Povezane vesti

Mark Brnović: "Duboka država" sprečila moje imenovanje u Beogradu

Mark Brnović: "Duboka država" sprečila moje imenovanje u Beogradu

Radio 021 pre 53 minuta
Američki političar Mark Brnović, čija je nominacija za ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji povučena, izjavio je danas da njegovu nominaciju nije želela "duboka država", prenosi RTS. "Kako se proces odugovlačio, postalo je jasno da… »
Neuspešni kandidat za ambasadora SAD u Srbiji okrivio duboku državu

Beta pre 1 sat
Bivši kandidat za ambasadora SAD u Srbiji Mark Brnović je za povlačenje svoje kandidature u izjavi za današnje izdanje beogradskog lista Kurir okrivio "birokrate duboke države". Administracija predsednika Donalda Trampa povukla je nominaciju Brnovića za… »

Radio sto plus pre 1 sat
Administracija predsednika Donalda Trampa povukla je nominaciju Brnovića za ambasadora u Srbiji, piše u odluci objavljenoj u petak na sajtu Odbora Senata SAD za spoljne poslove. Razlozi za povlačenje nominacije Brnovića nisu navedeni. Brnović je rekao da… »

Novi magazin pre 1 sat
Bivši kandidat za ambasadora SAD u Srbiji Mark Brnović je za povlačenje svoje kandidature u izjavi za današnje izdanje beogradskog lista Kurir okrivio "birokrate duboke države". Administracija predsednika Donalda Trampa povukla je nominaciju Brnovića za… »
Mark Brnović o povlačenju kandidature: Zašto neće obavljati funkciju amabasadora SAD u Srbiji

Mark Brnović o povlačenju kandidature: Zašto neće obavljati funkciju amabasadora SAD u Srbiji

Mondo pre 1 sat
Donald Tramp imenovao je krajem marta Marka Brnovića na funkciju ambasadora SAD u Srbiji, a mesec dana kasnije na sajtu Kongresa objavljeno je da je Komitet za spoljne poslove Senata zvanično primio nominaciju na potvrđivanje. Brnović je prokomentarisao… »
Brnović: Birokratije 'duboke države' ne žele da u Srbiji služi neko sa mojim poreklom

Brnović: Birokratije 'duboke države' ne žele da u Srbiji služi neko sa mojim poreklom

N1 Info pre 2 sata
Mark Brnović, čija je nominacija za ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji povučena, izjavio je da njegovu nominaciju nije želela "duboka država". "Želim da se zahvalim predsedniku ( Donaldu Trampu) na nominaciji, ali kako se proces… »
Mark Brnović: Moju nominaciju za ambasadora SAD u Srbiji nije želela "duboka država"

Mark Brnović: Moju nominaciju za ambasadora SAD u Srbiji nije želela "duboka država"

RTV pre 2 sata
VAŠINGTON - Mark Brnović, čija je nominacija za ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji povučena, izjavio je da njegovu nominaciju nije želela "duboka država". "Želim da se zahvalim predsedniku (Donaldu Trampu) na nominaciji, ali kako se proces… »
Brnović: „Duboka država“ SAD nije želela nekoga kao ja na čelu ambasade u Beogradu

Brnović: „Duboka država“ SAD nije želela nekoga kao ja na čelu ambasade u Beogradu

Nedeljnik pre 2 sata
Administracija američkog predsednika Donalda Trampa povukla je nominaciju Marka Brnovića za ambasadora u Srbiji i tim povodom ga je kontaktirao portal Serbian Times. Mark Brnović, međutim, nije želeo da govori o detaljima zbog kojih je povučena njegova… »
Mark Brnović: Duboka država nije htela mene Srbina za ambasadora u Beogradu

Mark Brnović: Duboka država nije htela mene Srbina za ambasadora u Beogradu

Sputnik pre 3 sata
Mark Brnović, čija je nominacija za ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji povučena, izjavio je da njegovu nominaciju nije želela duboka država. Tramp je krajem marta nominovao Brnovića, člana Republikanske stranke i bivšeg državnog tužioca i… »
Mark Brnović: "Duboka država" nije želela moju nominaciju za ambasadora SAD u Srbiji

Mark Brnović: "Duboka država" nije želela moju nominaciju za ambasadora SAD u Srbiji

RTS pre 2 sata
Kako se proces odugovlačio, postalo je jasno da birokratije "duboke države" ne žele da u Srbiji služi neko sa mojim političkim, etičkim i verskim poreklom, rekao je Mark Brnović. Mark Brnović, čija je nominacija za ambasadora SAD u Srbiji povučena… »
Oglasio se Mark Brnović posle povlačenja njegove nominacije za ambasadora SAD u Srbiji

Oglasio se Mark Brnović posle povlačenja njegove nominacije za ambasadora SAD u Srbiji

Nova pre 2 sata
Mark Brnović, čija je nominacija za ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji povučena, izjavio je za portal Serbian Times da njegovu nominaciju nije želela "duboka država". „Želim da se zahvalim predsedniku (Donaldu Trampu) na nominaciji, ali… »
Oglasio se Mark Brnović i otkrio zašto neće biti ambasador SAD u Srbiji

Oglasio se Mark Brnović i otkrio zašto neće biti ambasador SAD u Srbiji

Euronews pre 3 sata
Mark Brnović, Amerikanac srpskog porekla i bivši državni tužilac Arizone, za Kurir je prokomentarisao povlačenje njegove kandidature za ambasadora SAD u Srbiji. Američki predsednik Donald Tramp imenovao je krajem marta Brnovića na tu funkciju, a mesec… »
Brnović o povlačenju kandidature za ambasadora u Srbiji

Brnović o povlačenju kandidature za ambasadora u Srbiji

Danas pre 3 sata
Mark Brnović, Amerikanac srpskog porekla i bivši Državni tužilac Arizone, za Kurir je prokomentarisao povlačenje njegove kandidature za ambasadora SAD u Srbiji. Brnović u izjavi navodi da pre svega želi da se zahvali Trampu na tome što ga je nominovao za… »
Oglasio se Mark Brnović: Otkrio zašto neće biti ambasador SAD u Srbiji!

Oglasio se Mark Brnović: Otkrio zašto neće biti ambasador SAD u Srbiji!

Telegraf pre 4 sati
Mark Brnović, Amerikanac srpskog porekla i bivši Državni tužilac Arizone, za Kurir je prokomentarisao povlačenje njegove kandidature za ambasadora SAD u Srbiji. Američki predsednik Donald Tramp imenovao je krajem marta Brnovića na tu funkciju, a mesec… »
"Postalo je jasno da birokratije "duboke države" ne žele": Oglasio se Mark Brnović nakon povlačenja nominacije za ambasadora…

"Postalo je jasno da birokratije "duboke države" ne žele": Oglasio se Mark Brnović nakon povlačenja nominacije za ambasadora…

Blic pre 4 sati
Administracija američkog predsednika Donalda Trampa povukla je nominaciju Marka Brnovića za ambasadora u Srbiji, navodi se u odluci objavljenoj na sajtu Odbora Senata SAD za spoljne poslove. Iako je Brnovićevo imenovanje i preuzimanje dužnosti u Beogradu… »
Trampov šok za Srbiju, žestok napad SAD, Hamas popustio, Kimov rat sa silikonima: Šta se juče desilo u svetu?

Trampov šok za Srbiju, žestok napad SAD, Hamas popustio, Kimov rat sa silikonima: Šta se juče desilo u svetu?

Telegraf pre 8 sati
Šok za Srbiju iz Vašingtona! Tramp povukao odluku, a ovo je bilo gotova stvar! Telegraf.rs i ovog jutra sumira najvažnije događaje iz sveta koji su obeležili prethodni dan. Mark Brnović neće biti ambasador SAD u Beogradu. Administracija američkog… »
''Krenuli su da truju naš narod'' Hegset objavio snimak uništenja broda kod Venecuele (video)

''Krenuli su da truju naš narod'' Hegset objavio snimak uništenja broda kod Venecuele (video)

Alo pre 15 sati
Prethodni mesec SAD su uništile najmanje tri broda povezana s trgovinom drogama. Sjedinjene Američke Države izvele su smrtonosni udar na brod za krijumčarenje narkotika u međunarodnim vodama blizu obale Venecuele. Tom prilikom ubijena su četvorica… »
"Ubijena Četiri narkoterorista": Hegset objavio snimak uništenja broda kod Venecuele: "Krenuli su da truju naš narod"

"Ubijena Četiri narkoterorista": Hegset objavio snimak uništenja broda kod Venecuele: "Krenuli su da truju naš narod"

Blic pre 15 sati
Sjedinjene Američke Države izvele su udar na brod nedaleko od obale Venecuele koji je prevozio narkotike, a u napadu je ubijeno četvoro narko-terorista, rekao je američki ministar odbrane Pit Hegset. Kako je naveo, danas je po naređenju predsednika SAD… »
Ministar odbrane SAD naredio još jedan napad na plovilo blizu Venecuele

Ministar odbrane SAD naredio još jedan napad na plovilo blizu Venecuele

Danas pre 19 sati
Ministar odbrane SAD Pit Hegset objavio je danas da društvenoj mreži X da je naredio četvrti po redu napad na gliser blizu obale Venecuele, a uz objavu je priložio i snimak napada. Hegset je saopštio da su američke obaveštajne službe „bez sumnje… »

Vesti dana »