици после лудог поена: "Да вас чујем!" ВИДЕО

Б92 03.09.2025
У деветом гему првог сета Новак Ђоковић је сервирао за вођство против Тејлора Фрица и суочио се са чак пет брејк лопти. И све их је спасао! Посебно импресиван је био начин на који је спасао прву, убедљиво најбољим поеном на… »
Шта би било да је млађи? Ђоковић освојио невиђени поен, па запалио публику у Њујорку: Ово може само Новак

Шта би било да је млађи? Ђоковић освојио невиђени поен, па запалио публику у Њујорку: Ово може само Новак

Телеграф 03.09.2025
Њабољи српски тенисер, Новак Ђоковић састао се с Тејлором Фрицом у четвртфиналу УС Опена! Одлично је Новак ушао у меч, рано је дошао до брејка, али је онда у финишу првог сета имао малу драму, коју је ипак успео да реши у своју… »
Овако изгледа бокс Новака Ђоковића на мечу с Фрицом! Ту је и посебан гост

Овако изгледа бокс Новака Ђоковића на мечу с Фрицом! Ту је и посебан гост

Телеграф 03.09.2025
Најбољи српски тенисер, Новак Ђоковић састао се од 02.00 са америчким тенисером, Тејлором Фрицом, у оквиру четвртфинала УС Опена! Иако је Новак на терену против Американца, усред Њујорка, јасно је да и Србин има своје навијаче… »
Алкараз жели да се освети Ђоковићу: Прво је бирао речи, па открио право лице

Алкараз жели да се освети Ђоковићу: Прво је бирао речи, па открио право лице

Мондо 03.09.2025
Шпански тенисер Карлос Алкараз рутински је изборио пласман у полуфинале УС опена победом над Јиржијем Лехечком, а судећи по конференцији након меча највише би волео да тамо победи Новака Ђоковића! Иако је на почетку деловало да… »
Алкарас: "Желим освету против Ђоковића!"

Алкарас: "Желим освету против Ђоковића!"

Б92 03.09.2025
Шпански тенисер Карлос Алкарас одржао је конференцију за медије после пласмана у полуфинале УС опена, на којој је неизоставна тема био у Новак Ђоковић. Млади Шпанац је, најпре, истакао да је одиграо изузетно добар меч против… »
Ђоковићу се ово никада није десило у четвртфиналу УС Опена: Тејлор Фриц дрхти пред Србином

Ђоковићу се ово никада није десило у четвртфиналу УС Опена: Тејлор Фриц дрхти пред Србином

Мондо 03.09.2025
Иако Новак Ђоковић на УС Опену има (само) четири освојене титуле, његова доминација на овој подлози се не доводи у питање. У четвртфиналу ће играти против "редовне муштерије" Американца Тејлора Фрица кога је до сада победио у… »
Алкараз рекао да жели освету против Ђоковић на УС Опена: "Знам да је Новак гладан, није уопште битно што..."

Алкараз рекао да жели освету против Ђоковић на УС Опена: "Знам да је Новак гладан, није уопште битно што..."

Телеграф 03.09.2025
Други тенисер света Карлос Алкараз савладао је са 3:0 Јиржија Лехечку и пласирао се у полуфинале УС Опена где би могао да се одигра још један трилер са Новаком Ђоковићем, али Шпанац није желео испрва да прича о евентуалном… »
Занимљива ситуација за Ђоковића: Срео се са Фрицом пред међусобни меч на УС Опену, ево како су се поздравили

Занимљива ситуација за Ђоковића: Срео се са Фрицом пред међусобни меч на УС Опену, ево како су се поздравили

Телеграф 03.09.2025
Новак Ђоковић и Тејлор Фриц ће од два сата након поноћи одмерити снаге у четвртфиналу УС Опена, а пред сами дуел десила се једна занимљива ситуација када је Србин завршавао тренинг, а Американац долазио на тај исти терен да… »
Познат противник бољег из дуела Новак Ђоковић – Тејлор Фриц

Познат противник бољег из дуела Новак Ђоковић – Тејлор Фриц

Данас 02.09.2025
Српски тенисер Нобак Ђоковић ће у среду рано ујутро играти у четврфиналу УС опена против домаћег играча Тејлора Фрица меч четврфинала УС опена, Сада је већ познат противник бољег из дуела Новак Ђоковић – Тејлор Фриц. То је… »

Вести дана »