Povezane vesti

Džej Di Vens: Tramp još nije doneo odluku o slanju raketa "tomahavk" Ukrajini

Džej Di Vens: Tramp još nije doneo odluku o slanju raketa "tomahavk" Ukrajini

Blic pre 23 dana
Potpredsednik Sjedinjenih Američkih Država Džej Di Vens izjavio je danas da američki predsednik Donald Tramp još nije doneo odluku o eventualnoj isporuci raketa "Tomahavk" Ukrajini. Ali, prema njegovim rečima, SAD nastavljaju da analiziraju mogućnosti… »
RAT U UKRAJINI Džej Di Vens: Tramp još nije doneo odluku o slanju raketa "Tomahavk" Ukrajini

RAT U UKRAJINI Džej Di Vens: Tramp još nije doneo odluku o slanju raketa "Tomahavk" Ukrajini

Euronews pre 23 dana
Rat u Ukrajini traje 1.334 dana i u diplomatskim krugovima postavlja se ono najteže pitanje za Ukrajinu - da li je ustupanje određenih teritorija uslov za okončanje rata. Američki predsednik Donald Tramp je tokom sastanka u Vašingtonu pozvao ukrajinskog… »
UKRAJINSKA KRIZA: U: Nije dobro da Putin, čovek sa poternice, dođe u Mađarsku; Kuleba: Rusija napala ukrajinsku lučku…

UKRAJINSKA KRIZA: U: Nije dobro da Putin, čovek sa poternice, dođe u Mađarsku; Kuleba: Rusija napala ukrajinsku lučku…

RTV pre 23 dana
MOSKVA, KIJEV, VAŠINGTON - Rat u Ukrajini – 1.335. dan. Potpredsednik SAD Džej Di Vens izjavio je da predsednik Donald Tramp još nije doneo odluku da li će Ukrajini biti isporučene krstareće rakete "tomahavk", iako je taj zahtev zvanično primljen od… »
Neviđeni skok moći PVO! Ruska odbrana srušila 14 ukrajinskih dronova u tri sata!

Neviđeni skok moći PVO! Ruska odbrana srušila 14 ukrajinskih dronova u tri sata!

Alo pre 22 dana
Rusko Ministarstvo odbrane je saopštilo da je deset dronova uništeno iznad teritorije Rostovske oblasti. Ruski sistemi protivvazdušne odbrane (PVO) oborili su večeras za tri sata 14 ukrajinskih dronova iznad tri ruska regiona, saopštilo je Ministarstvo… »
Rat - dan 1.335: Napadnut Harkov, ponovo; Probijena ukrajinska odbrana; Zelenski produžava vanredno stanje

Rat - dan 1.335: Napadnut Harkov, ponovo; Probijena ukrajinska odbrana; Zelenski produžava vanredno stanje

B92 pre 22 dana
Danas je 1.335. dan rata u Ukrajini, gde su ruske snage tokom čitavog dana žestoko napadale. Ruska vojska je na krasnoarmejskom pravcu DNR probila višeslojnu odbranu Oružanih snaga Ukrajine u oblasti Novopavlovke, saopštio je šef DNR Denis Pušilin… »
Georgijev: Bugarska je spremna da obezbedi vazdušni koridor za Putina; Tramp: Ne mislim da Ukrajina može da pobedi

Georgijev: Bugarska je spremna da obezbedi vazdušni koridor za Putina; Tramp: Ne mislim da Ukrajina može da pobedi

RTS pre 22 dana
Rat u Ukrajini – 1.335. dan. Ministar spoljnih poslova Bugarske Georg Georgijev izjavio je da je Bugarska spremna, ukoliko to bude potrebno, da obezbedi vazdušni koridor za avion ruskog predsednika Vladimira Putina na putu ka Budimpešti, radi sastanka sa… »
Da li Patriot stiže u Ukrajinu? Oglasio se Zelenski i otkrio detalje

Da li Patriot stiže u Ukrajinu? Oglasio se Zelenski i otkrio detalje

Alo pre 22 dana
Ukrajina aktivno sarađuje sa Sjedinjenim Američkim Državama kako bi dobila potreban broj sistema "Patriot", jer je to jedna od garancija bezbednosti države, izjavio je danas predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski. "Radimo sa Amerikom kako bi Ukrajina… »
Vojska krenula u strašan juriš, a onda je izdato hitno naređenje: Povlačenje: Stižu najnovije vesti sa fronta u Ukrajini

Vojska krenula u strašan juriš, a onda je izdato hitno naređenje: Povlačenje: Stižu najnovije vesti sa fronta u Ukrajini

Alo pre 22 dana
Sukob u Ukrajini, 1.335. dan. Američki predsednik Donald Tramp je tokom sastanka u Vašingtonu u petak pozvao ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog da prihvati ruske uslove za okončanje sukoba, prenosi Fajnenšel tajms pozivajući se na izvore… »
Tramp: Ostalo mi je još samo da rešim sukob u Ukrajini

Tramp: Ostalo mi je još samo da rešim sukob u Ukrajini

Vesti online pre 22 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da će ukrajinski konflikt na kraju biti rešen – još mu je on ostao da ga završi. – Oni još uvek mogu da pobede. Ne mislim da će se to dogoditi, ali mogućnost postoji. Nikad nisam rekao da će oni sigurno pobediti… »
Postoji jedan problem Tramp: Ostalo mi je još samo da rešim konflikt u Ukrajini

Alo pre 22 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da će ukrajinski konflikt na kraju biti rešen - još mu je on ostao da završi. - Oni još uvek mogu da pobede. Ne mislim da će se to dogoditi, ali mogućnost postoji. Nikada nisam rekao da će oni sigurno pobediti —… »
Tramp: Ostalo mi je još samo da rešim konflikt u Ukrajini

Tramp: Ostalo mi je još samo da rešim konflikt u Ukrajini

Sputnik pre 22 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da će ukrajinski konflikt na kraju biti rešen - još mu je on ostao da završi. Američki lider je takođe izrazio uverenje da će ukrajinski konflikt na kraju biti rešen. Tramp je pri tom tvrdio da je zahvaljujući… »
Rusi zasuli ukrajinski grad raketama i dronovima: Ima mrtvih, oštećena infrastruktura

Rusi zasuli ukrajinski grad raketama i dronovima: Ima mrtvih, oštećena infrastruktura

Blic pre 22 dana
Tokom dana ruske trupe su masovno napale ukrajinski grad Pavlograd i okolno područje raketama i dronovima, a u napadu ima žrtava i oštećena je infrastruktura, saopštio je vršilac dužnosti načelnika Dnjepropetrovske regionalne vojne uprave Vladislav… »
Zelenski će prisustvovati sastanku „koalicije voljnih” u Londonu

Zelenski će prisustvovati sastanku „koalicije voljnih” u Londonu

Politika pre 22 dana
"Ovog petka imaćemo dogovore u Londonu, dolazi predsednik Ukrajine”. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski prisustvovaće u petak u Londonu sastanku saveznika Ukrajine poznatih kao "koalicija voljnih", izjavio je danas francuski predsednik Emanuel… »

Večernje novosti pre 22 dana
PREDSEDNIK SAD Donald Tramp izjavio je da će ukrajinski konflikt na kraju biti rešen - još mu je on ostao da završi. Foto: Tanjug/AP -Oni još uvek mogu da pobede. Ne mislim da će se to dogoditi, ali mogućnost postoji. Nikada nisam rekao da će oni sigurno… »
Tramp: Ne mislim da Ukrajina može da pobedi u ratu sa Rusijom

Tramp: Ne mislim da Ukrajina može da pobedi u ratu sa Rusijom

Politika pre 22 dana
„Ne mislim da hoće, ali bi još uvek mogli da ih pobede”– rekao je Tramp. VAŠINGTON – Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da ne misli da Ukrajina može pobediti u ratu protiv Rusije, ali da se svašta može desiti. „Oni bi još uvek mogli da… »
Tramp poručio: Ne mislim da Ukrajina može da pobedi u ratu sa Rusijom, ali...

Tramp poručio: Ne mislim da Ukrajina može da pobedi u ratu sa Rusijom, ali...

AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je danas da ne misli da Ukrajina može pobediti u ratu protiv Rusije, ali da se svašta može desiti. Foto Tanjug/AP/Alex Brandon -Oni bi još uvek mogli da pobede. Ne mislim da hoće, ali bi još uvek mogli da ih… »
Zelenski doneo odluku! Putuje u London, ovo je razlog

Zelenski doneo odluku! Putuje u London, ovo je razlog

Alo pre 22 dana
Kako je CNN ranije preneo, tokom "direktnog i iskrenog" razgovora u Beloj kući, Tramp je jasno stavio do znanja Zelenskom da neće dobiti rakete dugog dometa. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski učestovaće u petak u Londonu na sastanku koalicije… »
Zelenski će učestvovati na sastanku koalicije voljnih u petak u Londonu

Zelenski će učestvovati na sastanku koalicije voljnih u petak u Londonu

Politika pre 22 dana
Ukrajinski predsednik je naveo da će ove sedmice biti „veliki broj sastanaka i pregovora u Evropi”. LONDON - Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski učestovaće u petak u Londonu na sastanku koalicije voljnih, javio je Rojters, pozivajući se na… »
Lansirane američke protivradarske rakete Objavljen snimak akcije ukrajinskog aviona (VIDEO)

Lansirane američke protivradarske rakete Objavljen snimak akcije ukrajinskog aviona (VIDEO)

Alo pre 22 dana
Na Telegram kanalima pojavio se snimak na kom se navodno vidi ukrajinski avion kako lansira američke protivradarske rakete. Detalji o mestu i vremenu snimanja nisu poznati. ❗️Launch of the 🇺🇸American AGM-88 HARM anti-radar missile by a 🇺🇦Ukrainian MiG-29… »
Tišina nad rusijom, plamen nad odesom: Bastion presreće NATO pošiljku Kijevu iz Rumunije (video)

Tišina nad rusijom, plamen nad odesom: Bastion presreće NATO pošiljku Kijevu iz Rumunije (video)

NOĆ između 19. i 20. oktobra donela je retko zatišje na ruskoj strani i istovremeno intenzivne udare ruskih snaga na strateške mete u južnoj i centralnoj Ukrajini. Foto: Printskrin MO Rusije Ministarstvo odbrane Ruske Federacije saopštilo je da je tokom… »
"Spremite se, evo kad će udariti": Ključni čovek Evrope otkrio Putinov pravi cilj: "Nemci su javili, testiraće Član 5"

"Spremite se, evo kad će udariti": Ključni čovek Evrope otkrio Putinov pravi cilj: "Nemci su javili, testiraće Član 5"

Blic pre 22 dana
Evropski komesar za odbranu i svemir i bivši litvanski premijer Andrijus Kubilijus upozorio je da bi Rusija do 2030. godine mogla da pokuša da "testira" Član 5 NATO saveza, koji podrazumeva kolektivnu odbranu i dodao da Evropska unija mora da jača… »
Tusk jasan: Niko ne bi trebalo da vrši pritisak na Zelenskog u vezi sa teritorijama

Tusk jasan: Niko ne bi trebalo da vrši pritisak na Zelenskog u vezi sa teritorijama

POLjSKI premijer Donald Tusk izjavio je da niko ne bi trebalo da vrši pritisak na ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog u vezi sa teritorijama. Tanjug "Niko od nas ne bi trebalo da vrši pritisak na Zelenskog da napravi teritorijalne ustupke. Svi… »
Putin će "testirati" član 5 NATO saveza? Do 2030. će napasti...

Putin će "testirati" član 5 NATO saveza? Do 2030. će napasti...

B92 pre 22 dana
Evropski komesar za odbranu i svemir i bivši litvanski premijer Andrijus Kubilijus upozorio je da bi Rusija do 2030. godine mogla da pokuša da "testira" peti član NATO ugovora, koji podrazumeva kolektivnu odbranu. Dodao je da Evropska unija mora da jača… »
Tusk: Niko ne bi trebalo da vrši pritisak na Zelenskog u vezi sa teritorijama

Tusk: Niko ne bi trebalo da vrši pritisak na Zelenskog u vezi sa teritorijama

NIN pre 22 dana
Poljski premijer Donald Tusk izjavio je danas da niko ne bi trebalo da vrši pritisak na ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog u vezi sa teritorijama. "Niko od nas ne bi trebalo da vrši pritisak na Zelenskog da napravi teritorijalne ustupke. Svi bi… »
Tramp upozorio Zelenskog: "Prihvati Putinove uslove ili će Rusija uništiti Ukrajinu, umoran sam od tvojih mapa sa fronta, ne…

Tramp upozorio Zelenskog: "Prihvati Putinove uslove ili će Rusija uništiti Ukrajinu, umoran sam od tvojih mapa sa fronta, ne…

Kurir pre 22 dana
Američki predsednik Donald Tramp je tokom napetog sastanka u Beloj kući u petak pozvao ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog da prihvati ruske uslove za okončanje rata, upozorivši da mu je ruski lider Vladimir Putin rekao kako će "uništiti… »
Psovao, bacio karte fronta, pa izdao naređenje? "Muka mi je. Ova crvena linija... ni ne znam gde je"

Psovao, bacio karte fronta, pa izdao naređenje? "Muka mi je. Ova crvena linija... ni ne znam gde je"

B92 pre 22 dana
Fajnenšel tajms objavio da je sastanak između Donalda Trampa I Volodimira Zelenskog u Beloj kući bio veoma napet, kao I da je američki predsednk, na momente i vikao. Kako dalje navodi taj list, razgovor u Beloj kući se pretvorio u prepirku, tokom koje je… »
Tramp: Rusi i Ukrajinci da obustave borbena dejstva

Tramp: Rusi i Ukrajinci da obustave borbena dejstva

Vesti online pre 23 dana
Predsednik SAD Donald Tramp smatra da snage Rusije i Ukrajine treba da obustave borbena dejstva, ostajući na sadašnjoj liniji fronta, a da se o teritorijalnim pitanjima dogovore kasnije. „Mi smatramo da oni jednostavno treba da se zaustave na… »
Ukrajina udarila na belgorod, ima mrtvih! Žestok napad nakon razgovora Trampa i Zelenskog

Ukrajina udarila na belgorod, ima mrtvih! Žestok napad nakon razgovora Trampa i Zelenskog

Blic pre 23 dana
Najmanje dve osobe su poginule, a jedna je ranjena u ukrajinskom napadu dronovima na poljoprivredni objekat u Belgorodskoj oblasti u Rusiji, rekao je guverner Vjačeslav Gladkov. - Civili su poginuli nakon što je dron bacio eksplozivne naprave na… »
Sudbina Ukrajine visi o koncu; Tramp se dvoumi oko slanja "tomahavka"

Sudbina Ukrajine visi o koncu; Tramp se dvoumi oko slanja "tomahavka"

B92 pre 23 dana
Potpredsednik SAD-a Džej Di Vens izjavio je danas da američki predsednik Donald Tramp još nije doneo odluku o eventualnoj isporuci raketa "tomahavk" Ukrajini. Ali, prema njegovim rečima, SAD nastavljaju da analiziraju mogućnosti isporuke oružja Kijevu… »
Tramp progovorio o donbasu Evo šta poručuje Putinu i Zelenskom (video)

Tramp progovorio o donbasu Evo šta poručuje Putinu i Zelenskom (video)

Alo pre 23 dana
Predsednik SAD Donald Tramp smatra da snage Rusije i Ukrajine treba da obustave borbena dejstva, ostajući na sadašnjoj liniji fronta, a da se o teritorijalnim pitanjima dogovore kasnije. „Mi smatramo da oni jednostavno treba da se zaustave na… »
"Tomahavk" ili mir: Tramp na ivici velike odluke

"Tomahavk" ili mir: Tramp na ivici velike odluke

Večernje novosti pre 23 dana
POTPREDSEDNIK SAD Džej Di Vens izjavio je da američki predsednik Donald Tramp još nije doneo odluku o mogućoj isporuci krstarećih raketa "tomahavk" Ukrajini, prenosi Rojters. Foto Tanjug/AP/Alex Brandon - Tramp još nije doneo odluku o isporuci… »
Tramp pozvao Zelenskog da sklopi dogovor sa Putinom ili rizikuje da se suoči sa uništenjem

Tramp pozvao Zelenskog da sklopi dogovor sa Putinom ili rizikuje da se suoči sa uništenjem

NIN pre 23 dana
Američki predsednik Donald Tramp pozvao je ukrajinskog kolegu Volodimira Zelenskog da prihvati ruske uslove za okončanje rata u Ukrajini. Kako piše Fajnenšel tajms, na sastanku u Beloj kući u petak Tramp je Zelenskog upozorio da je predsednik Vladimir… »
Odbijena četiri kontranapada

Odbijena četiri kontranapada

Vesti online pre 23 dana
Kod Konstantinovke i Junakovke u Sumskoj oblasti ukrajinska vojska četiri puta pokušala je neuspešno da izvede kontranapad, neprijatelj je pretrpeo gubitke, saopštili su u ruskoj vojsci. Njihov napad je odbijen, a neprijatelj se sa gubicima povukao na… »
Džej Di Vens: Tramp još nije doneo odluku o slanju raketa "Tomahavk" Ukrajini

Džej Di Vens: Tramp još nije doneo odluku o slanju raketa "Tomahavk" Ukrajini

Telegraf pre 23 dana
Potpredsednik Sjedinjenih Američkih Država Džej Di Vens izjavio je danas da američki predsednik Donald Tramp još nije doneo odluku o eventualnoj isporuci raketa "Tomahavk" Ukrajini. Ali, prema njegovim rečima, SAD nastavljaju da analiziraju mogućnosti… »
Zelenski: Tramp mora da izvrši još veći pritisak na Putina nego što je izvršio na Hamas

Zelenski: Tramp mora da izvrši još veći pritisak na Putina nego što je izvršio na Hamas

Danas pre 23 dana
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pozvao je američkog predsednika Donalda Trampa da bude strožiji prema ruskom šefu države Vladimiru Putinu, rekavši kako je spreman da se pridruži njihovom predstojećem samitu u Budimpešti i da je ostao… »
"Volodimire, ako ne prihvatiš Putinove uslove, uništiće Ukrajinu": Isplivali svi detalji razgovora Trampa i Zelenskog: Lider…

"Volodimire, ako ne prihvatiš Putinove uslove, uništiće Ukrajinu": Isplivali svi detalji razgovora Trampa i Zelenskog: Lider…

Blic pre 23 dana
Donald Tramp je pozvao Volodimira Zelenskog da prihvati ruske uslove za okončanje rata tokom napetog sastanka u Beloj kući u petak, upozorivši da je Vladimir Putin rekao da će "uništiti" Ukrajinu ako se ne složi. Sastanak Trampa i Zelenskog više puta se… »
Tramp pozvao Zelenskog da prihvati ruske uslove za okončanje rata u Ukrajini

Tramp pozvao Zelenskog da prihvati ruske uslove za okončanje rata u Ukrajini

Danas pre 23 dana
Američki predsednik Donald Tramp pozvao je ukrajinskog kolegu Volodimira Zelenskog da prihvati ruske uslove za okončanje rata u Ukrajini. Kako piše Fajnenšel tajms, na sastanku u Beloj kući u petak Tramp je Zelenskog upozorio da je predsednik Vladimir… »

Vesti dana »