Повезане вести

Џеј Ди Венс: Трамп још није донео одлуку о слању ракета "томахавк" Украјини

Џеј Ди Венс: Трамп још није донео одлуку о слању ракета "томахавк" Украјини

Блиц пре 25 дана
Потпредседник Сједињених Америчких Држава Џеј Ди Венс изјавио је данас да амерички председник Доналд Трамп још није донео одлуку о евентуалној испоруци ракета "Томахавк" Украјини. Али, према његовим речима, САД настављају да… »
РАТ У УКРАЈИНИ Џеј Ди Венс: Трамп још није донео одлуку о слању ракета "Томахавк" Украјини

РАТ У УКРАЈИНИ Џеј Ди Венс: Трамп још није донео одлуку о слању ракета "Томахавк" Украјини

Еуроневс пре 25 дана
Рат у Украјини траје 1.334 дана и у дипломатским круговима поставља се оно најтеже питање за Украјину - да ли је уступање одређених територија услов за окончање рата. Амерички председник Доналд Трамп је током састанка у… »
УКРАЈИНСКА КРИЗА: У: Није добро да Путин, човек са потернице, дође у Мађарску; Кулеба: Русија напала украјинску лучку…

УКРАЈИНСКА КРИЗА: У: Није добро да Путин, човек са потернице, дође у Мађарску; Кулеба: Русија напала украјинску лучку…

РТВ пре 25 дана
МОСКВА, КИЈЕВ, ВАШИНГТОН - Рат у Украјини – 1.335. дан. Потпредседник САД Џеј Ди Венс изјавио је да председник Доналд Трамп још није донео одлуку да ли ће Украјини бити испоручене крстареће ракете "томахавк", иако је тај захтев… »
Невиђени скок моћи ПВО! Руска одбрана срушила 14 украјинских дронова у три сата!

Невиђени скок моћи ПВО! Руска одбрана срушила 14 украјинских дронова у три сата!

Ало пре 24 дана
Руско Министарство одбране је саопштило да је десет дронова уништено изнад територије Ростовске области. Руски системи противваздушне одбране (ПВО) оборили су вечерас за три сата 14 украјинских дронова изнад три руска региона… »
Рат - дан 1.335: Нападнут Харков, поново; Пробијена украјинска одбрана; Зеленски продужава ванредно стање

Рат - дан 1.335: Нападнут Харков, поново; Пробијена украјинска одбрана; Зеленски продужава ванредно стање

Б92 пре 24 дана
Данас је 1.335. дан рата у Украјини, где су руске снаге током читавог дана жестоко нападале. Руска војска је на красноармејском правцу ДНР пробила вишеслојну одбрану Оружаних снага Украјине у области Новопавловке, саопштио је шеф… »
Георгијев: Бугарска је спремна да обезбеди ваздушни коридор за Путина; Трамп: Не мислим да Украјина може да победи

Георгијев: Бугарска је спремна да обезбеди ваздушни коридор за Путина; Трамп: Не мислим да Украјина може да победи

РТС пре 25 дана
Рат у Украјини – 1.335. дан. Министар спољних послова Бугарске Георг Георгијев изјавио је да је Бугарска спремна, уколико то буде потребно, да обезбеди ваздушни коридор за авион руског председника Владимира Путина на путу ка… »
Да ли Патриот стиже у Украјину? Огласио се Зеленски и открио детаље

Да ли Патриот стиже у Украјину? Огласио се Зеленски и открио детаље

Ало пре 25 дана
Украјина активно сарађује са Сједињеним Америчким Државама како би добила потребан број система "Патриот", јер је то једна од гаранција безбедности државе, изјавио је данас председник Украјине Володимир Зеленски. "Радимо са… »
Војска кренула у страшан јуриш, а онда је издато хитно наређење: Повлачење: Стижу најновије вести са фронта у Украјини

Војска кренула у страшан јуриш, а онда је издато хитно наређење: Повлачење: Стижу најновије вести са фронта у Украјини

Ало пре 25 дана
Сукоб у Украјини, 1.335. дан. Амерички председник Доналд Трамп је током састанка у Вашингтону у петак позвао украјинског председника Володимира Зеленског да прихвати руске услове за окончање сукоба, преноси Фајненшел тајмс… »
Трамп: Остало ми је још само да решим сукоб у Украјини

Трамп: Остало ми је још само да решим сукоб у Украјини

Вести онлине пре 25 дана
Председник САД Доналд Трамп изјавио је да ц́е украјински конфликт на крају бити решен – још му је он остао да га заврши. – Они још увек могу да победе. Не мислим да ц́е се то догодити, али могуц́ност постоји. Никад нисам рекао да… »
Постоји један проблем Трамп: Остало ми је још само да решим конфликт у Украјини

Ало пре 25 дана
Председник САД Доналд Трамп изјавио је да ће украјински конфликт на крају бити решен - још му је он остао да заврши. - Они још увек могу да победе. Не мислим да ће се то догодити, али могућност постоји. Никада нисам рекао да ће… »
Трамп: Остало ми је још само да решим конфликт у Украјини

Трамп: Остало ми је још само да решим конфликт у Украјини

Спутник пре 25 дана
Председник САД Доналд Трамп изјавио је да ц́е украјински конфликт на крају бити решен - још му је он остао да заврши. Амерички лидер је такође изразио уверење да ц́е украјински конфликт на крају бити решен. Трамп је при том… »
Руси засули украјински град ракетама и дроновима: Има мртвих, оштећена инфраструктура

Руси засули украјински град ракетама и дроновима: Има мртвих, оштећена инфраструктура

Блиц пре 25 дана
Током дана руске трупе су масовно напале украјински град Павлоград и околно подручје ракетама и дроновима, а у нападу има жртава и оштећена је инфраструктура, саопштио је вршилац дужности начелника Дњепропетровске регионалне… »
Зеленски ће присуствовати састанку „коалиције вољних” у Лондону

Зеленски ће присуствовати састанку „коалиције вољних” у Лондону

Политика пре 25 дана
"Овог петка имаћемо договоре у Лондону, долази председник Украјине”. Украјински председник Володимир Зеленски присуствоваће у петак у Лондону састанку савезника Украјине познатих као "коалиција вољних", изјавио је данас… »

Вечерње новости пре 25 дана
ПРЕДСЕДНИК САД Доналд Трамп изјавио је да ће украјински конфликт на крају бити решен - још му је он остао да заврши. Фото: Тањуг/АП -Они још увек могу да победе. Не мислим да ће се то догодити, али могућност постоји. Никада… »
Трамп: Не мислим да Украјина може да победи у рату са Русијом

Трамп: Не мислим да Украјина може да победи у рату са Русијом

Политика пре 25 дана
„Не мислим да хоће, али би још увек могли да их победе”– рекао је Трамп. ВАШИНГТОН – Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да не мисли да Украјина може победити у рату против Русије, али да се свашта може десити. „Они… »
Трамп поручио: Не мислим да Украјина може да победи у рату са Русијом, али...

Трамп поручио: Не мислим да Украјина може да победи у рату са Русијом, али...

АМЕРИЧКИ председник Доналд Трамп изјавио је данас да не мисли да Украјина може победити у рату против Русије, али да се свашта може десити. Фото Тањуг/АП/Алекс Брандон -Они би још увек могли да победе. Не мислим да хоће, али би… »
Зеленски донео одлуку! Путује у Лондон, ово је разлог

Зеленски донео одлуку! Путује у Лондон, ово је разлог

Ало пре 25 дана
Како је ЦНН раније пренео, током "директног и искреног" разговора у Белој кући, Трамп је јасно ставио до знања Зеленском да неће добити ракете дугог домета. Украјински председник Володимир Зеленски учестоваће у петак у Лондону… »
Зеленски ће учествовати на састанку коалиције вољних у петак у Лондону

Зеленски ће учествовати на састанку коалиције вољних у петак у Лондону

Политика пре 25 дана
Украјински председник је навео да ће ове седмице бити „велики број састанака и преговора у Европи”. ЛОНДОН - Украјински председник Володимир Зеленски учестоваће у петак у Лондону на састанку коалиције вољних, јавио је Ројтерс… »
Лансиране америчке противрадарске ракете Објављен снимак акције украјинског авиона (ВИДЕО)

Лансиране америчке противрадарске ракете Објављен снимак акције украјинског авиона (ВИДЕО)

Ало пре 25 дана
На Телеграм каналима појавио се снимак на ком се наводно види украјински авион како лансира америчке противрадарске ракете. Детаљи о месту и времену снимања нису познати. ❗️Лаунцх оф тхе 🇺🇸Америцан АГМ-88 ХАРМ анти-радар… »
Тишина над русијом, пламен над одесом: Бастион пресреће НАТО пошиљку Кијеву из Румуније (видео)

Тишина над русијом, пламен над одесом: Бастион пресреће НАТО пошиљку Кијеву из Румуније (видео)

НОЋ између 19. и 20. октобра донела је ретко затишје на руској страни и истовремено интензивне ударе руских снага на стратешке мете у јужној и централној Украјини. Фото: Принтскрин МО Русије Министарство одбране Руске Федерације… »
"Спремите се, ево кад ће ударити": Кључни човек Европе открио Путинов прави циљ: "Немци су јавили, тестираће Члан 5"

"Спремите се, ево кад ће ударити": Кључни човек Европе открио Путинов прави циљ: "Немци су јавили, тестираће Члан 5"

Блиц пре 25 дана
Европски комесар за одбрану и свемир и бивши литвански премијер Андријус Кубилијус упозорио је да би Русија до 2030. године могла да покуша да "тестира" Члан 5 НАТО савеза, који подразумева колективну одбрану и додао да Европска… »
Туск јасан: Нико не би требало да врши притисак на Зеленског у вези са територијама

Туск јасан: Нико не би требало да врши притисак на Зеленског у вези са територијама

ПОЉСКИ премијер Доналд Туск изјавио је да нико не би требало да врши притисак на украјинског председника Володимира Зеленског у вези са територијама. Тањуг "Нико од нас не би требало да врши притисак на Зеленског да направи… »
Путин ће "тестирати" члан 5 НАТО савеза? До 2030. ће напасти...

Путин ће "тестирати" члан 5 НАТО савеза? До 2030. ће напасти...

Б92 пре 25 дана
Европски комесар за одбрану и свемир и бивши литвански премијер Андријус Кубилијус упозорио је да би Русија до 2030. године могла да покуша да "тестира" пети члан НАТО уговора, који подразумева колективну одбрану. Додао је да… »
Туск: Нико не би требало да врши притисак на Зеленског у вези са територијама

Туск: Нико не би требало да врши притисак на Зеленског у вези са територијама

НИН пре 25 дана
Пољски премијер Доналд Туск изјавио је данас да нико не би требало да врши притисак на украјинског председника Володимира Зеленског у вези са територијама. "Нико од нас не би требало да врши притисак на Зеленског да направи… »
Трамп упозорио Зеленског: "Прихвати Путинове услове или ће Русија уништити Украјину, уморан сам од твојих мапа са фронта, не…

Трамп упозорио Зеленског: "Прихвати Путинове услове или ће Русија уништити Украјину, уморан сам од твојих мапа са фронта, не…

Курир пре 25 дана
Амерички председник Доналд Трамп је током напетог састанка у Белој кући у петак позвао украјинског председника Володимира Зеленског да прихвати руске услове за окончање рата, упозоривши да му је руски лидер Владимир Путин рекао… »
Псовао, бацио карте фронта, па издао наређење? "Мука ми је. Ова црвена линија... ни не знам где је"

Псовао, бацио карте фронта, па издао наређење? "Мука ми је. Ова црвена линија... ни не знам где је"

Б92 пре 25 дана
Фајненшел тајмс објавио да је састанак између Доналда Трампа И Володимира Зеленског у Белој кући био веома напет, као И да је амерички председнк, на моменте и викао. Како даље наводи тај лист, разговор у Белој кући се претворио… »
Трамп: Руси и Украјинци да обуставе борбена дејства

Трамп: Руси и Украјинци да обуставе борбена дејства

Вести онлине пре 25 дана
Председник САД Доналд Трамп сматра да снаге Русије и Украјине треба да обуставе борбена дејства, остајуц́и на садашњој линији фронта, а да се о територијалним питањима договоре касније. „Ми сматрамо да они једноставно треба да… »
Украјина ударила на белгород, има мртвих! Жесток напад након разговора Трампа и Зеленског

Украјина ударила на белгород, има мртвих! Жесток напад након разговора Трампа и Зеленског

Блиц пре 25 дана
Најмање две особе су погинуле, а једна је рањена у украјинском нападу дроновима на пољопривредни објекат у Белгородској области у Русији, рекао је гувернер Вјачеслав Гладков. - Цивили су погинули након што је дрон бацио… »
Судбина Украјине виси о концу; Трамп се двоуми око слања "томахавка"

Судбина Украјине виси о концу; Трамп се двоуми око слања "томахавка"

Б92 пре 25 дана
Потпредседник САД-а Џеј Ди Венс изјавио је данас да амерички председник Доналд Трамп још није донео одлуку о евентуалној испоруци ракета "томахавк" Украјини. Али, према његовим речима, САД настављају да анализирају могућности… »
Трамп проговорио о донбасу Ево шта поручује Путину и Зеленском (видео)

Трамп проговорио о донбасу Ево шта поручује Путину и Зеленском (видео)

Ало пре 25 дана
Председник САД Доналд Трамп сматра да снаге Русије и Украјине треба да обуставе борбена дејства, остајуц́и на садашњој линији фронта, а да се о територијалним питањима договоре касније. „Ми сматрамо да они једноставно треба да… »
"Томахавк" или мир: Трамп на ивици велике одлуке

"Томахавк" или мир: Трамп на ивици велике одлуке

ПОТПРЕДСЕДНИК САД Џеј Ди Венс изјавио је да амерички председник Доналд Трамп још није донео одлуку о могућој испоруци крстарећих ракета "томахавк" Украјини, преноси Ројтерс. Фото Тањуг/АП/Алекс Брандон - Трамп још није донео… »
Трамп позвао Зеленског да склопи договор са Путином или ризикује да се суочи са уништењем

Трамп позвао Зеленског да склопи договор са Путином или ризикује да се суочи са уништењем

НИН пре 25 дана
Амерички председник Доналд Трамп позвао је украјинског колегу Володимира Зеленског да прихвати руске услове за окончање рата у Украјини. Како пише Фајненшел тајмс, на састанку у Белој куц́и у петак Трамп је Зеленског упозорио да… »
Одбијена четири контранапада

Одбијена четири контранапада

Вести онлине пре 25 дана
Код Константиновке и Јунаковке у Сумској области украјинска војска четири пута покушала је неуспешно да изведе контранапад, непријатељ је претрпео губитке, саопштили су у руској војсци. Њихов напад је одбијен, а непријатељ се… »
Џеј Ди Венс: Трамп још није донео одлуку о слању ракета "Томахавк" Украјини

Џеј Ди Венс: Трамп још није донео одлуку о слању ракета "Томахавк" Украјини

Телеграф пре 25 дана
Потпредседник Сједињених Америчких Држава Џеј Ди Венс изјавио је данас да амерички председник Доналд Трамп још није донео одлуку о евентуалној испоруци ракета "Томахавк" Украјини. Али, према његовим речима, САД настављају да… »
Зеленски: Трамп мора да изврши још вец́и притисак на Путина него што је извршио на Хамас

Зеленски: Трамп мора да изврши још вец́и притисак на Путина него што је извршио на Хамас

Данас пре 26 дана
Украјински председник Володимир Зеленски позвао је америчког председника Доналда Трампа да буде строжији према руском шефу државе Владимиру Путину, рекавши како је спреман да се придружи њиховом предстојец́ем самиту у Будимпешти… »
Трамп позвао Зеленског да прихвати руске услове за окончање рата у Украјини

Трамп позвао Зеленског да прихвати руске услове за окончање рата у Украјини

Данас пре 26 дана
Амерички председник Доналд Трамп позвао је украјинског колегу Володимира Зеленског да прихвати руске услове за окончање рата у Украјини. Како пише Фајненшел тајмс, на састанку у Белој куц́и у петак Трамп је Зеленског упозорио да… »
"Володимире, ако не прихватиш Путинове услове, уништиће Украјину": Испливали сви детаљи разговора Трампа и Зеленског: Лидер…

"Володимире, ако не прихватиш Путинове услове, уништиће Украјину": Испливали сви детаљи разговора Трампа и Зеленског: Лидер…

Блиц пре 26 дана
Доналд Трамп је позвао Володимира Зеленског да прихвати руске услове за окончање рата током напетог састанка у Белој кући у петак, упозоривши да је Владимир Путин рекао да ће "уништити" Украјину ако се не сложи. Састанак Трампа… »

Вести дана »